Recept: Varm sallad med grilloumi




1. Stek valfria grönsaker som passar att vara varma (typ paprika i olika färger, aubergine, tomat rödlök osv) i olja. Fräs först på högsta värme i nån minut sen som vanligt.
Krydda hur du vill!
Lägg i tärnad feta ost och höj värmen ytterliggare en minut. 

2. Sen när grönsakerna är halvmjuka och fetan är halvsmält så är det klart.
Blanda över balsamvinäger.
Efter det så blandar man ut det med olika salladsblad och strö ev. över lite nötter.

3. Servera med stekt haloumi, grilloumi eller kyckling.

4. Gör en liten tzatziki och ringla över.

Klart!

TIPS: Om man vill ha den matigare så kan man blanda ut salladen med bulgur eller couscous. Servera även med ett gott rödvin. Då blir det en perfekt helgmiddag!
:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0