made in sweden

Sista avsnittet kollar jag på nu... Har itne hunit va inne vid datorn idag typ!

Idag va jag i skolan o hade sånglektion, kuhi (kolla bara på film), ensemble sen va vi tvugna o stanna kvar o repa inför konserten på lördag o jag höll på o dö!
Efteråt va det mysigt:) Då gick jag till Ida o åt finncrisp me smör, apelsin, te och digestive:) När jag kom hem stack jag direkt o träna! Eftersom ingen jag känner har tid o gå me mig på medley tränar jag på gymet här o det va inte ens en människa så jag va helt själv o det va asskönt:) Sen kom jag hem o kolla på tv o åt mat :)

Sista skoldan för veckan imorn me:)

ciao

Idag har dan vart bra,konstig o lite konstig :) men ändå ganska normal!

Vaknar runt 5.00 och tvingar mig själv upp! Jag ville hellre dö kändes det som! Sen drar jag till evelina 06.20 och hämtar mitt puder. Sen tar jag bussen och åker in till skolan... Jaha då kmr inte min danslärare så de blev ingen lektion:O Jag som gillar dans också! Kunde ju gått upp 7 med :/ Jaja.. fanns inte mkt att göra !! Men Ida kom o räddade min tråkiga situation så jag fick följa med hennes sånglektion o se hur bertil är som lärare:) Det va intressant :)

Sen skolsyster.. :P Blev inte så lyckat med vissa grejjer iaf.. Hon trodde jag va på väg upp ännu mer i vikt så hon sa att jag skulle tänka på det! jaja.. hon vet ju inte hur jag lever så spela roll :) Bara hon som klagar o säkert hundra tjejer till men är man en smal tjej så är man en smal tjej, är man kurvig så är man kurvig :) man duger åt alla iaf :) Hon va säkert avundsjuk;) nee nu skojjar jag faktiskt lite..
 resten av skoldan var bra men seg men bra iaf :) mådde rätt bra faktiskt.

Sen blev det o träna med :) fast inte hårdträning direkt :) Men jag svettades!
Crosstrainer 30 min=5-6 km
löpbandet i hastighet 8,7 i 10min+=111 kalorier + 1,4 km
Vibratormaskinen :Hade hastighet 20 i 10 min :)

Lagom träning faktiskt :)

:)

Idag gick jag upp 9.00 och gjorde en mysig frukost åt familjen :)
Sen blev det att åka till maxi-området och fixa lite :) Min syster köpte en laptop, jag köpte en kjol, träningsbyxor, skor, ögonskuggor, rouge :) Träffade även på Martin Perk (som är vår ensemble-lärare i skolan) Han är nog den bästa läraren tror jag :) Japp... Sen åkte vi såklart i Mc-driven o köpte maat :D Sen åt jag upp allt oså åt jag chokladbollar nrä jag kom hem:) På helgerna äter jag som det inte finns någon morgondag men sen när Måndag kommer så blir det hårdträning igen.. Imorgon ska jag prova på Aerobic-dans. Det ska nog bli kul kanske :)

RSS 2.0