Nya skönhetsprodukter


  Bild lånad från google.



Fick bl. a med dessa skönhetsprodukterna från stan i lördags. Jag får alltid jobbig hy på hösten och inte minst nu efter hormontabletterna (har fått ett skiitjobbigt finnparti på hakan men det är såna där jobbiga, hårda finnar som gör ont och är konstiga, USCH!). 

Då är det värt att lägga pengar på bra hudvårdsprodukter. Jag gick in på kicks och fyndade ett liten paket med dessa produkter för endast 320:-
Tänk, om jag hade köpt en av varje sort av ett billigt märke som koster mellan 80-100 :- så hade det ju nästan blivit samma sak men ändå inte samma resultat som dessa ger. Jag har redan nu börjat känna mig frächare i huden.


We found love

Har sett att det bloggats en del om denna musikvideo. Jag tycker den är så himla fulsnygg. Man kan inte låta bli att tycka om den liksom samtidigt så förstår man att vissa kan tycka att det blir lite för mkt. Men nae jag jag är besatt av den iallafall :)


New bag

Min älskade Friis & Company-väska från Nelly kom i fredags. Den var dock inte på rean.
Då var det måndag igen. Jag är verkligen trött nu för tiden. Vill verkligen inte gå upp från sängen!!
Jaja. Den här veckan så blir det kanske en sistaminutenresa så jag ska inte klaga. Då kommer det ju bara bli lättare att stiga upp på mornarna.
Har inte så mkt intressant att säga om dagen mer än att jag jobbat. Ikväll ska jag göra lite hemmaträning eftersom det känns som om jag börjar bli lite sjuk :(

En av Nellysakerna hemkommen!

NELLY TREND 99:- på REA

Hej!
Ovanför ser ni en av nellygrejjerna jag klickade hem.
Igår så drog jag och tränade med Erik likaså idag. Men jag skulle inte vilja kalla min insats för träning då jag inte hade mina träningskläder eller skor här och jag tränar aldrig utan mina skor. Så är det bara. Så jag cyklade lite grann, körde lite enkla övningar och så solade jag även idag. Det är ju bättre än att bara lata sig i soffan iaf!
Nyss tog jag en kaka. Har bara valt bättre alternativ för godsaker som man svullar på helgerna denna helg så jag tog precis veckans första onyttiga. Bra gjort när man är så jäkla sötsugen som jag alltid är!

Snart ska vi gå till Eriks farmor. Hejdå.

Spakväll och shoppingdag

Här kommer bilder från mitt dygn med fina Ida. Igår var det spakväll med grönsaker & dipp + massa ansiktsmaskar och skit. Vi skratta och var dumma i huvudet som vanligt. Sen låg vi och prata hela natten typ. Vi vaknade 9 idag av nån konstig anledning. Sen blev det en stanrunda med pauslunch innan hon drog på sin spelning på grand ikväll. Härligt dygn med andra ord! :)

Hurry up!

Slänger in ett litet snabbt inlägg nu. Ska snart åka och kolla på stinas ridning och sen ska vi hämta upp Ida. Hon & jag ska ha en liten spakväll här hemma och hon ska sova över hos mig sen ;)
Medans alla andra firar halloween denna helg så kör jag på en vit då jag gjort en deal med mig själv att inte dricka på helgerna.
Så nu är det som det är! Men det kan vara skönt ändå.
Är för övrigt svintrött och jag var så jävla arg inatt för att jag inte kunde sova. Jag var så arg så jag var arg på alla människor i hela världen. Det är såklart bättre idag. Känner mig bara trött men glad som tur är.
Mina nellysaker kom idag för övrigt :D Nöjd!
Vi hörs sen nu ska jag draaaaa :D
Ida<3

Tråktorsdag



Hej!
Nu är jag hemma hos Erik och äter päron. Känner mig inte i form för tillfället. Varken fysiskt eller psykiskt. Det blir nog en pw i detta tråkväder ändå trots att man bara vill baka chokladbollar och lägga sig under en filt.
Nu ska jag nog ta och göra lite kaffe. Dagen imorgon blir skitbra. Då ska Ida sova över hos mig :P Haha mysigt:)
Hejdå!


Torsdag

Någon mer som skulle till jobbet/skolan och hade svårt att kliva upp imorse? Jag ville bara begrava mig själv i sängen iaf. Känner mig sjukt seg och otaggad på allt idag och har även huvudvärk. Nu ska jag fortsätta jobba.
Hej då.

Kör en gammal bild som vanligt. 


Rosa dammsugare

AAAAH!!!

Pappa kom hem från ett möte på hans jobb med ROSA och FÄRSKA dammsugare från Lindahl's. Haha pappa försöker tvinga mig att äta en för det är den godaste han ätit eftersom dom var så färska. Kan han inte bara sluta retas! Haha. Jag vill smaka men ändå inte. Han kom iaf hem med 6 st så jag ska nog frysa in några till senare tillfälle. Är ändå inte hugrig efter denna kväll.


Myspys och Rosa bandetgalan...

Ett paket låg vid min plats.
Däri låg ett par skinnvantar. Tack så mycket mamma. Exakt vad jag behöver nu i kylan. Det roliga är att det är tofsar på dom så dom passar perfekt till min nyckelring som jag fick av Eva och passar även til min nya väska :)
Sen var det dags för Linas matkassemiddag. Det blev kalkonschnitzel med ugnsrostade rotfrukter och en konstigt nog svindgod rotfruktssås och avokado.
Sen blev det dags för efterrätt. Kesella 1% blandat med fun light och såklart BÄR. MUUUUMS!
Nu ser vi rosa bandet galan. Jag är så mätt. Men det är skönt :)

Amandadagen

Sådär!

Nu har jag bytt dator så nu gör vi ett nytt bloggförsök!

Idag är det min namnsdag. Hoppas ni inte glömt det ;) Grattis till alla Amandor och Rasmusar därute!

Jag ska nu laga en god middag ur Linas matkasse och mysa till Rosa bandetgalan. I vår familj myser vi lite extra när någon har namnsdag. Vi brukar äta tårta också men idag vill jag unna mig ett bättre alternativ vilket ni ser på bilden nedan:


Kesella med hallon, blåbär och jordgubbar samt pepsi max = Jättebra om man vill välja nyttigare alternativ på helger eller festligare tillfällen.

BTW, nån mer i Norrköping som missat att Rosa bandetgalan ska vara i Norrköping? Haha fick reda på det imorse och det var fler på jobbet som inte visste. Det är ju pinsamt vilken dålig marknadsföring Norrköping har. FYFAN. PINSAMT NORRKÖPING!


ARG

aölfääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääaööööööööööö

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR sssssssssssssssssssssssssssåååååååååååååå                                      fööööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrbannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddds på min dagttttttttttttor. Som hakar              upp sig.

FAAAN vad arg jagär nu!


Tisdag

Old pic.

Hej!
Idag är det tisdag ifall ni inte visste det. Jag har jobbat lite idag. Kom nyss hem och nu sitter jag och äter lite mellis. Ska övningsköra sena OCH springa.
Igår gick jag och Erik pw och sen gjorde jag lite hemmaträning. Det måste jag göra idag också!
Sen ska jag även bada hunden ikväll för han luktar så äckligt. Nu ligger han här brevid mig och snarkar. 

Nu ska jag kolla in lite sista minuten-resor. Jag och Erik har fortfarande inte bokat :S
Hoppas vi hittar nåt bra! 
Vi hörs senare :) 

Dagens shopping

Vit polo - Ginatricot 149:-
Tänkte ha den under stickade tröjor i vinter när det är kallt istället för skjorta.
Lumene's "Natural Code" är det bästa budgetläppstiftet enligt mig. FACE läppstift är bäst men lite dyra ibland.
Har detta läppstift i en annan färg också. Deras nyanser är jättefina och konsistensen är inte kladdig och äcklig som andra läppstift kan vara + att det sitter som berget.
Just nu är det extrapris på Lindex för 49,50 :-. HELT SJUKT! Köp detta om ni gillar läppstift :)
Lindex 299:-
Haha ett leopardnattlinne känns så himla mycket JAG. Det är nåt som jag bara måste skaffa nån gång i livet och idag kom den dagen. Haha :P

Dagens detaljer



Lite av dagens detaljer.
Halsband - Topshop, Red lipstick - Lumene, Fjäderörhänge - StylebytTyra, silvernagellack - Isadora Wondernail (tips till er som inte vill ha metalliclösnaglar= måla flera lager nagellack.)


Måndag

Hej!
Imorse gick jag upp skapligt och fixade lite. Sen tog jag 9-bussen till Norrköping. Jag hoppade av i sandbyhov och gick därifrån till Erik med högklackat OCH UTAN frukost i magen. Sen åt jag lite hos Erik och stressade sedan iväg till stan. Sen fick jag inte tag på den personen jag skulle få tag på så jag gick lite på stan. Sen gick jag tillbaka till stället jag skulle till och fick träffa personen jag skulle träffa. Det gick inte så mycket framåt tyvärr men däremot så fick jag med lite fina saker från stan. Jag visar er sen.
Nu äter jag denna goda sallad från Lindahls som jag köpte med hem.

Hon som jobbade där kunde inte se skillnad på mango och currydressingen så fick hem curry. Det gillas inte av mig!
Sen så råkade jag också klanta mig:P Jag tappade den jättegoda paprikabiten. Först på strumpan såklart och sen ner på golvet. Usch. Jämnt när jag tappar grejjer så hamnar dom på mina strumpor. Så himla äckligt. Jag hatar strumpor. :P


Hemklickat!



Den här kvällen har jag haft hemmaspa med peeling och mask samt ett varmt bad med massa goda doft grejjer i.
Nu har vi precis rea-shoppat på nelly här hemma. Jag köpte även Friis & Company väskan som är på ovanstående bilden. Den var inte på rea men jag tyckte jag var värd en bra och stabil väska vilket dom väskorna är :)
Min morgon dag ser ganska så spännande ut. Jag ska inte till mitt vanliga jobb utan jag ska nämligen kolla en grej i stan. Imorgon kan jag få en inblick i hur mitt liv kommer se ut framöver. Antingen blir jag kvar här eller så jobbar jag på min plan att dra härifrån :P
Men men veckan ser spännande ut. Sen kommer även mina nellygrejjer så det ser jag fram emot + att jag borde skaffa iphone nu i veckan OCH boka resa om det går. Annars så har man även namnsdag i veckan.

Jaja nu ligger jag i min säng som brakade sönder idag. HAHAHA!! Den har varit vinglig i typ 2 år nu och idag så braka ett ben sönder trots att det består av stål. Haha så himla konstigt. Jaja. Nu har jag byggt upp ett ben av en massa tidningar. JAg dör om den brakar inatt när jag sover.
Hoppas det går bra iaf.
Godnatt på er. Puss Puss!

Müsli-recept

Denna söndag har återigen bestått av müsli-lagning. Det är godast om man gör en liten sats för ju längre müslin får stå ju äckligare blir den.
Såhär gör jag den:
Ugn 200 grader.

1. Blandar torra ingridienser. Jag tar t ex 1 dl fiberhavregryn, 1 dl pumpakärnor ½ dl kokos, ½ dl krossade hasselnötter och 2-3 msk kanel.
2. Blandar ihop 1 dl vatten med ½ dl olja (jag tor solrosolja) och ½ dl flytande honung.
3. Blanda ihop båda rörorna.
4. Lägg ut på baklåtspapper på plåt och sprid runt hela müslin. Rosta i ugn på 200 grader i 20 min MEN blanda om då och då så att den inte blir bränd!!
Ta ut den när den är färdig och blanda med torkad frukt. Klart!!!

Dinner

Förrätt: Fisk & skaldjursoppa
Huvudrätt: Lasagne med mozarella
Min söta mormor
Efterrätt: Glass med hallonsås & kolasås
(kondenserad mjölk som stått och kokas för att bli kolasås)

Söndagsmiddag

Nu är det söndagsmiddag hemma hos oss som vanligt. Mormor är här och snart är vi på efterrätten.
Känner mig seg idag. Det är nog för att jag inte varit ute något idag trots det fina vädret. Börjar få lite panik nu för det faktiskt. Så det blir nog en lite promenad senare sen.
Ikväll blir det lite rea-shopping på nelly + hemma spa. Sen ska jag även göra min müsli och då lovar jag att receptet kommer upp.
Puss så länge.

Min helg än så länge

Hej!
Hoppas er helg har varit bra!
Min har varit rätt lugn faktiskt. Igår var jag hos Erik och hade tacos & idolmys med Erik och hans mamma. Var bara sjukt trött igår så vi somnade rätt så tidigt.
Eriks mamma kom hem från Marocko så hon hade köpt 2 fina armband och en jättegullig tofsnyckelring :) Tack så mycket!
Idag har vi varit på Eriks landställe över dagen med Eriks mamma och bror + Maria, Rasmus & Alva. Det var svinkallt. Haha nu är jag dödstrött :P Men det var skönt att komma ut lite!
Ikväll blire nog mys igen. Vill basta och bubbla tror jag. Ska unna mig nåt lite nyttigt men gott ikväll!
Btw, Robin var helt klart bäst igår. Shit alltså. Inte många som kan göra en bra version av denna låt!

Trött fredag


Hej!
Har inte kunnat sovat nåt alls typ på hela veckan och det gör mig ganska irriterad. Blev tom arg på min lillasyster imorse för att hon hickade :P Men idag är det ju fredag så nu i helgen ska jag se till och sova ut. Så nu tänker jag inte tjura mera.
Nu är det dags för frukost här på jobbet. 
Vi hörs sen. Kram
 


Mellanmålstips!

Lånat bilder från google.

Heej!
Tänkte tipsa er om ett mättande mellanmål. Ibland räcker inte bara en frukt på em. Men vill man ändå vara nyttig så är keso mitt bästa tips. Lägg lite frukt eller upptinade bär i en lite skål och klicka typ 3 msk keso över. Svingott. Jag åt detta nyss med hallon. Mums. Nu dricker jag kaffe!


Ber om ursäkt för att inte müsli receptet kom igår men kameran bråkade med mig liksom allt annat igår. Haha!
Idag har jag också mensvärk. Har nog aldrig haft såhär mkt värk nån annan gång förr. Sen försöker jag vara nyttig. Speciellt nu när jag gått upp. Men samtidigt så är jag stolt över att jag klarat mig hyfsat bra dom här dagarna med tanke på att jag konstant är sugen på choklad nu av en anledning. Jag kanske unnar mig lite 70% nu i helgen. Ska ju egentligen testa 2 veckor helt utan onyttigheter. Men jag tycker som sagt synd om mig själv. Haha

"Gratis träning ska få tjejer att minska i vikt"

Jag är så jävla förbannad nu!
Jämnt när man läser på finspångsidan i tidningarna om beslut som gjorts så är dom så jävla korkade!!
I denna artikel: http://www.folkbladet.se/nyheter/finspang/default.aspx?articleid=5805911
kan man läsa om att överviktiga tjejer på högstadiet ska få gratis träning. Alla tjejer på skolan (min lillasyster går på skolan, så har sett brevet) har även fått ett brev hemskickade om detta.
Först av allt så vill jag säga att jaaa det är bra att röra på sig och det är självklart att man ska få hjälp om man är överviktig MEN vem i denna känsliga ålder vill bli utpekad som överviktig? Och med tanke på alla ätstörningar och ideal som finns idag så är detta helt vansinnigt att man gör såhär! Och syftet med detta projekt är att dessa tjejer ska gå ner i vikt ? Jag tycker att det är så dumt med tanke på att målet egentligen borde vara att bara motionera mera. För oavsett vilken kroppsform man har så kan man ju ha både bra och dålig kondition. Och så är det ju alltid viktigt att äta hälsosamt också. Men man gör ju såklart som man vill. Men det jag menar är att man väljer att vända sig till en grupp som är överviktiga så att dom ska känna sig utpekade. I den åldern så är det värsta att bli utpekad. Varför vänder man sig inte till alla oavsett kroppsform?
Och framför allt! VARFÖR VÄNDER MAN SIG ENDAST TILL TJEJER?
Behöver jag ens säga att jag är förbannad?

ÅH :(

AAAAAAAJ! Vilken mensvärk och oj vilken konstig dag detta har varit!
Allt har varit lite jobbigt idag. Dessutom så vägde jag mig och blev ganska överraskad på ett negativt sätt. Fan vad jag hatar vågar. Men nu ligger jag här, skiter i att springa och dör av smärta i magen! Har ju inte känt det här på 1 år nu.
Jag är så jävla lat nu. ÅÅh..
Ska ta en ipren + kaffe och ett mellanmål så får vi se om jag orkar ta mig upp ändå.
Bloggar senare!
Kan lägga upp ett recept på min müsli då för er :)

Beyonce.



Sitter och kollar på massa Beyonce klipp nu. Hon är verkligen bäst! Hennes framträdanden alltså! Tror ingen kan slå henne. Hon kommer alltid med nåt nytt. Hon kommer alltid med något eget. 
 Finns 100000 klipp men här har ni 2 ni kan kolla in. Jag fick rysningar av första videon!

Tisdag

Hade världens jobbigaste natt eftersom att jag inte kunde somna. Jag låg och kallsvettades hela tiden och var skitarg för att jag inte kunde somna. Sen vaknade jag imorse helt blöt och svettig fastän jag frös :S
Men jag jobbade lite ändå idag. Bra gjort av mig!
Nu har jag även plockat undan lite grann i mitt skitäckliga rum.  Borde egentligen damma och dammsuga men orkar inte. Känner att jag är förkyld.
Visst är jag rolig nu för tiden?

Vill ha sommar igen tror jag.


third-hand.se

Hej!
Kom precis hem från träningen. Gick superbra. Tränade som vanligt kondition i 30 min och styrketränade igenom hela kroppen.
Nu kollar jag in min systers kompis christine och hennes kompis nya webbshop -http://www.third-hand.se
Den öppnade för ca 5 min sen. Ni kollar väll in den ni också?

Chokladbud

Inatt kunde jag inte sova för jag hade sån mensverk. Sen imorse innan jobbet kände jag mig seg och otaggad som alla andra måndagsmornar. När jag klev in på jobbet hann jag precis tänka "Jaha, måndag igen.." innan jag fick syn på 2 stora brev som det stod chokladogram på som låg på skrivbordet. På båda brevena så står även mitt namn på.
Fyy vad glad jag blev. Tack älskling! Var dock lite rädd för att det inte skulle vara Erik som skickade det först :P Haha! Erik skickade egentligen bara 1 men det har blivit nåt fel så jag fick 2.
Måndagen kunde alltså inte bli bättre! Har aldrig fått varken choklad eller blombud förut så jag blev verkligen så glad!
Chokladen får dock vänta i ett par veckor. Är för övrigt redan hemma för jag har sån mensvärk efter dessa tabletter. Men ska försöka träna senare.
Tack, du gör min dag<3

Min söndagskväll

Den här kvällen har jag tagit ett bad, lagt på en blå lermask och ugnsrostat egen müsli. Äter den nu med en kopp chaite.  Den är verkligen såå god! Speciellt nu när den är nyrostad. Ni får receptet nu i veckan!
Nu är jag iallafall inne på olika hemsidor och kollar fina saker som jag kanske klickar hem. Jag har faktiskt inte klickat hem nåt på jättelänge nu!
Hoppas ni får en fortsatt mysig söndagskväll!
Puss

Söndagspeppar inför en ny vecka!

Hej!
Idag är det söndag och dom är ju som vanligt så himla sega!
Idag är jag ändå glad för det är sista dagen som jag ska ta hormontabletter. Så nu ska jag träna och vara nyttig i 2 veckor framöver för om 2 veckor så blir det förmodligen en utomlandsresa! :D
Då har jag något att se fram emot! Hoppas jag blir av med mina extra kilon nu tills dess!
Något mer som man kan göra för att liva upp söndagen är att shoppa på nätet. Jag tycker faktiskt att man är värd att göra det på en söndag :)
Det ska jag nog göra! Sen ska jag även ha lite hemmaspa ikväll!
Puss & kram så länge!

Candyland

Såhär såg jag ut idag med min stora & feta godispåse.

Idag vaknade jag på helt fel sida. Har varit tjurig hela dagen. Men så åkte vi till candyland för annars hade jag börjat gråta.
På candyland så fick jag trängas bland alla andra barn som köpte lördagsgodis. Mysigt! Men det mysigaste är att man får rosa påse. Detta ställe ligger brevid busfabriken i Norrköping för er som inte vet!

Höstpromenad

Idag gick jag ut på en liten höstpromenad med Ivar. Det gick dock bara att gå nerför backen för sen vägrade han att gå och la sig ner på backen. Sen fråga jag honom om vi skulle gå hem och då reste han sig upp och gick hemåt igen. Så jag och Erik fick gå ut på en egen promenad istället.

Min fredagskväll



Här har jag spenderat min fredagkväll med Erik och Eriks pappa. Vi åt mat och kollade på när dolphins spelade och dom vann även i sista sekund. Kul!
Jag åt en jättegod ceasarsallad för övrigt.
Sen när vi nu kom hem så fick jag världens sug efter choklad så vi bakade kladdkaka och har nu ätit det. Nu är jag så jävla mätt så jag vill spy och träna stenhårt hela veckan. Men man får tänka att imorgon är en ny dag och nya möjligheter. Jag kommer förmödligen inte känna mig lika mätt då utan vilja ha nåt gott iaf ;)


Min nya parfym


Bild lånad från google.

Här är min goda parfym. Innan använde jag chloé men nu har jag hittat en doft som påminner om den i dom varma tonerna fast med en mer söt godisdoft. Den funkar alltså året om. Denna rekommenderar jag verkligen!

Nu ska jag återgå till mitt jobb. Lunchen är slut. Dags för kaffe och att klämma fingrarna/papercutta mig själv.
Hejdå.


Aldrig nöjd.

Jag vill egenltigen inte gå in på det jag mått dåligt över men jag kan iallfall gå in på en sak som gör mig deppig just nu!

Först och främst måste jag säga att vi alla är olika och vi blir lyckliga för olika saker!
Jag är en sån tjej som har stora ambitioner. Jag vill inte leva bekvämt, utan vill köra på spontant och göra sådant som kanske är lite för farligt för mig!
Jag vill inte ha det typiska "svenssonlivet" där man har ett jobb man går till i veckodagarna 8 timmar, leva på helgerna och resa charter. Det är ju helt normalt att man vill ha det. För ett sånt liv kan man ju uppskatta!
Men jag är så jävla onormal så jag har andra ambitioner i livet. Men grejjen är att det ändå blir så lätt att man tappar sin egna stolthet och går med på att ta det där bekväma ändå.
Nu kanske folk tycker att jag är lite knäpp med tanke på att jag inte ens är 20 år. Men grejjen är att jag tycker att jag är jättegammal nu!
För att nå det jag vill i livet så måste jag börja nu! Varför börja efter 30? Jag vill inte lämna min stolthet. Jag vill leva mitt egna liv. Jag vill bara köra på. Jag vill inte ha barn. Inte just nu iaf. Kanske om 10 år!
Och varför ska jag inte då bara köra min grej och utnyttja tiden till det?
Jag vill inte sitta nu om 10 år på samma ställe.

Jag strävar efter ett roligt liv. Men man kan få det på 2 sätt:
-Antingen vara bekväm och uppskatta allt som är.
- Genomlida den tuffa vägen för att nå det roliga.

Jag är den sistnämnda.
Jag vet att jag är så jävla omogen. Men jag är såhär nu! Och låt mig bara få leka av mig då?  

Det svåra för mig är bara att komma in på banan igen. Sen måste jag självklart bli upppskatta det minsta lilla steg åt rätt håll.
Men jag kommer aldrig nöja mig för tillfället. Det gör jag när jag beslutar mig för att åtegå till det bekväma.


Skor

Återigen en suddig bild på mina skor som jag gillar massa! Dom är från MONKI och är jättesköna!




Min torsdag

Skitsuddig bild, jag vet! Men den är tagen från iphone.

Men HEJ iallafall!
Idag så gjorde jag en grej på stan som gick lite åt rätt håll. Känns bra!
Sen så träffade jag Ida och vi åt på en jättegod sallad i mysiga knäppingsborg ute i solen.
Sen satt vi på waynes och drack kaffe.
Hann även köpa en ny parfym vilket behövdes. Det braiga var att jag endast betalade 395:- för den på kicks då det var 20% på hela parfymsortimentet. Bra!

Jag just nu!


Jag just nu!

Herregud!!
Jag är jordens segaste människa!! Jag vaknade ju vid 8 och är klar nu!?
Nu ska jag klunka i mig kaffet, bädda sängen, borsta tänderna och sen DRA!

Vi hörs sen.
Puss


Lite update från min vecka

Hej!
Jag har inte bloggat nu sen i måndags men det är för att jag inte har haft någon lust. Mår inte så bra nu. Känner mig lite arg och jag måste ta mig in på banan igen. Men ska försöka lägga in lite inlägg ändå!
Igår t ex så köpte jag ett par skor och sen fikade jag äntligen med Hanna på expresso house. Det var trevligt! Ni får se bild på skorna sen!
Idag ska jag fixa lite grejjer på stan. Sen ska jag luncha med Ida. Äntligen!!
Nu ska jag duscha och äta en stor & god frukost!
Hejdå

Lite av min vecka!

Nu ska jag skriva upp alla planerade roliga sakerna i veckan bara för att motivera mig själv genom min ganska så händelselösa vardag! För man måste ta vara på dom roliga stunderna man får!


- Hollywoodfruar ikväll
- Fika med Hanna på onsdag och ev. en sväng på stan och köpa ett par skor.
- Utföra lite ärenden på stan på torsdag och sen träffa Ida på lunch och massa prat.
- Kolla massa sistaminuten resor!
- Middag på basketen på fredag.


Hoppas ni får en kul vecka :)

Första träningspasset avklarat!

Hittade en somrig outfitbild från mig ifrån juli som jag inte lagt upp än.

Hej! 
Nu är både jobb och träning avklarat! Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och känner en skön känsla i benen.
Träningen gick väll rätt bra för att inte tränat på 3 veckor. Jag körde mitt styrkeschema som gick förvånadsvärt bra men sen sprang jag i ca 35 min och mot slutet så fick jag kalla rysningar och vita prickar i ansiktet. Det var lite läskigt men jag fortsatte ända tills jag skulle sluta. Har tagit en berocca boost så jag hoppas den återhämtade allt nu så att jag inte blir sjuk.
Är faktiskt redan hungrig så ska nog göra nåt att äta snart. Blir nog kokt ägg, kanske knäckemacka(or) och varma koppen.
Eller en burk makrill. Haha jaja nåt plockit är jag sugen på så det blir nån form av plocktallrik:) 


Måndag och huvudvärk

Jaha! Det är måndag igen.
Måndagar är den mest kaffebehövligaste dagen i veckan. Jag har säkert druckit 4 koppar redan...
Sen var jag svintrött imorse som jag antar att alla andra var idag också?
Kunde inte somna igår. Det roliga är att när man vaknar nu på mornarna så är man dödstrött och lovar sig själv att lägga sig typ klockan 8 varje kväll resten av veckan men så blir det ju aldrig :P
När man väl är uppe så är man ju pigg ändå.
Jaja!
Idag ska jag faktiskt träna. Känns bra.
Vet ni vad jag mer ska göra för att dagen ska bli rolig? Jag ska skriva upp alla kuliga saker som händer i veckan! Då blir man mer inspirerad att orka med allt!



Min lunchrast är ju slut så jag ska nog återgå till mitt arbete nu.

Hej då.


Söndag

Hej!
Ska om ett tag ner till gymet med Erik. Ska sola och sen träna lite.
Sen ska vi åka hem till mig och fira min bästa mormor som fyllde i veckan. Det ska firas med lite söndagsmiddag :)
Sen ikväll blir det nog myskväll hos Erik.
Ska försöka förbereda mig mentalt inför en vecka med ytterliggare en tablett som bidrar till nedstämdhet och viktuppgång.
Nu gäller det att ta tag i träningen också!  Jag känner att jag är så svullen och knubbig så att inga kläder är bekväma längre :( Det är inte skönt!
Hoppas ni får en mysig söndag! :)

Helgens shopping

Idag fick man goodiebag när man handlade på Bikbok

Jag handlade en tröja från Whitney Port kollektionen & svarta knästrumpor.
Sen fick man lite saker frpn Bikbok.

Sen köpte jag en sån här välbehövligt concealer som jag tror att typ dom flesta använder!


Dagens klädsel

Lyckas alltid få håret i ansikte osv jämnt på alla bilder. Men såhär såg jag ut iaf i klädväg.
Byxor- H&M, blus - Gina, Skinnjacka - Bikbok, Pälsväst - Lindex, Väska - Mango, halsband - Topshop, skor- Converse.
Idag var jag på stan med Erik en sväng. Jag gick inte direkt värsta shoppingrundan men ändå så gjorde jag av med pengar på en del saker.
Kan visa er sen. Nu ska jag återgå till baket.
Puss & kram.

Bakning på G

Gissa vad vi bakar ? :)

Fiskmagasinet

Igår var jag med kära familjen på fiskmagasinet och åt. Det rekommenderar jag starkt till alla norrköpingsbor som gillar fisk & skaldjur.
Jag har bara ätit lunch där tidigare.
Det var iaf en mysig kväll. Dock så funkar ingen kamera hemma :(
Så jag måste köpa en ny. Men Erik kunde ta lite iphone bilder utan ljus så här kan ni iaf se lite av vad jag åt. 
Jag åt vinkokta vitlöksblåmusslor med pomme + aioli och creme caramel med krusbärskompott till efterrätt.
Mums!

Grattis papi<3

Imorse väckte vi en trött papi :) Han fick en radiostyrd helikopter av mig. Haha! Tyckte att han behövde en leksak!  :P
Önskar min pappa ett stort grattis!
Jag har världens bästa pappa. Han är snäll, rolig, omtänksam, lite konstig och har ett stort och varmt hjärta. Ett sånt som bara vissa människor på denna jord har <3

Ätit tårta precis

Haha inte nog med att jag inte tränade.. Jag åt tårta precis nu på jobbet.
Det var gott men jag har ont i magen nu. Och det är ju faktiskt helg + min älskade papis födelsedag:)
Hoppas ni unnar er något gott nu när det är helg!


Nya läsare!



Hej!
Såg igår att jag fått en del nya läsare! Fy vad glad jag blir då :)
Hoppas ni fortsätter att göra det nu också!

Imorse så tog jag inte med min träningsväska till jobbet. Varför inte? Jo för att jag inte hittade mina byxor + att jag knappt sovit inatt för jag var skittäppt i näsan så jag var skitsur imorse och dessutom superstressad.
Det slutade med att jag drämde väska i golvet och skrek.
Egentligen är det ju bara dålig planering av mig och lite lathet som spökar. Nu försöker jag hitta en bortförklaring till att inte behöva träna och jag söker nu uppmärksamhet av alla andra så ni vet. Det är ju så synd om mig bara för att jag har blivit tjock. Nu ska jag dricka kaffe
Hejdå


Helg imorgon.


Mums!

Är lite glad för att imorgon fyller min pappa år och då ska vi upp och sjunga för honom, ge honom mitt paket! :D
Sen ska jag äta min goda müsli till frukost.
Sen jobb då. Sen träna. Äntligen!
Sen åker vi till fiskmagasinet och äter. Fy vad gott!
Därför la jag in en bild på musslor. :)

Idag åt vi kyckling och wok till middag. Jag är lite hungrig nu faktiskt. Det är därför jag råkar skriva om mat :P 


Torsdag

Hej!
Har jobbat idag. När jag kom hem så ställde jag mig direkt i köket och gjorde hemmagjord müsli som jag nu rostat i ugnen. Det luktar jättegott här hemma. Som om man har stått och bakat typ. Är helt mätt på lukten nu.
Ikväll ska jag slå in ett paket till pappa och fixa naglarna.

Recept: Varm sallad med grilloumi




1. Stek valfria grönsaker som passar att vara varma (typ paprika i olika färger, aubergine, tomat rödlök osv) i olja. Fräs först på högsta värme i nån minut sen som vanligt.
Krydda hur du vill!
Lägg i tärnad feta ost och höj värmen ytterliggare en minut. 

2. Sen när grönsakerna är halvmjuka och fetan är halvsmält så är det klart.
Blanda över balsamvinäger.
Efter det så blandar man ut det med olika salladsblad och strö ev. över lite nötter.

3. Servera med stekt haloumi, grilloumi eller kyckling.

4. Gör en liten tzatziki och ringla över.

Klart!

TIPS: Om man vill ha den matigare så kan man blanda ut salladen med bulgur eller couscous. Servera även med ett gott rödvin. Då blir det en perfekt helgmiddag!
:)


ÅÅÅÅH :(

Jag orkar inte mera!
Jag är bara så jävla arg och ledsen hela tiden! Innan jag åt progynon så kände jag mig lite nedstämd men då kunde jag iaf styra min känslor!!
Nu går det inte mera!
Jag är inne på min 2:a vecka och jag har gått upp i vikt men det får jag väll tåla(även fast jag hatar det). Sen mår man illa ibland har ömma bröst osv. Men det skiter jag i!
För det värsta är bara hur jag mår. Jag gråter eller skriker och gapar hela tiden men ändå så kan jag inte känna mina känslor!
Det är som att nån annans känslor har hoppat in som inte går att besrkiva!
Nästa vecka så är jag äntligen inne på min sista vecka och då ska jag komplettera med Primolout-Nor.
Då lär jag må ännu bättre!(NOT) ÅÅÅH!
Jag hatar alla former av piller! Jag kan inte ens äta p-piller utan att må dåligt för jag behöver inte mera hormoner än vad jag har i min kropp. Jag tror inte nån kvinna mår bra av att få mer hormoner för det har vi ju redan tillräckligt av!!
Jag är så jävla arg nu. Och ingen fattar hur jag mår för ingen äter dom här tabletterna.
Fan. Jag känner mig som en annan människa! Och att inte kunna känna är det värsta som finns för mina känsor är ju det viktigaste av mig!

Fin musikvideo

Ville bara dela med mig av denna fina låt.


Fortfarande sjuk

Suddig bild från helgen.
Hej!
Idag är jag återigen hemma och detta är sista dagen som jag tänker ligga i soffan och äckla mig!
Har legat i 4 dagar nu och inte gjort ett skit. Igår gick jag bara ut en liten sväng med Ivar oså åkte jag till ica för att handla och hämtade ut ett paket.
Nu sitter jag här iaf och dricker kaffe. Känner mig helt yr idag och får blodsockerfall så fort jag reser mig upp.
Jag tror det blir bra ifall jag tar en liten powerwalk istället.
Puss & kram.

Stackars Ivar

Stackar lilla Ivy!
Han ska kastreras imorgon bitti och han fattar ju inte vad som väntar honom än.
Usch vad hemskt att man kastrerar djur egentligen. Tänk om vi kastrerade våra söner liksom?
:/
<3

Vill åka utomlands.

Nej. Det blir verkligen ingen bulle för mig idag!!
Jag har gått upp 2 kg!? :O Den där läkaren sa ju att man gick upp nåt enstaka kg av tabletterna. Men jag orkar inte med 2 kg till! :(
Är sur nu eftersom att jag typ gått upp lite sen i våras med och jag vill inte det.
Är för övrigt så himla sugen på en utomlandsresa. Jag behöver komma ifrån Sverige i typ en vecka och bara ligga och sola!  Hittade ett par jättebra resor igår så det kanske blir att boka :)
Jag i Turkiet.

Kanelbullens dag...

ÅÅÅH!! Jäkla skit!
Varför är det kanelbullens dag idag för? Det är ju den bästa dagen!
Tänkte inte på det i söndags då jag bestämde mig för att vara nyttig :P Haha!
Men har inte bestämt mig hur jag ska göra än med tanke på att jag brukar säga nej till såna saker då jag verkligen bestämt mig att inte äta! Men idag är jag ju sjuk och sen äter jag ju såna där tabletter så jag kommer förmodligen inte gå ner i vikt ändå.
Men men. Kommer mamma hem med en god bulle så kan jag ite säga nej. Fast jag kanske ska ställa mig och baka själv kanske? Jag har ju ändå inget att göra idag.
Blir det någon bulle för er idag?

Sjuk.


Ni får en bild på en god grej från Cafét "Baravara" i Örebro, bara för att jag inte får äta sånt idag och är sjukt sugen på det nu.

Hej förresten!
Är sjuk idag! :( Har legat och kollat på efter 10 med malou. Tycker det är rätt så mysigt. Men nu börjar dom här dåliga programmen som "Hem till gården" så nu ska jag göra annat.
Ska ta på mig kläder och sen städa mitt äckliga rum.
Problemet är bara att alla kläder får inte plats i min garderob så jag vet inte hur jag ska lösa detta....

Sen ska jag även ringa lite samtal och utföra lite annat.
Hoppas ni får en bra dag!


Jag igår

Jag igår på toan. Tog en blå topp med bar rygg från VILA och mina vida byxor från H&M.

Kollar på "Kaos i Båstad" nu på kanal5-play. Har ni sett det? Jag upptäckte att den där blonda Linda Rosingliknande mamman åkte till rhodos samtidigt som mig och Erik. Kommer ihåg att jag nästan trodde att hon var Linda Rosing också. Hehe lite coolt. För ser man henne i verkligheten så går det inte att inte lägga märka till henne :P 
Jaja! 
Har ätit så sjukligt mycket idag. Pizza till middag och sen en massa skit på det.
Fy!
Nu blir det en hård vecka för mig. Kan ju dock inte träna fortfarande men min kost ska jag definitivt vara hård på denna vecka!

Nu ska jag ha lite hemmaspa för mig själv.
Puss

Bilder från fredagen

Lite bilder ifrån i fredags när jag träffade Rosanna för lunch och massa prat.

Söndagsmorgon

Bjuder på en outfit från helgen.
Hej!
Igår var jag på hemmafest hos Malin här ute i skogen som fyllt nu i veckan. Jag hade faktiskt riktigt trevligt och allt blir ju som man gör det till :)
Jag mådde ju som sagt inget vidare igår och det är ju inte heller bättre idag men inte sämre heller som tur är! Men lite seg är man ju såklart idag för det blev rätt så sent :P

Nu dricker jag kaffe och så har jag på "Paris BFF" på tv i bakgrunden. Känns lite meninslöst fatiskt. Haha!
Jag tog bilder igår men alla är rätt meningslösa att lägga upp då alla är suddiga men jag kanske bjuder på dom ändå.

Jag och mitt godis.....

Haha igår bestämde jag att vi var bara tvuuugna att köpa en hellokitty burk med godis på willys för det var så billigt!
För övrigt så mår jag jättedåligt idag. Skitjobbigt är det. Tur att Malin bor nära så kan man gå hem ifall jag inte orkar var kvar.
Tråkigt att man ska bli sjuk!

Lite rustashopping

Förra helgen så köpte jag en present åt pappa på rusta. Då hitta jag även lite bra grejjer ovanför som var väldigt billiga! Jag passade på att köpa det eftersom jag inte brukar åka dit.
Om man inte är så mycket för att åka till ullared men vill ha nåt billigt så kan man ju lika gärna åka till rusta. :P

Breakfast

Min frukost igår. Äggmacka på rågbröd, fil med egenblandad musli och kaffe.

Hej!
Har precis ätit frukost och mår verkligen piss idag. Är så förkyld som man bara kan bli. Har tom blivit helt stel i nacke och rygg med.
Ska göra i ordning mig. Sen ska jag kolla lite grejjer på maxi och inhandla lite från systemet.
Ikväll ska jag till Malin. Blir trevligt.

RSS 2.0