Norrköping

Hejsan!
Är hemma nu ifrån landet och befinner mig i Norrköping. Vi hade otur med vädret alla dagar såklart. Fast idag var det ju fint så då åkte jag och Erik ut med båten, solat och badat :) Skönt att bygga upp solbrännan lite :P
Nu snart ska vi antingen se film eller alla BB-avsnitt och äta våran kvällsmat: chips & godis ;)
Inte så bra med tanke på att min tand isar...
Jag idag. Min virkade bikini och eriks solglasögon. ;)

Put yourself first

Jag måste bara skriva ett inlägg nu!

Varför ska det vara sååå svårt för dem flesta av oss att kunna sätta oss själva först?
T ex dem flesta av kvinnorna är så! (vill inte dra alla över en kant nu!)
Sen vill jag bara påpeka att det är såhär jag upplever det. Ni andra kan ju tycka något helt annat :)
Jag förstår inte hur vi kvinnor tänker att vi ska överleva egentligen? Vi vill att alla andra ska ha det bra, att allt ska vara prefekt och vi vill själva var perfekta men familjen går alltid först! Sen så ska vi lära ut våra barn att dem ska ta hand om sig själva och sätta sig själva i första hand. Men så gör man det inte själv. Då blir det ju genast en dubbelmoral som man lever i och så låtsas man inte om det.
Jag upplever att nästan alla kvinnor bara går och gnäller, tjatar och bara är tjuriga hela tiden. Dessutom så känns det som att man alltid blir arg på männen för att allt är som det är!
Men hallå???
Vi har ju en egen vilja, vi bestämmer själva över vårat liv!! Är inte detta ganska fantastiskt att det är vi själva som bygger upp våra liv?
Därför är det så fruktansvärt viktigt att vi följer våra hjärtan och gör det vi verkligen vill göra i livet.
Annars så kommer man att sluta där som en missnöjd surkärring när man är 40+. Det vill man ju inte! Och om man nu skulle känna att man var så själv så är det ju bara att ta tag i det och lösa problemet och även omge sig med positiva människor. Annars kommer man ju att braka sönder! Iallafall jag. Jag styr över mitt liv.


Livet löser sig inte av sig självt som vi verkar tro ibland! Du kan själv påverka ditt öde!
Hör bara på Beyopnce ;)

gröt.

Hejhej!
Kom hem för en stund sen ifrån vrinnevi och det såg faktiskt riktigt bra ut! Nu ska jag bara gjuta lite hörselskydd för öronen.
Efter det gick jag till netto och köpte naturgodis för dem hade ingen bra lunch :P Så ska ta lite havregrynsgröt hos Erik tror jag och lite te nu tror jag. Sen ska jag nog kolla på lite avsnitt av PH danmark. Känner mig helt tom i huvudet.

Sjuklingen



Hej!
Mår fortfarande dåligt. Idag ska jag även träffa en läkare och kolla hörseln. Kul! Speceillt när man är genomförkyld och har lock över öronen. Jag kommer ju inte höra någonting på hörselprovet!!

Jaja hur som helst så tog jag massa bilder igår men så var inte minneskortet i och jag hittar inte kamerasladden xD Smart!
Ikväll ska jag ut till landet med. Hoppas vädret blir bra så man kan åka till en ö och sitta på en klippa i solen.
Nyss regnade det massor.
Hejdå.


Grattis syster!



Grattis till Stina på 13-årsdagen. Idag är du tonåring :P Fy vad tiden ska gå fort då.
Jag har redan hunnit städat till mitt rum lite och är fortfarande sjuk så nu är jag helt yr.
Idag ska vi åka och luncha på nåt ställe vid slussen tror jag. Sen ska stina åka och kolla på hööks. Efter det så är det bråttom hem och fixa mat tills gästerna kommer. Så jag kommer förmodligen inte uppdatera förrens ikväll.
Så vi hörs då :)


Vill ju bara vara frisk!! :(


Är skitfestsugen. Måste bara bli frisk snart så kan jag ju det ;)
Nästa vecka ska mina föräldrar iväg och då hade jag tänkt ha ett camping/poolparty i vårt hus men självklart så går poolen sönder lagom tills man är ensam hemma xD Men om ni vill så kan ni ju campa för vi har hela gräsmattan ledig ;) Om inte så kan ni få låna ett rum :P

Imorgon fyller min lillasyster 13 så då blir det födelsedagsfirande hela dagen.
Puss & kram.


I'm gonna give all my secrets away.


 
Har ett så uttråkat liv för tillfället. Jag har gått ifrån att ha alla olika saker på samma gång till att inte göra någonting alls.... Känner mig så pepp på att göra något nu!

Jag brukar nääästan säga allt som händer i mitt liv här på bloggen. Kanske inte allt men dem största händelserna som jag tycker är lämpliga. Och en sak har jag faktiskt inte sagt än och den hemligheten har jag burit på i ett par månader nu. Om en månad så kan jag skriva om den hemlisen här på bloggen. Det värsta av allt är att jag faktiskt inte vet vad som kommer att hända med den här hemlisen. Men men om en månad vet jag och det känns helt stört att tiden går så fort!! :O


Jag och psykfilmer

Hejsan!
Är sjuk idag med. Mår inte bra alls i halsen. Självklart så ringer min älskling och frågar om jag vill med till landet. Sen frågar även min syster om jag vill hänga på till hugos uteservering. ÅÅÅH jag har verkligen lust att klä mig lite fint och sätta mig och dricka nåt gott och umgås med folk!!!!! Men nej jag är ju sjuk!
Nu ska jag se om det finns nån bra film att se på.
Igår såg jag på en psykfilm. Det är någonting med mig och psykfilmer alltså :P Haha älskar att ligga själv nerbäddad i sängen och kolla på psykade filmer.
Här är två tips på psykfilmer:
Shutter Island

Girl interrupted

Hej då.

Öland del 2


När vi var på solliden så var även någon i kungafamiljen där eftersom att lamporna var tända, fönstrerna var övertäckta och kungens hundar rastades osv.

Haha var bara tvungen att lägga in bilden. Jag och Erik skrattade massor åt denna för att det första så ser jag ut att vara världens största jätte typ. Sen så ser alltså inklippt ut med xD

Haha ser ut som en kannin :P


 


Film

Det kom ingen Felicia men det kom en massa hundar hit iaf!
Nu ska jag se film och kanske PH danmark. Haha.
Igår kollade jag och Erik klart på alla "kungarna av tylösand"avsnitt. Jag har skitlust att åka dit och bo där på hotellet i några dagar. Man borde ju åka ner dit i ett helt gäng. Det skulle vara roligt :) Jag bodde där när jag var typ 10 och då kunde man inte ens sova på nätterna för att det var livat hela nätterna :)
Jaja hur som helst.
Nu ska jag dricka mitt panodilpulver och sen film.
Puss & godnatt.

Sjuk


Solig bild från turkiet.

Usch har verkligen blivit sjuk... Är helt svullen i halsen osv. Blir så suuur att jag inte är frisk!
Idag har jag ju som sagt varit och fixat håret, gått och hälsat på mormor och lånat toan och sen har jag bara varit hemma. Nu kommer nog Felicia snart med ett par kompisar till Ivar. 
Vi hörs sen.

Före&efter bild

Ber om ursäkt men jag såg helt korvig ut i ansiktet på bilderna idag och ingen orkade ta fler bilder på mig :P

Hur som helst så ser ni ju hur heövligt det var för mig att fräscha till håret. Nu är det jättelent, mjukt och glansigt :) 

Bra klänning!

Denna klänning ifrån H&M är svinbra! Den funkar liksom att bara dra på sig när som helst. Både till strand och till vardags/kväll.
Den här kostar endast 99 kr och den köpte jag en morgon på studentveckan då jag var tvungen att ha något att byta till snabbt eftersom att jag inte hade kommit hem den natten.
Så jag har lite roliga minnen ifrån när jag köpte den. ;)

Färga utväxten

Imorgon ska jag äääntligen färga min utväxt! Har känt mig så ful i håret hela veckan så nu ska det bli skönt att få det fixat. :)

Autumn inspiration.

H&M, Ginatricot, Modekungen, Nelly och Scorett.
Sen jag fick mitt nya nummer av Styleby så har jag varit väldigt höstinspirerad. Har precis gjort ett litet kollage med kläder som jag förmodligen kommer att klä mig i när jag har på mig något i det bruna hållet.

En ölandsoutfit



I öland så finns det många outletar överallt där man kan fynda saker. Här står jag framför ett tält som jag hittade ett par skitsnygga solglasögon för endast 39 kr.

Sen ville jag också bara meddela här på bloggen att det som hänt i Norge är så otroligt hemskt och läskigt. Man fattar verkligen inte att sådant kan hända. Det är ju liksom sånt som man ser i skräckfilmer, har mardrömmar om och även inbillar sig ska hända ibland fast man säger till sig själv att det kommer inte att hända.
Dessutom har ju Amy Winehouse dött också. Fy! Det känns som att alla dör hela tiden. Speciellt denna sommaren...  Det är så tragiskt och jag skickar en tanke till alla dem.


Godaste lunchen



Åt en så himla god lunch nyss!
Jag åt pestolax med grekisk sallad och romsås. Nu äter jag detta på bilden till efterrätt. <3
Nu ska jag nog lägga mig ute vid poolen och sola och sen blir det att åka och handla med mamma. :)


No camper

Bild från balen. En av mina lyckligaste kvällar!!

Heej!
Jag är ju som sagt hemma från Öland och nu kan jag ju berätta för er att nae jag är inte någon campare!! Men det var mysigt och det är verkligen värt att åka och campa om man vill ha lite roliga minnen x)
Haha om vi hade filmat hela våran lilla resa så kan jag lova er att ni hade fått se en "Vi hade iallafall tur med vädret 3".


Nu är Erik på jobbet igen och jag har blivit sjuk så jag ska åka hem nu snart och vila sen fixa lite småsaker idag. Funderar på att köpa nåt gott bara för att det är synd om mig men ska fundera lte till på den idén med tanke på att jag ätit sjuukligt mycket under resan och igår åt jag nästan upp en hel calzone. Men sommaren kommer ju bara en gång om året!!!! Så jag köper nog nåt gott idag! :D Bra nu har vi löst det!
Åt jättegod frukost nyss! Två knäckemackor med ägg och kaviar(älskar det), C-vitamin och kaffe.
Vi hörs senare!
PussPuss

Ölandsbilder del 1

När vi åkte dit så spöregnade det. När vi kom fram så blev det jättefint väder och likaså dagen efter. Sen kom det dåliga vädret.

Gissa vem som är glad?


Babe<3

Gissa vem som är här nu då ?! :D
Jag vaknade halv 9 och ringde min älskling och då var han typ en timma från Kalmar. Snabbt som ögat så drog jag på mig springkläderna och sprang ett varv, kom tillbaka och åt en stor och god frukost och sen duscha jag. Sen var redan min Erik här.
Så nu är jag glad och nu ska vi hitta på massa myssaker.
Jag hoppas dock att himlen spricker upp idag och att det blir sol!

Puss på er och ha en bra dag!


Thank god I'm alive

Shit vi lever!!!
Herregud vilke väder igår alltså. Vi spelade spel i Martins föräldrars husvagn vid vattnet oså börja det att blxtra som bara den.
Mamma blir orolig för Stina som är själv i husbilen som ligger långt upp på campingen så vi sprang ut oså bara SMALL det till och alla på hela campingen skrek!
Pappa hade som tur var inte gått efter oss så han satt kvar i deras husvagn.
Jag och mamma fick stanna vid toaletterna och vänta där. Sen ville bara mamma iväg ändå så vi bara kuuutade till husbilen fastän att det blinkade i typ 150 km/h över oss.
Alltså det var helt SJUUUKT!
Och jag var hela tiden orolig för att pappa hade gått upp till husbilen ändå. För vi såg ju att alla blixtrar kom ifrån alla håll!!!!
Sen efter typ 1 timme så blixtra det inte lika mkt men lite grann ändå. Men det hade iaf slutat regnat och då kommer Matilda och pappa springande. Jag blev arg på dem samtidigt som jag var lättad att alla nu var på en säker plats!
Sen satt vi i husbilen och kolla hur det typ blixtra ute som blixtmaskinen på discon som man hade när man var liten och då skojjar jag inte att det var så mkt för det var det.
Sen smällde blixten ner på vårt tak och fyy vad vi alla skrek då!!

Som tur var så la det tillslut ner efter ett par timmar!!
Jag är ju förövrigt jätterädd för blixtrar men det som hände igår var ingen orädd för alltså :P
Idag fick jag se på nyheterna att vädret var även värst mella Gotland till Småland så vi var ju däremellan!!

Haha det roligaste av allt var att vi vaknar med typ värsta stormen och sen går vi och lägger oss i värsta blixt ovädret.
Idag har det iaf slutat att regna och kanske så stiger solen upp!


Saknar dig!!


Tänker på dig massor. Speciellt nu<3

Just nu så saknar jag ihjäl mig efter min Erik. Vi har nämligen inte setts på hela veckan för han har lite andra ärenden att göra nu i veckan. Men imorgon så kommer han äntligen hiiiit!!!!! <3


Sprungit!


Gammal bild!
Gissa vem som har tränat idag? Jo jag! Är så stolt över mig själv som tog mig en tur i jogginspåret. Jättemysigt var det också att springa längs havet. Duktigt gjort me tanke på att jag aldrig tränar längre :P
Nu har vi precis kollat runt i lite småbutiker här i köpingsvik. Det är ju mysigt. Snart blire hämtmat från ett thaiställe.
Puss och hej.


Oväder.


Jag alldelles nyss.

Hej!
Har vaknat varje timma denna natt och trott att hela husbilen ska slå omkull. Klockan 5 vaknar jag av att lilla Ivar börjar tjuta. Efter det så hann jag bara slockna till lite. Sen så vaknar jag av världens brak. Då hade markisen brakat sönder.
Sen dess har jag och hela familjen varit vakna så vi har mest vilat och gosat med Ivar.
Förut när mamma öppnade kylen så hittade vi vårat frågesportspel där. Undra vem som la den där igår :P Pappa sa iaf att det självklart inte var han!
Sen när jag hade varit på toa imorse så gick jag till fel husbil och försökte öppna dörren. Tur att dem hade låst dörren:P

Vädret är fortfarande spöregnigt och dant så vi får se vad som händer idag. Kanske kan man åka till Kalmar och shoppa :)


Dumma väder.


Bild från lunchen vid hamnen idag.

Idag har vädret varit som på bilden.
Väldigt tråkigt för det var så bra väder igår. Antagligen så kommer det att regna dem två kommande dagarna nu också. Då får man åka och tröstshoppa någonstans istället :) Och kanske tröstäta med ;)
hehe.
Nu sitter jag och dricker ett glas vin. Snart blire en lite lättlagat middag eftersom vi tröck i oss buffé till lunch. Ikväll ska min systers pojkväns familj komma hit och spela ett frågesportspel :P
Kommer att lägga upp lite bilder från resan snart så håll utkik! :)


Lite uppdatering från Öland.

HEEEJ!
Vi har internet nu i husbilen så att nu kan ju jag blogga ;)
Idag har vädret varit molnigt så vi cykla iväg till Borgholm och åt vid hamnen och kollade affärer. Men igår hade vi skitbra väder här!
Jag kan säga att det fortfarande är jobbigt med campinglivet men man vänjer ju sig ;)
Nu ska jag nog duscha och sen ska jag nog äta glass eller nåt. Jag vet inte.
Heeej då :)


Mot Öland

HejHej!
Idag ska jag till Öland. I detta sjuuuka väder? Alltså vad är det här för nåt egentligen?
Okej idag ska vi ju bara åka så då kan det vara lite mysigt att sitta i en husbil med massa gott medans man åker, så då kan det vara okej med regn.
Men sen liksom! Hoppas inte att det är såhär hela veckan!!!:P
Ni som känner mig vet ju att jag inte precis är campingtjejen Nr 1. Hahah.
Men detta ska ändå bli lite mysigt eftersom att jag alltid velat åka på semester i en husbil när jag var liten. Sen har jag glömt min lilla dröm som jag hade och nu får jag testa hur det känns.
Hoppas att jag överlever bara.
Dessutom så ska man stå ut med att dela toalett och dusch med andra.
Vi hörs om typ en vecka för då så kan jag berätta för då vet vi hur det gick ;)
Puss & hej och ha de bra!

Nyshoppat

Skjorta H&M
Ett egentligen blått linne från VILA med U-ringing i rygg.
Grå kjol från H&M.
Bilden blev så fula pga att Erik ligger i soffan och tar kort :P
Den här kjolen är iaf skitbra att ha till massor med tillfällen och priset är 70,50 kronor!!!!


Hej förresten!!!
Igår ringde Evelina och Alice och frågade om jag ville med till stan. Då blev jag jätteglad och det ovanför blev ju min shopping!!


Superwoman!!!

Åh herregud vad jag har bakat! Har levt i köket denna dag och inte förräns nu så är jag klar!
Är helt mätt av all bakdoft.
Är väldigt trött nu efter min lilla hemmafru-lek som jag haft idag. Men jag kan inte låta bli att göra nåt. Jag kan inte bara ligga i soffan och dega hela dagen!
Jag bakade bullar
Sen gjorde jag en egenmixad skogsbärspaj med vit choklad och kokossmulpaj.
Sen hade jag kvar lite av den vita chokladen så jag smälte den, slängde i tranbär och nötter och gjorde naturgodis :P
Detta ska vi fika på nu!!
Nyss åt vi hamburgare och då gjorde jag eget hamburgerbröd som tog en evighet att göra!

Housewife


Jag just nu.

Hej!
Har precis sprungit och handlat en massa åt min sjuka pojkvän och så har jag själv varit och handlat en massa ingridienser till bakning och det ska jag sysselsätta mig med idag :)
Vädret tillåter ju inget annat ändå så.. Väldigt synd att vi inte kunde åka till landet och vara där.
Hoppas vädret blir bättre snart!
Puss så länge.


Ida gästoutfittar i min blogg.

Såhär snygg var Ida när vi träffades i onsdags. Kolla bara hennes snygga jacka som jag är avundsjuk på! Den kommer från h&m-trend.

Hej förresten!
Jag har precis vaknat ifrån en massa knäppa drömmer som jag har haft. Bl. a så hade jag en dröm om en galen älg som attackerade min familj utanför mitt hus och kastade iväg både mamma och mig. Usch!
Nu ska jag göra frukost åt min älskling. Det blir nog macka och te.

Fredagsmys

Hej!
Gud så mycket mys det blev denna vecka ;) hehehe
Idag har jag jobbat. Sen drog jag med min familj till ingelstad shopping. Köpte ett par svarta jeans.
Sen kom jag hem till min älskling som är sjuk. Men trots att han är sjuk så överraskade han mig med detta!!
Så himla mysigt!
Vi får se om det blir något landet denna helg med tanke på vädret!!!!!!!

Trädgårnsmys

Här är två bilder på mig och Ida ifrån i onsdags då vi satt på Trädgårn och myste med vin och en massa prat. Måste träffa henne snart igen!! Hon flyttar ju till Bollnäs snart :S

Torsdagsmys

Idag är jag skabbig.

Hej!
Idag har jag jobbat för fullt och jag har varit svintrött och fått sådär jobbigt ont i magen. Sen skriver Erik att han är sjuk och ni vet ju hur synd det är om ens pojkvän när dem är lite sjuka ;)
Hehe så då åkte jag tillbaka till honom. Vi köpte soppa och glass som vi ätit nu på kvällen. Mysigt med tanke på att det var mysväder idag! Sen såg vi på en bra film också.
Imorgon är sista jobbdagen för denna sommaren. Förmodligen.
Det ska bli så skönt.
Och vill ni veta en till sak? :)
Pappa köpte ju en husbil härom månaden xD Så nu ska jag ut och campa nästa vecka. Hahah det lär blir en upplevelse ;)
Över helgen ska jag till Eriks land så det kommer att bli dålig bloggnig tyvärr.
Pusspuss

Idaaa :)

Hej!
Idag ska jag sluta lite tidigare och träffa min vän Ida så jobbet känns så mkt lättare idag :) :)

Jag och Ida i Köpenhamn förra året.


Gårdagens outfit


Såhär såg jag ut igår i Söderköping.


Smultronställetbilderna

Hej!
Idag är jag sjukt trött. Kom hem för en stund sen ifrån jobbet och där hade jag en del att göra idag.
Men jag orkar ladda upp bilder ifrån igår så nu får ni dem :)



Min glass var såå sjukt stor så jag dog typ.

Erik tog en jättegod glass med punchrulle och pistage.

Sen inbilla vi oss att vi brände bort glassen när vi gick upp för berget :P

Och vissa stannade mitt i backen och följde inte ens med till toppen.


Paradise hotel Danmark.

Hej!
Nu är jag hemma från smultronstället. Bilder kommer imorgon på det :) Tog för övrigt samma glass som förra året och nu mår jag riktigt illa.
Nu blir det film och sen sova för imorgon är det jobb.
Förresten så började jag kolla på paradise hotel danmark igår på tv3play. En sak som jag blev mycket retad på var att när tjejerna skulle presenteras för killarna så var alla tjejer tvugna att gå ut med sin bh-strl. Då kändes bara allt såååå töntigt. Sen var inte nån av varken killarna eller tjejerna snygga men alla killar blev besatta av deras 65F strl.
Kändes typ 90-tal.
Och sen undrar man framförallt varför tjejerna ska behöva säga nåt så töntigt. Det är ju inte precis så att killarna var tvugna att skriva i sin kukstrl i cm och behöva presentera det?
Det är inte så att jag är så intresserad av att veta det men varför gjorde inte killarna det när tjejerna var tvugna.
Så himla töntigt tkr jag. Har dem inte kommit nånstans i utvecklingen i det landet eller?
Kan ändå inte sluta kolla på programmet :P
Men det känns som att Sverige är lite mer utvecklat som tur är!!!

Smultronstället.

Nu är jag på jobbet men har äntligen en paus. Ikväll ska vi till smultronstället och äta middag ;) Jag längtar såååå mkt tills det och går runt här på jobbet och tänker på vilken glass man ska välja. Hehe har så tråkigt idag på jobbet. Har papercuttat mig själv ett antal ggr och sen finns det inget att leverera + att nästan alla har semester.

För 2 år sen när vi var på smultronstället så tog jag denna tråkiga glass eftersom att jag hade blivit dumpad natten innan och var helt förstörd och inte alls sugen på nånting.

Haha ful bild men det här är jag och erik för bara 1 år sen. Då valde jag en asgod glass :D


Söndag

Hej!
Idag har vi fikat på goda kladdkakemuffins. Jag vet att jag ätit rätt mkt denna helg x) Sen så har jag övningskört och nyss så var Felicia här. Då fick även Ivar en massa lekkamrater :P
Han fick även träffa sina nya kompisar som heter Doris och Benji.

Stina

Doris

Elsa

Benji

Dom hade kul när dom lekte. Ivar blev dock lite kär i Elsa.
Här är Ivars gäster samlade.


2 fredagsmysbilder

Tänkte lägga upp två bilder på hur mysigt jag och Erik hade det i fredags :)
Gott var det också ;) Fast vi blev väldigt mätta!!!! hehe

Lördagen

Igår så drog jag in till stan vid halv 9. Då skulle snart munken stänga och däruppe var det skitlång kö till öltältet så det kändes inte värt att köa där. Vi drog till Manesa istället. Sen drog vi upp till öltältet vid munken men det var endast 40+are typ :P
Så drog vi vidare men det var så fullt överallt. Och då menar jag verkligen alla ställen!
Det blev lite segt så jag och Erik drog till honom och drack cava istället.
Mötte förresten inte en ända människa som jag kände förutom Tessan som jobbar på Manesa. Så himla konstigt. Men hade trevligt med Olle, Linus och Erik ändå :)
Jag drack strawberry-daquiri :)

Min värsta fiende..

Något som jag verkligen har svårt att stå emot är fika! Visst är chips gott och inte minst en stor godisskål. Men jag har så mycket lättare att stå emot chips och godis än fika.
Jag älskar verkligen fika och jag fikar helst sådär på eftermiddagen men en god kaka eller bakelse till kaffet. Då har jag skitsvårt att stå emot. Försöker att lösa det men en frukt men dett blir oftast lite fler frukter ändå...
Har ni något speciell tid eller har ni svårt att stå emot något speciellt?
Vet ni vad jag precis har ätit?
Erik tyckte synd om mig så han sa att jag kunde låna hans bankkort och gå till ica för att köpa nåt gott men jag kände mig bara så tragisk och sorglig som ska gå ensam med en stoor godispåse och sen ligga hemma i lägenheten och tjuta. Så då kunde jag ta lite tårta från hans student som låg i frysen.
Nu känner jag mig gaaanska mätt. Haha. Usch. Men det behövdes.
Nu ska jag göra i ordnig mig och sen dra och ta en öl eller ett glas vin.
Puss & Hej.

Best ting I never had

Här kommer en video på världens bästa artist Beyonce. Ingen kan säga emot mig där för att jag har rätt i detta fallet!
Nu ska jag gå och tröstäta. Sen ska jag göra i ordnig mig och träffa upp Erik på stan lite senare sen.
Puss & Hej.

skitlördag

ÅÅH jäkla skitlördag!
Sitter här själv nu i Eriks lägenhet och kvävs ihjäl av värmen. Han ska nu på matchen och jag har ingen lust att följa med han & hans kompisar. Jag vill på munken idag men dem vänner man frågat kan, eller svarar inte...
Tråkskitbajsdag.
Säg till om ni vill leka.
Hejdå.

Bleeding-barbie.


Idag tänkte jag inviga mina Gynning-glas. Har ju inte gjort det än. Tror de blir "bleeding-barbie".
Sen ska jag äta ost & kex o sånt :)


Manesa


Lånad från : http://hortegren.blogg.se/

Det var proppfullt på alla uteserveringar igår, speciellt Trädgårn så det blev på Manesa istället. Men det var bara bra för jag gillar det stället :)
Vi drack en blandning med vin,likör, soda och fläder tror jag :) Jättejättegod!

Nu är jag på jobbet men har lunchrast.
Puss


Trädgårn

Hanna när vi var i Stockholm.

HejHej!
Idag ska jag göra en kul sak! Idag ska jag träffa Hanna klockan halv 8 på trädgårn. Man ska passa på att göra myssaker när det är så fint väder! :)


Grillat

Åh vad jag är hungrig!!

Nu är snart den helgrillade kycklingen klar och till det blir det asgod sallad till + tzatziki och haloumi.
Nu på kvällen har jag en del att fixa men när det är klar så ska jag somna gott :)


Har brist om bilder så nu får ni en gammal bild på min sötnos när han blev en del av familjen:


onsdag

Nu sitter jag på jobbet men har precis slutat. Skönt.
Igår kom min klänning också. Bästa leveransen ju! Klänningen var dock lite stor eftersom att det var onesize på den, men med lite säkerhetsnålar och brösttejp så blir den bra :)
Nu ska jag åka hem.


Nu vill jag ha frukt.

Hejdå


Måndag


Hej!
Idag har jag jobbat, övningskört och sprungit! Har inte sprungit på typ 2 månader x)
Sen nu på kvällen har jag precis ätit fisk på spenatbädd och sparris och färskpotatis. Gott.
Nu blir det lite jordgubbar också. Hehe.
Hej då.


V-ringat


Från www.modekungen.se


Har länge velat ha en klänning med djup v-ringning och idag hittade jag en på modekungen som jag nu beställt. Tog den svarta och det var dessutom lite rea på dem. :)


Tjockissöndag

Hej!

Har fortfarande huvudvärk. Men idag så har jag iaf inte gjort något speciellt. Var på maxi med mamma och handlade mat. Sen har jag bara slappat runt här hemma. Nu ligger en rabarber- och jordgubbspaj i ugnen. Mormor kommer snart och min syster har precis kommit hem från P&L.


En vintrig bild på mig ifrån en julshopping helg i Stockholm.

ÅÅH vad lust jag fick att dra dit och shoppa!!!! :D


Såhär ser jag ut idag.


Såhär ser jag ut idag.

Tröja- Mango
Shorts- Monki
Skor converse.

Japp. Har så ont i huvudet pga vädret. Irriterande att man alltid ska vara så känslig av väder och fullmånar och allt vad det är....
Menmen!
Nu blir det mer vin och god middag med älskling.
Hoppas ni får en skön kväll. Puss


Nävekvarn

Hej!
Idag så har jag varit i nävekvarn på den årliga marknaden. Skitmysigt! Men vädret var ju inte så roligt eftersom det var påväg att åska hela tiden. Vi stannade där och åt lunch. Sen köpte jag remmar och naturgodis.  Efteråt drack jag ett glas rosé på Eriks land.



Såg helt störd i huvudet ut :P


Fredag

Hej!
Idag var det jobb igen såklart och idag känner jag bara hur hela jag är fylld med negativ energi. Jag är sååå förbannad!
Menmen. Fortsätter jag att vara det så blir jag ännu mera arg så nu är det slut med det!
Jag hade även turen som kom hem till en pojkvän som har lagt rosévinet på kylning. Äntligen heelg<3
Ta ingen skit ifrån någon!!!
Men tänk även på en viktig sak! Sluta älta, klaga och vara sura för det föder bar ännu mer negativitet!
Trevlig helg på er alla!!!!!! :)

RSS 2.0