:/

JAg vill inte prata om hur jag mådde igår.. Verkade kanske som jag hade kul men jag visste inte vart jag skulle ta mig till! Alla andra verkade ju ha kul och det är ju kul för er... Kanske berättar nån dag vad det är som är fel men jag vågar inte erkänna för nån ännu.

:)

Tränade idag igen:D
Måndags: cirkelträning
Igår: dans, gym
Idag: gym

Körde på rätt mkt faktiskt :P är astrött verkligen!! måste strecha också..
Nu ska jag sova, sen läsa på till idrottsprovet imorn och sen blir det made in sweden :)

tråkdag

idag har dagen varit riktigt jobbig..
Vaknade upp vid 5 och jag ville som vanligt bara dö i sängen!
Sen blev det frukost och då gick de inte o äta eftersom jag har så ont i mina tänder eftersom jag spände tandställningen igår.. (jag som brukar kunna äta ett hus till frukost!) Sen klockan 8 hade vi dans till halv 10 och då försvann all energi..
Sen va det matte o jag va helt slut och sen engelska och då va jag död! Sen mat!!
Sen va det historia halv 3 och det va som vanligt en onödig lektion!! Va sååå trött och mitt hår har vart hängigt och äckligt idag med!
Sen kom jag hem och tog en apelsin och en kopp te :)
Sen gick jag och sola och sen tränade me mamma:)
Sen åt jag kvällsmat :)
Nu sitter jag här och är död! SKa lära mig "a natural women" tills imorn och så har jag ju läxförhör med! Nejmen va kul:O

skola

sitter i skolan o har historia nu,.
är skittrött och ska skriva om gustav III skiitkul har jag det nu!

trött

Om jag kan få skjuts så ska jag till patrik kanske sen :)

Igår var jag i stan med evelina! Det va mysigt

Köpte nödvändiga saker som: Kavaj, bambooörhängen, skärp, puder, rosa läppstift, läppglans, body butter och då fick jag även lite erbjudanden oså :)
sen åt vi sallad på pause :) Vi delade eftersom dom är så stora! sen köpte vi choklad och sen missavi bussen så pappa kom o hämtade oss:P

väntan..

Pappa kom hem imorse för att sova nåra timmar..
 Han har suttit själv och kollat till farmor hela natten!
Igår va det verkligen det jobbigaste jag sett i hela mitt liv.. Kan knappt prata om det för jag blir så ledsen.

Jag kan knappt minnas hur det såg ut för du va helt förändrad! Man liksom tänkte: är det min farmor?
 Innan jag gick in tänkte jag på dig o försökte få in den värsta tanken hur du skulle va men det va mkt värre än va jag trodde. Man märkte direkt att det va allvar!
 Går inte o beskriva men du låg där med stängda ögon, öppen mun, nåt slags bandage runt pannan och du var så liten!
Jag önskade nästan att det va jag som låg där istället för dig. Det gjorde så fruktansvärt ont att se dig ligga där och kämpa på för att kunna andas!  Du va min farmor men inte bara en farmor, du va liksom som en så nära vän. Visst har du de senaste åren inte alls mått bra och varit sjuk mkt men jag förstod aldrig att man kunde må så dåligt som du gör just nu!


När jag kom in så ville jag skrika nästan för det gjorde så ont men jag visste ju att du kunde höra oss så jag försökte hålla mig. Sen sa pappa att vi kunde prata me farmor för hon hör o vet att vi är där.. då kolla pappa på mig och då kunde jag itne hålla mig! Jag kunde inte få fram ett ord! Jag ville säga att jag älskar dig men jag fick inte fram ett ljud!
Sen hitta vi ett kartonglock du hade skrivit varenda år vi har funnits om våra födelsedagar o massa andra minnen om oss. Tårarna bara rann och jag är jätteförkyld också! Mamma grät och pappas tårar rann också.
Det va så jobbigt att kolla på pappa för man såg att han va så ledsen.. Han är ju egen företagare och måste hålla igång jobbet men nu har han typ för första gången stängt av sin jobbtelefon.
Sen när vi skulle gå kollade jag på dig sen bröt jag ut totalt!
Det kom en sköterska fram o hälsade på mig i korridoren o jag försökte va trevlig tillbaka men när jag öppnade munnen så blev det bara värre! Allting bara rann och jag försökte trycka in allt och tillslut kunde jag inte andas nästan..

Det kanske verkar konstigt att skriva såhär men jag älskar verkligen min farmor jag har alltid haft så bra relation med dig och det finns så många minnen med dig!
Går itne att besrkiva men det var så jobbigt och jag är så ledsen! (fyller år snart också och det kmr bli tomt utan dig, om det inte händer nåt mirakel!).

Välkommen till min nya blogg!

Jaa nu har jag skaffat blogg dårå..
Jag säger som evelina gjorde på sin blogg att min blogg kommer nog va skitful för jag är så oteknisk av mig ;)

Här kommer jag som sagt skriva va jag gjort på dagarna,tankar och lite annat kul/tråkigt som händer i mitt liv.

Just idag kan jag berätta att jag är hemma ifrån skolan för jag är lite sjuk och ledsen för igår såg jag en sak som jag aldrig sett förut.. JAg vill inte skriva helt hur det kändes nu men jg kmr förmodligen göra det framöver när saken är klar..

JAja ha det bra! Puss


RSS 2.0