Grattis på namnsdagen!



Grattis lilla Ivar (och morfar uppe i himlen) på namnsdagen!
Ikväll kommer alla här hemma att fira med en varsin semla. Själv kör jag en kvällssmoothie innan jag stoppar in en tandblekningsskena i munnen.
Hej då!


Tråkarmåndag.



Hej!
Idag stannade jag hemma för jag har ont i magen och har inte mått så bra i ett par dagar nu. :(
Så jag har än så länge bara varit hemma, gått en powerwalk, tagit en varm dusch och nu ligger jag och vilar.
Tråkig dag verkligen!


I want you.


Babyliss ipro 230 icurl, Toniguy deepbarrel waver.
 
Är i desperat behov av en ny locktång. Gärna någon av dessa ovan! Speciellt den högra.


Min helg.


Hade en lång och mysig frukost framför tv:n och med en massa tidningar. Med risk för att låta som en gammal kärring, Men bland den skönaste stunden på hela helgen.

Drog in till stan med mami och syster. Vi lunchade på waynes. Blev surdegstoast, en rosa macaron och en latte. Sen hitta jag en MASSA fint på bikbok men fick bara med en grej hem därifrån.


Sen på kvällen fira jag Erik med lite av hans kompisar och Ogges tjej Hanna!

Idag är jag trött och seg fast inte bakis som tur är! Mådde inte alls bra igår under dagen så det är väll det jag känner tror jag. Har bara legat och latat mig hela dagen och ätit chips fastän jag inte ens gillar det. Sen tog jag en promenad med hunden. Nu blir det PH Norge-maraton, stylisterna och Elsas värld.
Och idag kommer även min pappa hem från Rio de Janeiro!!! Har saknat honom massor och har varit ganska orolig över att nåt skulle hända honom i den där läskiga staden.
OCH NUUU KOM PAPPA HEM PRECIS IFRÅN RIO DE JANIERO!!!!!
Ska springa ner till honom nu. Har varit orolig hela veckan att nåt skulle hända honom i den där läskiga staden!!!
Hej då så länge!


Äntligen helg!



Såhär inledde jag min helg med min syster och mami framför The voice!
Älskar att äta massa plockmat till middag men gud vad mätt man blir efteråt!!
Har varit jättedålig på att blogga men har inte hunnit det! Igår firade vi ju Erik och idag började vi jobba tidigt också. Sen åkte jag och sola. Sen hem och städa, tvätta  vår lilla mops och sen var det redan kväll.
Imorgon ska jag åka in till stan med mamma och förmodligen min syster. Sen blir de nog födelsedagsfirande för Erik på kvällen.
Hejdå!


Grattis babe!



Idag fyller min man 21 år!!! Grattis älskling. Har firat honom lite nu på morgonen och mer blir det ikväll + i helgen såklart!'
Nu är han i skolan men han slutar vid 11 och då ska vi åka och jobba på mitt jobb. Tills dess vet jag inte vad jag ska göra! Har ju inte med några bra skor att gå ut och gå i. Sen funderar jag på att gå och sola men då måste jag verkligen gå nu direkt! Just nu ligger jag i sängen med ett glas kaffe, mjölk och sugrör.
Jaja. Hej då så länge!

BTW, var på hockey igår och det var inte riktigt min grej. Men det var därför jag inte bloggade igår.
Hejdå!


Ida & Jag.



Ida & jag är helt sjukt synkade! Vi är alltid kissnödiga samtidigt, vi råkar alltid ut för hemska saker samtidigt, vi har alltid mens samtidigt och tror ni då inte att Ida också sitter med en blekningsskena i munnen när vi pratar med varandra på FB-chatten. Helt av en slump! Och inte nog med det! Vi råkar skriva exakt samma sak till varandra och skickar det exakt samtidigt också. Hahahahah. Läskigt!
Allt detta TROTS at vi bor fleeeera mil ifrån varandra! Hjälp!


Ska för övrigt bleka tänderna flera kvällar i rad nu. Känns som man måste det. Nu ligger jag i sängen med min gamla betskena i munnen. Har inte testat den på ett antal månader så det gör ganska ont. Aj!


Bleka tänderna.

Hej!
Har inte haft nån tid alls till att kolla på jackor för jag har haft annat viktigt för mig.
Nu äter jag kvällssmoothie och dricker detoxte. GOTT!
Ska snart bleka tänderna. Sen laga mat, sen kolla mamma & minimodeller-programmet.

Looking for the perfect jacket.

Hej!
Sitter på jobbet och är helt inne i tradera just nu. Och bloggshoppen också! Ska kolla när jag kommer hem och kanske handla nåt ifall jag hittar nåt bra. Är jättesugen på en perfekt skinn/mocka jacka som man alltid blir snygg i när man drar på sig den.
Typ som den här som Hanna köpte i våras:

Är sjukt avundsjuk på hennes jacka!


Vill ha!


Weekday 400 :-
Enkel men snygg! Skulle bli väldigt glad ifall jag fick denna klänning i 20-års present. :)


Sunday.

Hej!
Har haft en lugn & skön helg bakom mig! Igår kom Felicia och vi fika, måla naglarna och sen kom Erik och då åt vi tacos. Idag har jag ätit en god frukost, gått på långpromenad och nu sitter jag på min plats i soffan och äter skumtomtar och ser PH norge.
Typ såhär ser det ut nu.

Dagens klädsel

Lite halvdålig bild på min outfit idag.

Hej!
Idag har jag övningskört med mamma. Det gick bra! Snart kommer Felicia hit och vi kanske fikar eller nåt. Har ju inte varit med henne på jättejättelänge!


Hemmamys.



Har legat i soffan hela kvällen med en godisskål och kollat på the voice och denna tjej ovan är helt klart grymmast enligt mig! Hon har ett uttryck i både röst, stil och utstrålning!

Nu ligger jag i sängen och kommer snart att förhoppningsvis somna. Är skittrött men har så himla ont så jag döööööör.
Vi hörs imorgon.
Puss

Two years & five months.

Hej!
Har mått piss hela dagen. Jag är tyvärr en av dom som lider ordentligt av mensvärk. Har haft så jävla ont idag. Inatt kunde jag inte ens sova men jag jobbade idag trots all smärta. Det var ju bra gjort!
Sen så bloggade jag inget mer igår  för då hade jag det bra på grandbubblet med älsklingen och det var inte bara ett skönt avslut på min detox! För Erik och jag firade även att vi har varit tillsammans i 2 år och 5 månader idag! :)
Så det firade vi med allt detta som vi fått i present av Maria och Rasmus!

På jobbet..

Hej!

Sitter här på jobbet och har ätit frukost nyss. Åt bovetegröt med frukt och nu dricker jag min första kopp kaffe. Nu mår jag riktigt bra!
Känns inte alls ohälsosamt att dricka kaffe men jag tror att det är bra med ett litet uppehåll då och då för att ställa om kroppen lite. Jag kommer därför köra en detox på sommaren och en på vintern! Och det känns mycket enklare att detoxa på sommaren då man är mer sugen på sallader osv!
Men nu ska jag återgå till jobbet!! :)


Lite av gårdagens shopping.

Jeans från H&M. Fick den dumma idén att prova byxor. Dessa var tunna och stretchiga vilket känns bra då jag vill ha ett par sköna jeans att bara dra på mig nån dag. Det sjuka var att jag kunde ha mindre strl än vad jag normalt har FÖRUTOM när dom ska över rumpan. Så då fick jag ta min normala strl.
Så är det jämnt med jeans! Dom som är mindre i strl sitter perfekt på benen men jag kan inte få i min feta röv i dom! Jaja. Det kan ju vara till en fördel ibland också. Men jobbigt när man ska köpa byxor!!!!
Mintgrön tröja - Gina Tricot
Örhängen Gina Tricot.

Detox dag 10!

Hej!
Nu har jag klarat 10 dagar av min detox och jag är så glad att det är över. Har varit så jäkla trött och svag i kroppen under kuren. Men imorgon får jag ta en koppa kaffe och ÄNTLIGEN vakna till liv! :D
Jag kommer absolut att fortsätta äta som jag gjort nu fast lägga på kaffe och kött såklart! Och så måste jag börja med träningen med!
Jag kommer självklart att unna mig goda saker. Inte minst IMORGON! :) Då ska jag och Erik på Grandbubbel där det ingår 1 dryck till bubblet och 1 till varmrätten. Myys!
Vi fick detta i studentpresent av snälla Maria och Rasmus! Det känns ju perfekt såhär års!
Nu ska jag dricka upp min goda kvällssmoothie och fixa en massa!
Hej då!

7 anledningar till detox!

Här är lite effekter som även Jag har känt av under min detox!

* Bra nystart på ett hälsosammare liv - Detox är bra ifall man vill börja ett hälsosamt liv och behöver en liten kickstart för att komma in på sunda matvanor.

*Starkare immunförsvar - Man stärker immunförsvaret genom alla vitaminer och antioxidanter man får i sig.

* Finare hy - Första veckan på detoxen så får man oftast finnar eftersom alla gifter och slaggprodukter ska ut. Men det släpper efter ett par dagar.

* Viktminskning - Man kommer märka en liten skillnad på vågen trots att detox inte är någon viktminskningsmetod!

*
Bättre sömn - En STOR anledning till varför jag valde att detoxa. Jag har sömnproblem men med detoxen så är jag alltid trött och avslappnad när jag ska gå och lägga mig!

Mindre celluliter - Likadant som förbättrattrad hy så minskar risken att få celluliter.

Inre balans - Genom att detoxa i 10-14 dagar så har man fått en slags balans i vardagen som man har bra nytta av. Speciellt om man vill gå ner i vikt.




Detox dag 9.

Idag var det näst sista dagen på detoxen och jag har inte känt dom där positiva effekterna av detoxen förrens nu! Så det var ju en himla tur att jag höll på i 10 dagar istället för 1 vecka!
Matintag:
Morgon: 1/4 grapefrukt, Vatten med 1 tsk spirulinapulver (BLÄÄÄ gör inte om det!) 1 kopp vatten med citron och ingefära.
Frukost: Hirsgröt med 1 kiwi och russin.
Lunch: morotssoppa med röda linser och kokosmjölk toppat med lite nötter och färsk frukt till det.
Mellanmål: 1 kiwi, 1 äpple och några vindruvor.
Middag: Rödbetor och haloumi.
Gick på maxi med mamma, Stina och Wilma. Visar sen vad jag köpte!
Puss & kram

My wishlist part 3

1. En klassisk Chanelväska (Kommer alltid att önska mig en sån!)
2. Rosa champange
3. Champangeglas ifrån Gynningkollektionen
4. Tidningsställ, den vita (finns på Lagerhaus, hemtex och houseofhedda.com)

Måndag.

Hej!
Kom nyss hem från jobbet och nu sitter jag här, helt slut och försöker äta ett äpple. Det går inte så bra för att jag har ju ett mopshuvud som är i munnen på mig ;)
Är verkligen trött nu!
På tal om annat så har jag varit sjukt sugen på en utomlandsresa nu ett tag!
Kommer dock inte kunna åka utomlands förrens senare i mars då jag har andra saker som jag prioriterar!

Springcollection.

Lite favoritnyheter ifrån Gina Tricot.

Är det någon mer än jag som är sugen på vårkläder trots att vi fortfarande är inne i januari?
Det är jag iallafall. Älskar den mintgröna tröjan. Och jeansen är riktigt snygga dom med! 

Myshelg.

Vi har gått promenad med Ivar igår. Jag tog även en långpromenad idag också!
Sen har jag bastat med ett glas vatten och bubblat! :)

Detox dag 7.

Hej!
Då har det gått en vecka på min detox. Jag har inte ätit nåt rött kött, vitt mjöl, past, ris. potatis eller socker alls!
Jag kan dock inte avgöra om jag känner mig så mycket piggare som man borde. Har varit helt stört bitchig och dum i huvudet dom senaste dygnen men det är för att PMS-monstret smökar i min kropp.
Så ett tips till er alla: Detoxa INTE om ni ska ha mens!!



Annars  så har det gått bra i helgen trots mitt sötsug. Igår gjorde jag detoxkakor som endast är gjorda av nötter och torkad frukt. Men det är äkta smör i det också. Kanske inte så bra men inte det värsta tänkbara heller. Sen så blev det i övrigt alldelles för mycket nötter igår. Unnade mig även lite fet yoghurt.
Jag har bestämt mig för att fortsätta 3 dagar till iaf.
Idag ska jag laga ihop lite rätter inför veckan. 
Nu ska jag avnjuta mitt te och en detoxkaka till.

Hej då!

My wishlist part 2.

1. Weekendresa till London, Paris eller Milano.
2. Ett läppstift från något lyxigare märke i ljusrosa.
3. Smashbox Photofinish primer.

Min "härliga" lördagsmorgon.

Dagen börjar med att mamma & pappa ska lämna en bil hos Erik och sen skulle dom vidare till Stockholm. Jag kliver ut helt nyvaken och känner värsta vårkänslorna i det härliga vädret och var HELT säker på att det skulle bli en bra dag.
Sen åkte vi hem till mig och skulle skjutsa min lillasyster till stallet. Då kommer jag på en massa saker jag glömt hos Erik som bl. a min sojamjölk att ha till hirsgröten.
Sen blev jag förbannad över att jag inte ska dricka kaffe.
Sen kommer vi hem och ska göra frukost. Jag gör en sviiingod smoothie som jag blev skitstolt över!
Jag funderade ut vilkt glas jag skulle hälla upp det i och får syn på ett. Vad händer?
Jomen SJÄLVKLAAAART så tappar jag glaset över hela diskbänken och SJÄLVKLART har jag lagt min smoothe där.
Det är så typiskt mig. Så fort man är lite positiv så ska nåt hända. Haha! Nu vågar jag inte vara mer positiv för idag. Trodde det var fredag den 13:e igår ju?
Jaja.
Här har ni min stora och goda frukost! (värsta vitaminbomben)
- Grön shot på 1 tsk spirulinapulver, lite gurka och limesaft.
- Morgonsmoothie på 1 banan, 1 apelsin och jordgubbar & hallon, toppat med nötter och frön.
- Grapefrukt och en bit honungsmelon
- En kopp detoxte (köpt på apoteket, 50 % just nu!)
Det hade varit så mycket godare med kaffe till!

Detox dag 5

Jaha, nu har femte dagen gått. Och känner man sig piggare? Nae jag gör verkligen inte det! Idag är jag helt upp & ner. Betedde mig som värsta bitchen nyss mot Erik. Haha. Stackarn.
Jag är helt sjukt sugen på kaffe så det är helt stört. Och knäckemacka med ägg. Jag dör lite på det här men jag ska fixa det.
Ska faktiskt unna mig lite kyckling idag (vitt kött). Har inte ätit nåt kött överhuvudtaget i veckan så det är ju bra! Med tanke på att jag är värsta köttkvinnan! :)



Såhär kul har jag just nu. Sitter nerfiltad i soffan och dricker min kvällsmoothie istället för vin ;)


My wishlist part 1

Detta är lite av det jag önskar mig till min födelsedag:

1. Ett par svarta enkla Hunterstövlar
2. En snygg klocka i herrstuk. Helst denna Gant ovan. Älskar den!
3. Min absoluta favoritparfym Chloé.

Detox dag 4

Idag känner jag mig fortfarande yr och vimsig. Längtar verkligen efter både kött och KAFFE!! Vill även unna mig nåt söt som lite glass men i övrigt så har jag inget direkt sötsug eftersom att jag äter så mycket frukt!
Kaffe är mitt största sug! Det kommer att kännas riktigt jobbigt att inte få starta dagen med kaffe till frukosten nu i helgen!
Men men. Förhoppningsvis så blir jag så pigg som man har hört av detox.
Här är vad jag precis åt till middag.
Ugnsgratinerad paprikahalva fylld med qournfärs och smulad fetaost med oregano.
Aubergine i ugn med vitlök och olivolja samt lite ugnsrostade hasselnötter.
Det godaste som jag har ätit denna vecka! :)

Detox dag 3.

Nu är jag inne på dag 3 och idag har man varit helt snurrig i huvudet!! Men dagen räddades av att vi hade massage på jobbet idag, älsklingen jobbade även på jobbet idag, min tandblekning kom i brevlådan och det är bara 1 MÅNAD kvar tills min födelsedag!! :D
Shit, jag måste göra en önskelista nu kanske. Hatar det! Önskar mig ju inget annat än ett drömjobb, fint hus och snygg kropp ;) Haha nedå. Önskelistan får ni se imorgon! Skriver mer om detoxen då med.
Puss.

Världens bästa budgetläppstift!

Lumene "Natural Code" 69,50 :-
Detta är mitt absoluta favoritläppstift i billigaste formen! Deras nyanser flyter liksom in i ansiktet och har en matt konsistens. Dessa ovan är mina läppstift från detta märke!
Lindex har den kollaketionen från Lumene. Och ibland kostar dom endast 50 kr!!
Så leta upp detta ifall ni gillar läppstift men inte vill lägga typ 200 på ett som funkar! :)

KAFFE!!!

Jaha, här satt man i söndags med Hanna och åt chokladboll & KAFFE(!) för 2 dagar sen.
Idag känns det lite jobbigt att tänka på det...

Detox dag 2.

Idag vaknde jag med världens huvdvärk och har haft hela dagen. Har varit riktigt seg! Sen får man ju inte ta någon ipren heller så det var bara att stå ut. Tur att man inte har så ansträngande jobb. Hade typ dött ifall jag hade gått i skolan och gjort detta!
Huvudvärken har släppt lite men nu har jag riktigt ont i magen efter allt grönt te som jag druckit istället!

Dagens matintag:
Morgondrink- Mixade 1 bit gurka, lime, 1 kiwi och 1 tsk spirulinapulver (grönt algerpulver)
Frukost - 1 port hirsgröt med lite russin och 1 apelsin
Lunch - Tomatsoppa, ½ grape och 1 äpple
Mellanmål - Äpple + några russin och liite nötter.
Middag - Vet inte riktigt vad jag gjorde men det blev ändå gott. Stekte tomat, lite gurka och rödlök i olivolja (ville äta nåt varmt) sen blandade i lite feta och stekte lite haloumi till.
Kvällsmål - Kvällssmoothie på 1 bannan, 1 päron och blåbär.
Övrigt - En MASSA koppar grönt te!!!

Dag 1 på detoxen.

Hej!
Vill bara uppdatera er om att första dagen har gått rätt bra! Jag får ju liksom äta massa frukt och sånt så jag är inte hungrig. Däremot är jag redan trött i kroppen. Vill ha kaffe!!
Jag får ignorera det som inte igår i min kost och fokusera på allt gott som jag ska äta! :D
Jaja.. Beställde den här tandblekningen nyss. Då har jag ju nåt att se fram emot att göra nu i veckan som inte har med mat att göra! :P Har dock aldrig testat att bleka tänderna förut.
Hoppas det blir bra! :)
Från beconfident.se

Dags för en Detox-vecka!



Nu har jag handlat min detoxmat som jag ska äta i veckan. Bara en massa grönsaker, frukt & bär, sojadryck, haloumi- och fetaost och torkade aprikoser. Sen köpte jag även spirulinapulver på en hälsokostaffär för att blanda ut i t ex smoothies osv.

Jag har aldrig detoxat förut så detta kommer bli en stoor utmaning! Och för er som undra så är inte detox en viktminsknigsmetod utan ett sätt att rena kroppen på. Det behöver den nu efter allt skit som min kropp fått stå ut med. Egentligen så ska man testa ett par dagar innan och dra ner på vissa saker vilket jag inte har gjort.
 Vi får väll se hur det går med det här. Hoppas jag klarar det!


Min kost består av:
-alla sorters frukt & bär
-Grönsaker
-Grönt te
-Hirsgröt
-Nötter och torkad frukt
-Oliver & olivolja

Minskar på:
-Fisk (helst inget alls)
-Vitt kött (helst inget alls)
-Ost (feta, haloumi som jag endast fyller lite i salladen)
-Mejeriprodukter (helst inget alls)


Uteslutar helt:
- Koffein (inget kaffe alls!!)
-Värktabletter
-alkohol
-lightprodukter
-Rött kött
-Pasta,ris,potatis, bröd osv..


Önska mig lycka till! ;)


Lyxlördag



Har haft ett spa för mig själv idag. Skönt när man kan vara för sig själv ibland och lägga ansiktsmask, hårinpackning osv. Gick även ut med hunden idag också!¨
Nu väntar jag på att Erik ska komma och hämta mig. Sover där inatt.
Vi hörs sen!


Fikasöndag.

Hej!
Om en stund ska jag åka in och möta Hanna på en fika. Det var skitlängesen vi sågs så det ska bli kul :)
Efter det ska jag storhandla inför den kommande veckan. Skriver mer om detta sen!
Puss & kram

Födelsedagsfirande.

Syster fyllde år så igår åt jag för första gången skitgod Tikka Masala med naanbröd (måste äta det igen snart) sen blev det Nigellas mäktiga chokladtårta till efterrätt med grädde och fruktsallad. MUMS.
Resten av kvällen kolla jag The voice och drack rödvin i min ensamhet typ ;)

Städdag.

En lite dålig bild på mig igår.
Hej!
Har precis ätit värsta brakfrukosten och nu ska jag upp och städa mitt rum hela dagen. Sen kommer lite gäster ikväll eftersom min syster fyller 22 år! :D

Mina köp ifrån mellandagsrean!

Clean Body Lotion 129 :- Åhlens
Loreal ögonskugga 70:- Kicks
BH - Lindex

Detta är ett långt heltransparent nattlinne som jag tänkte köpa för ett par månader sen. Nu var det 70% på Lindex så det blev såklart ett köp för den idag! :) 129:-
Som ni märker så blev det inga kläder ifrån rean men kände inte att jag hittade nåt snyggt + att det är så jobbigt att leta runt bland alla kläder som ligger slängda överallt!
Men det gjorde inget för jag har kommit in i en skönhetsperiod typ! :)

Dagens klädsel

Jacka - Modekungen, Scarg-Versace for H&M, Väska-Friis & Company, Jeans - Cubus och skor-MONKI.
HEJ! :)
Idag skulle vi åkt upp till Stockholm och hälsat på moster och Janne men eftersom att ganska många i familjen har influensa så blev det inte så. Men det blir en annan dag snart! :)
Jag åkte in till ingelstad med mamma för att handla en massa till imorgon då min syster fyller år! 

Nu är jag hemma. Ska se The voice ikväll och bara slappa. Om jag inte måste städa rummet... 
Puss Puss.

Nu blir det lite ändring! :)

Jag är verkligen redo för en nystart nu! Brukar aldrig direkt känna såhär efter ett nyår men nu så känner jag verkligen att jag måste ta tag i mitt liv på allvar! Nu vill jag komma i samma form som jag var i runt mars-april och ska jag anmäla mig för en intensiv kurs till mitt körkort!

Och jag vill framförallt sätta igång med musiken nu!
Sen ska jag bara ha kul och förbättra alla situationer så mycket som möjligt.


Jag är inte bara taggad på att förbättra saker i mitt privatliv utan även här på bloggen! Jag vill inte skriva deppinlägg längre!
Jag kommer fortfarande att skriva om musik, skönhet, träning, visa dagens osv men jag ska förbättra allt genom att ta fler bilder (har ju köpt ny kamera nu) och så fokuserar jag kanske lite mer på en kategori ibland.
Hoppas verkligen att detta kommer bli bra nu! :)

HAPPY NEW YEAAAAAAAR!

Såhär skulle jag sammanfatta mitt nyår!
Killarna lagade god mat åt oss tjejer, jag gjorde gino med vaniljglass till dessert + att vi åt god pannacotta som Ogges mamma gjort! :) Sen skjuta raketer osv innan vi drog till nästa fest.
Det blev ganska galet mot slutet och jag har ju som sagt inga vanliga vackra blider. Haha. Men fy vad kul jag hade iallafall! Haha! :P
Och det är ju det viktigtaste! För det här nyåret fick mig peppad att börja ta tag i saker på allvar nu igen! :)
Har en massa skoj jag vill sätta igång med + lite jobbiga saker (bl a körkort) som måste fixas nu!!!! :D

Mitt 2011 - Last part.

JULI: Började jobba, Öland, smultronstället, poolhäng och massa vin&drinkkvällar.
AUGUSTI: Marknad, lite fest, På Håret-visning och jobb för övrigt.
SEPTEMBER: Stockholm och Make up Store's visning med Hanna, kräftskiva och massa jobb.
OKTEOBER: Jobbade som vanligt men sökte massa andra jobb som en dåre, Malins fest, pappa och mormors födelsedag och spakväll med Ida :)
NOVEMBER: Jobbat, tänt ljus på gravar, Vart på timbuktu och i Egypten :)
DECEMBER: Tjejkväll hos Evelina, sjöng på luciakröningen, sprungit hysteriskt och handlat julklappar med Ida, firat jul, juldagen osv. :)

Jobbat!

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande! Jag och Erik fick hoppa in och jobba så jag kom hem för en liten stund sen!
Nyårsbilder får ni imorgon! Bjuder på en härnere som är den ända normala bilden av alla bilder!!
NU= ELSAS VÄRLD och PH Norge!


Gott nytt år!

Hade ett mycket trevligt nyår igår! Först åkte jag, Erik, Ida och Linus till Ogge & Hanna och hade middag där + sköt raketer. Sen åkte vi till en annan fest på vikbolandet. Vi höll på rätt länge med och idag har dagen varit som den brukar vara ;) Fast jag har nog aldrig vart så bakis som jag faktiskt är idag! FY VAD ÄCKLIGT!
Jag kommer inte orka blogga mer idag. Erik kommer snart hem med pizza och isglass.
Allt som jag behöver just nu.
Gott nytt år på er!

RSS 2.0