Mors dag

Idag har jag faktiskt gjort en del! :)

Börjar med att jag vaknar o går ut på balkongen och ser mamma och pappa. Jag går fram till dom och tänkte va en trevlig tjej idag och fråga hur de hade det gårdagen. Jag går rätt in i en stege som ligger ner på balkongen och en spets därifrån hamnar mellan mina tår. Jag skriker -FITTA rätt ut. Där va mitt glada humör för dagen slut..

Jaja, idag har jag knappt solat för et har varit sjukt varmt! Istället har jag varit ute i solen och sprejat en korgstol i svart färg, bakat tårta, spelat badminton, fikat 1000 ggr, varit hos mormor som är sjuk och jag har oljat in massa möbler :)

Nu har jag precis kommit hem från ett kvällsdopp i skiren. Min familj tog shelbyn ut och åt tårta och en kvällsmacka :)

SNart ska jag duscha och träna på gemuprovet lite mera :P

FÖr övrigt så var den här kvällen för exakt ett år sen bland det finaste jag varit med om. Ingenting jag glömmer <3

Min lördag

Vaknade upp idag och åt en stor och god frukost på balkongen :)
Sen gjorde jag i ordnig mig oså åkte vi till ingelsta shopping ;) Det är seriöst mkt bättre än stan! Speciellt Gina. JAg prövar säkert 10 saker och när jag provat färdigt så fortsätter jag kollar färdigt i butiken o provar mer saker. Love it! Den i stan suuger.
Jag hittade iaf en fin klänning som jag ska ha på Matildas student och avslutningen. Sen hitta jag ett linne, blus, ljusblåa skjorts och ett par skitsnyugga skor som jag äääälskar!! :D Tror det var allt... Hmm. lite småsaker också som typ nylonstrumpbyxor :P
Jaja.. Sen blev det Mc. driven o de blev Mc.chicken bara hamburgaren och glass och när jag kom hem tog jag en glass igen ;) heheh... Sen fika jag på mammas goda snickerskakor o muffins och jag testade även nya singoalla lakrits. Trodde ärligt talat att de skulle va äckliga men dom var goda.

Sen blev det o sola såklart!!

Har haft det hur tråkigt som helst den här kvällen. Mamma, pappa och stina är borta hos några och Matilda har en del vänner som springer runt u huset så jag ahr suttit för mig själv nere i vardagsrummet framför robinson och ätit av smågodiset som var kvar från igår.

Ganska okej dag iaf. Men så synd att det ska gå magsjuka o Mattias familj :( :( Jag saknar honom <3

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu? Har suttit och spelat lite piano men sen kom massa ner och skulle ha mat så då våga jag inte spela mer xD Nu ska jag kanske bada eller nåt o dricka champange (dock har vi bara pomac men jag leker att det är champange)

Imorn ska jag träna på mitt gemoprov :S Nu  måste jag verkligen satsa på de så jag får lite mer än 11 poäng :P

Godnatt!

blööö....

Idag hade jag verkligen sett fram emot den här dagen! Jag hatar att när jag väl kan stressa av och tänka på hur mysigt helgen ska bli så blir det inte alls som man tänkt sig. :(

Det började med att jag gick upp tidigt för att duscha. Sen fixade jag mig bara liite. Idag var jag barbent också och det va skönt! Jag gick sedan hem och knackade på hos Ida och jag var sjuukt kissnödig och Ida står självklart i duschen och hör inte att jag knackar men tillslut hörde hon och då kom hon springande med balsam i håret och öppnade.

När vi kommer ut ur byggnaden för att gå ner till hörsalen så kommer några äckelkillar och en av dem börjar prata med mig.

Killen: Du vet att jag kan doppa  dig här och nu!
Jag: Ursäkta? !? :O

Då blir jag förbannad! Vafan tänker killar med egentligen? Kan man inte få gå till skolan nån gång utan att nåt ska hända? Senast igår så skulle jag o Ida gå in på de geer på morgonen och då kmr nån knäppgök och ska låtsas köra på mig men bromsar precis innan och sedan stirrar han in i mina ögon med en äcklig blick därbakom hjälmen. JAg blir sååå trött.

Menmen sen var vi lite försenade men jag träffade Jennie, Alice och Evelina och då blev jag på bra humör faktiskt. Jag gillar dom tjejerna. Sen lyssna vi på han och jaa. Jag är dum som inte ens vet vad han som höll föredraget heter xD
Men han va sjukt duktig iaf :)
Han pratade från kl. 10.00-12.00
rasten däremellan köpte jag och ida choklad :)

PÅ lunchen sprang vi upp till matsalen. Det var panerad fisk med potatis och sås. Det är ganska gott tills nånting hände...
Jag tuggar fisken och känner helt plötsligt nåt hårt. Jag trodde det va nåt ben men när jag tar ut det ser jag nåt mörkbrunt typ. Jag blev helt chockad för jag förvänta mig inte att det skulle se ut så. Det var iaf en kartongbit i maten. Tack så mkt! det var verkligen mysigt. :D Jag och Ida kastade maten direkt och mattanterna ska skicka den där kartongbiten till fabriekn eller vart de skulle skciak den...

Sen sprang vi tillbaka utan mat till hörsalen och lyssnade på honom ända tills klockan 15.00
Efter det skulle mattias följt med mig hem hade vi planerat! Då får man reda på att han inte kan helt plöstligt :O Där försvann mitt humör totaaalt! Men det är förståeligt för de har magsjuka i deras familj och det har jag inte tid med att få.

Då tänkte jag tröstshoppa med Ida iaf. Först gick vi och köpte en varsin Lilla meny för vi va hungriga :D
Sen kolla vi på stan men det fanns inte alls mkt. Ida kunde inte va kvar så länge så jag gick lite till själv.
Allt var verkligen skitrörigt. Blev bara nya guldiga bamboo-örhängen för 89kr som jag redan hade på mig idag men dom är sönder så jag måste tejpa fast dom men nu har jag ett par hela! Och så tänkte jag tröstäta mig på smågodis från ica. Det blev faktiskt bara 12,50 kr. Jag brukar inte köpa lösgodis så ofta så jag blir som ett djur när jag ska köpa det jämnt. Men idag va det specialpris också. 49 kr kilot ! Blev inte o slösa alls med pengar ju!

När jag kom hem hade mamma bakat stora hallonmuffins och skitgoda snickerskakor.

Nu ska jag ta ett bad!
hejdå

Ciao

Just nu äter jag jordgubbar och har precis pluggat klart! Gud vad skönt :)

´Har även gjort np i matte eftersom jag missade det förra tisdagen. Kom hem vid halv 6 och då va min hjärna död men jag kämpade på iaf med novellen.

Nu ska jag bara dricka te, städa mitt förjävliga rumoch duscha. Sen ska jag sova och njuta av att det är helg.
Imorn ska vi bara ha föreläsning´=om det är tråkigt så sover man ist. Skönt :)


Sen har jag en HEL del kvar o göra nästa vecka men det ska vi inte tänka på nu! :D

Plugg...

Hej :)

Kom hem från skolan runt 4 idag. Satte mi direkt och skrev min novell. Den blev mest tjattrig men ska försöka fixa till den lite mera i alla fall.

Nu sitter min katt och vill gosa. Men hon klöser en hel del på mig... Det gör lite ont.
Ifall ni undrar vrför jag är så tråkig så är det för att jag har så mkt i skolan och då gör jag till slut ingenting! Så kan jag reagera av stress. Men det är skönt att jag skrivit lite novell nu :) Nu ska jag fixa matte tror jag + kolla lite andra skolgrejjer.


puss


Måndag

Idag har skoldan varit rätt seg men ok! :)
Träffade älskling med typ 1 minut för att lämna hans bankkort oså. Sen när jag kom hem blev det att sola och läsa pamela Anderson's bok "star". Sen skrev jag även lite på novellen som ska lämnas in på fredag.

Såg nyss på Mommas boys :P Ganska sjukt program faktiskt :)

tror de blir o sova snart för min kropp har känt sig jättesvag idag.


söndag

Hej ! :)

Så himla synd att den här sköna långhelgen är slut nu :( Men jag har iaf gjort saker än att bara ligga hemma och slöa!

I fredags åkte jag hem till evelina och vi gick o köpte godis & chips<3 Sen ringde Amanda och då gick vi o sov hos henne runt 21.00.
Vi pratade en del och kolla lite tv och åt chips, godis och vi smakade en god tårta :)
Sen la vi oss runt 2 tror jag och alla sov i samma säng :P MEn det var ändå skönt och bekvämt förutom att jag råkade slå til evelina ett antal ggr och det va skitvarmt på morgonen!
Min syster hämtade mig runt halv 10 på morgonen.

Sen när jag kom hem så slöade jag och hade jättetråkigt så jag bakade kärleksmums! :D
Dom blev jättegoda men jag tog inte så många igår.
Sen åt jag mat och tog en magnum glass :)
Sen åkte jag till älskling och kom fram dit runt 20.30 <3 Vi myste och kolla lite film o tog de lungt <3

Idag har jag inte gjort så mycket! :) Åkte hem med 11-bussen och sen när jag kom hem kollade jag robinson och åt frukost. Sen kolla jag talang och fikade på mina kärleksmums. Dom är skitgoda! Tog typ 5745684 bitar:)
Sen solade jag och sen blev det flingor. Sen blev det god mat och nu har jag precis fikat igen! <3

Imorn är det skola och jag känner mig inte direkt taggad :P Men det är bara och överleva de här sista 3 veckorna! :)

Tröött!!

Jag är så himla trött!
Klockan är typ snart 4 på eftermiddagen tror jag ? Mattias och Krona jobbar på för fullt därute! De började redan igårkväll.
Imorse gick de upp klockan 7 typ och fiskade för det var så fint väder. Sen kom de tillbaka kl. 8 och då låg jag o kollade på top model såklart ;) Sen satte dem igång därute.

Även jag har gjort saker idag! :)

Jag har varit beredd på att ge dom två nåt o dricka när de blir törstiga, bakat kladdkaka, Sprungit med mamma, lagat mat, sprayat stolar och jag har serverat glass. Jag har gjort nåt mer men är så trött så jag minns inte :P

Nu är jag jättetrött för det blev inte så många timmars sömn inatt så ska nog gå ut o se vad dom gör :)

Tjohoo !

Idag har jag känt mig missbildad men nu är jag lite pigg iaf!

Jag har itne alls mått bra idag.. har ju en infektion i lederna och har lite ont i halsen + huvudvärk så mamma kom o hämtade mig runt halv 2 idag.
Då blev det kycklingsallad och sen la jag mig i soffan o somnade.

Nu har jag precis varit på min massage<3 det behövdes verkligen!

Kommer inte imorn till skolan. Dels för att jag är sjuk och kan knappt gå för min ledvärk har sattit sig i knävecken och jag ska spänna min tandställning!

Skön vecka det här är! Fast jag vill träna och det är så synd :( :(:( Jag är väldigt arg över det!
MEn annars är det ju skönt med bara onsdag kvar sen lov! :D


Fredag<3

Så himla skönt det är med fredag! Men ändå inte :) Fast det är bra väder idag!

Igår hade jag mensvärk och kraftiga humörssvägningar! Det blev lite synd om vissa personer faktiskt :/

Ena stunden satt jag o diskutera me Jocke och Lisa att om jag inte får nått jobb jag vill ha när jag blir stor så gifter jag mig med en 90-årig miljardär :) Sen jagar jag honom på runt huset så han får en hjärtattack och dör! Sen har jag flera miljarder :) Fast den tanken är ganska hemsk faktiskt! Jag hoppas inte att jag gör så en dag!
Sen andra stunden så var jag skitarg på att nån tände och släckte hela tiden vid skåpen så  stackars Ivan fick ta mitt utbrott!

Sen träna jag med Evelina och Emelie! gick ganska trögt...

Idag har jag också humörssvägningar men jag ska äta glass med Ida när jag slutar ! :)

OMG!!

http://desireenilsson.blogg.se/2009/may/the-old-dessie.html?_tmp=f272b8fb96fbc1cb324b92b3f30c2950e6cf04be

Ser EXAKT ut som min lillasyster typ. Har dock ingen bild på den här datorn som jag kan lägga ut.

RSS 2.0