Alicante

Eftersom jag står vid lasermaskinen och inte har så mkt att göra så kan jag kolla vid datorn lite då och då.
Hela FM har jag kollat på resor till Alicante. Dit skulle man kunna åka och sova 4 nätter ju :D
Har hittat massor hotell också. Hoppas Erik kan eller vill.

Sen ska jag meddela en dålig sak. Min sminkväska är borta. Jag kanske har glömt den hemma. Eller så har den åkt ur väskan i bussen :/ Så himla typiskt. Så nu står jag här och ser ut som en skräcködla.



Vill åka dit nu!

vid lasermaskinen

Nu står jag på jobbet då...
Idag äre okej att jobba för det är ganska dåligt väder ute.
Igår var de typ varmaste dagen och jag mådde piss när jag satt instängd på kontoret.
Men idag sitter jag inte stilla och blir fet, idag står jag vid lasermaskinen. Men jag har redan tröttnat!
Jag kan inte bara göra en sak länge för då får jag verkligen panik!


På jobbet...

Nu har jag börjat jobba då.... Har suttit stilla på kontoret ända sen klockan 8 imorse och gjort samma grej. Pillat ut massa små prickar typ så jag är helt död nu.
Ska dra till Erik. Ska börja pendla från honom till jobbet nu :)

I lördags hände en grej...
Vi såg "farsan" som för övrigt var asbra och rolig på alla sätt! Sen när filmen e slut så springer Erik upp och dansar astöntigt. Jag ska försöka stoppa honom. Då slår jag tårna i bordsbenet så att jag faller ner på golvet och slår huvudet ashårt i en blomkrukskant. Fyy vad ont jag har i huvudet nu!

Igår badade vi i Glan, var i sörsjön men vände och åkte till ågelsjön. Asmysigt.

Menmen... Nu ska jag dra hem. Hejdå


Midsommarafton

Midsommar var ganska lugn men mysig i år.
På dagen hjälpte vi alla till hemma och klädde midsommarstång och gjorde kransar. Som vanligt är jag den som blir arg för att min krans blir så ful tjuter nästan varje gång vi ska pyssla eller göra kransar i familjen :P

På kvällen lekte vi lekar. Bl. a godissnöreleken, kasta stövel, irländsk julafton, klädstafett, billeken och kasta stövel. Sen körde jag mot Erik i att sätta penna i flaskan och jag är verkligen bäst på det måste jag säga. Jag vann såklart över min Erik!
Sen körde vi singstar inatt.

Sen har jag ätit så mkt igår så jag höll på och dö. Säkert 120 000 kcal.



 

Jordgubbar med mjölk till lunch

 













Elsa var också här. Hon sprang som en galning efter alla bollar och lekte runt på gräsmattan så hon blev ganska trött och lugn senare på kvällen :)



















Pappa sjöng lite för oss också innan han höll på och somna i fåtöljen.

Sen körde vi ett spel som Erik lärde oss som heter "mutta". Det är typ världens enklaste spel och vi körde 10 omgångar. Varenda gång pappa skulle slå tärningarna så fick vi förklara för honom hur spelet gick till. Han fattar fortfarande inte hur man ska göra.


Ilovesunshine

Hej!
Dagarna bara flyger förbi och man gör inprincip samma sak varje dag när det är så fint väder.
Igår var jag och Erik ute i älgsjön. Jättemysigt vare. Så himla fint därute och så himla mysigt att åka cab ut dit eftersom det är så långt.

Idag har det varit en härlig dag. Gick med Maria och Alva till himpafältet på FM och solade en stund. Det var jätteskönt!
Sen drog vi ut med lite grejjer till landet och tog volvon hem till mig för att äta grillat, spela lite tennis eftersom pappa köpte ett litet minitennisnät och nu precis tagit ett kvällsdopp.

Imorgon äre midsommar. Vad ska nii göra då ?'

Jag har faktiskt fått lite bruna ben. Synd bara att jag ska raka dem imorgon. Då brukar ju huden följa med och man ser oftast lite blekare ut då.


Aldrig mera!

 

Nu är min tandställning borta!!!

Erik åkte med mig klockan halv sju imorse! :O Vi var dödströtta men åkte dit. Det tog väldigt långt tid för dem gjorde massa saker och självklart hade min tandläkare semester så att jag får ta en annan som jag har haft förr och är typ en mardröm! Ne nu var jag taskig. Men det är faktiskt så att hon är trevlig och snäll, sen helt plötsligt tappar hon tålamodet och blir otrevlig. Efter en stund ångrar hon sig och blir trevlig igen. Sen så fortsätter det sådär...

 

Men men if. Nu ska jag släppa det där. Jag är skitglad över min tandställning. Fick åka tillbaka dit kl. 11.20 och hämta min skena som jag nu ska ha i en vecka. och sätta dit innertråden som jag kmr ha.
Skenan känns obehaglig och äcklig men efter en vecka så ska jag bara sova i den i typ 2 år tror jag :)



Bild på mig utan kommer snart! :)


Skåne

Hej!
Nu är jag hemma från Skåne och sitter i soffan och myser med Erik.
Jag har fått sett väldigt mkt därnere och Sussi&Rolf var väldigt snälla och generösa! Jag har fått sett alla möjliga ställen för dem bodde på ett sådant bra läge.
Var i Malmö, Skanör, Skurup, Falsterbo, Lund och Köpenhamn.
Sen åt jag glass också i sveriges sydligaste punkt tror jag :D

När jag kom hem till Ida var vi ute och gick. Sen såg vi några blommor på någon annans tomt. Vi sa ett,två TRE, sen strang vi in och plockade en bukett till Sussi i alla påsar och väskor som fastnade i varandras.




Köpenhamn:














När bröllopet gick på tv i lördags så fixade dem detta mysiga!





Falsterbo









tåget hem.







Vi åt, var tjuriga, jobbiga, fula, illamående, vi skrattade åt alla bilder och hur dumma vi var när vi löste korsord och det blev fel:P


Skåne!

Hej!
Nu befinner jag mig i Trelleborg. Det är väldigt mysigt här. Imorgon blire Köpenhamn. Såå mysigt.
Det finns ett liitet centrum med Lindex och MQ. JAg hittade en jättefin kavaj som jag köpte.

Ni får nog veta mera när jag e hemma.

BTW, tågresan gick bra. Var bara lite sorgligt att vinka av älskling och mami. <3

Ni vill inte veta vad Ida gör nu och vad jag ska göra sen.
HEjdå

Olai-parken



Hej!
Pratade nyss med min papi som är fast på enn flygplats i Boston. Stackare. Han och sabbe har suttit där nu i snart 6 timmar. Sen så har dem väntat på ett annat ställe nyss bara för att det är något fel på flyget.

Idag iaf så sjöng jag 2 sånger i Olai-parken. Det gick bra förutom att jag saknade att ha min Ida som pianist för idag blev det ett litet missförstånd för min pianist men men, så blire ibland.
Sen var jag ju med på lokala nyheter. Cooolt ;) hehee
Egentligen skulle jag sjungit i 20 min men jag fick typ reda på det här häromdan så jag hade bara 2 låtar som jag visste om och som var i bröllopstema eftersom vi  såklart gör det för kronprinsessans bröllop.
Erik, min mamma och Eriks mamma var där och stöttade mig. Så himla snällt av er att ni vill komma och se mig! :)

Efteråt åkte vi och handlade, åt tacos, tog ett kvällsdopp och sen åt vi glass med svenska jordgubbar.


Imorgon åker jag runt halv 11 till malmö. Sen ska jag nånstans i Skåne där jag ska vara med Ida över helgen :)
Kommer tillbaks på måndag.
Puss&hej

livin my life

















Jag har haft så mysiga dagar på landet med Erik i det jättefina vädret.
- Vi har åkt nercabat
- Igår när jag vakna gjorde Erik omelett som vi tog med till en ö med sandstrand och klippor som vi var ensamna på.
- Vi har myst och ätit/druckit goda saker
- jag har klippt gräs för första gången med vanlig gräsklippare
-solat massor
- Tagit kvällsdopp i det kalla havet varje kväll.

Just nu är vi hemma hos mig faktiskt.
Idag innan vi drog hem till mig så åkte vi förbi min pianist som ska kompa mig imorgon. Han bodde i Kneippen och jag visste inte ens vem han var eller någonting och vi hittade först inte men tillslut kom vi fram :D

Imorgon ska jag sjunga 2 låtar på en grej som jag inte ens vet var det är men typ Olai-parken? Vart är det någonstans ? :P Hehe vet inte ens vad det är för grej ju. Ehm... Bra?!?

Sen har jag ätit pizza idag och fyfan vad mätta vi blev. Jag brukar aldrig ens orka halva pizzan men nu åt jag till och med meeer än det. Jag har blivit värsta matvraket. Hoppas att jag bestämmer mig för att vara nyttig snart. Jag får iaf leva livet tills efter midsommar.

Vi tog även ett kvällsdopp i Skiren nu på kvällen. Sen övningskörde jag. Fy vad jag är duktig på att köra måste jag säga :)

Nu ska jag sluta svamla. Hejdå

första sommarlovsdagarna











Mina sommarlovsdagar känns ju bara som en vanlig helg!! Vädret har varit helt stört konstigt. Sen är det annat som ska hända i veckan. På torsdag ska jag förmodligen sjunga på en grej i stan, på fredag ska jag till Skåne med Ida :) Sen kommer min pappa hem i veckan från USA. Hoppas jag hinner träffa honom innan jag drar till skåne!
När jag kommer hem från SKåne tar jag bort min tandställning!

Denna mysiga helg har bestått av:

Pajbakning
konstiga filmer
åka nercabat med bilen
middag med mormor
Åka ut med båten fast vända igen (pga det dåliga vädret)
Jobbiga flugor
Jordgubbar med mjölk.
God mat


VM-invigning!!

Hej. Nu äre lördagsmorgon och jag kan inte somna om. Har vaknat massor den här morgonen.
Inatt var jag och erik vakna för vi såg invigningen av VM.

Ifall Sverige hade gått vidare så hade min familj varit där nu. Tänk vilken resa det skulle vara! Pappa skulle fått den resan i typ 50-års present då :) ÅÅh, måste sverige va så dåliga :P

Jaja.. Invigningen var bra! Jag älskar afrikanska kulturen och känslan när musiken spelas. Men tyvärr så gick jag bara igång när dem stora artisterna körde. Bästa rösten hade helt klart Alicia keyes! Fy vad inspirerande hon är!
Vi hade inget godis hemma så jag skulle baka toscakaka för första gången och den blev sååå äcklig! Men ändå så sprang vi och åt. Vi åt typ upp halva, om inte mera. Haha :P

När vi var på landet igår och i förrgår så skulle vi fisk strömming men det gick inge bra :P Jag hatar att fiska men sen fick jag fisk och då upptäckte jag att det kanske är kul. Men sen fick vi inga mer så då tappa jag tålamodet direkt. Då satt jag i båten som en fet gumma i Eriks stora stövlar och vinterjacka. Hatar att fiska nu. Kanske hänger med om det är fint och varmt ute. Annars äre nog slut på det dära. Det är inte min grej.

Iaf så måste jag säga att jag är sjuk också fortfarande! :( På landet så somnade jag astidigt i soffan och jag yrade hela tiden i sömnen. Jag mådde så himla dåligt. Sen sov jag i över tolv timmar och yrade fortfarande :S
Jag hatar att sova när man har en sån huvudvärk så allt bara snurrar hela tiden!!!
Nu hoppas jag att Erik vaknar snart.

 

Vart är det fina vädret? Känns ju som vinter just nu..
Det här är anledningen till vrf jag reser utomlands på somrarna. Svensk sommar suger ibland!


Lovisa har tagit studenten!












Såg nyss Lovisas utspring. Nu när man går i 2:an så börjar man faktiskt förstå lite hur kul det verkar. Man börjar verkligen längta tills man själv ska stå där.
Lovisa var som ni ser jättefin och hon gick på kunskapsgymnasiet. Där är alla jätteduktiga! Så dem ska va jättestolta över sig själva tkr jag! Fast det tkr jag att alla ska vara iofs.  
Deras flak såg också riktigt roligt ut! Fy vad jag lääängtar!

Nu ska jag trots min sjukdom åka till landet och vila upp mig där med Erik. Vädret öppnade upp sig nu trots allt!

Skolan är slut och jag är sjuk ;)

Hej!
Nu kmr ju ett sånt här klagoinlägg ;) Nee nu ska jag inte klaga allt för mkt för vi har ju fått sommarlov.
Vi slutade iaf 11 idag. Känns så konstigt att treorna ska vara borta nu. Idag blev jag så rörd när Melanie, Lena och Alexandra körde sitt nummer. Det var jättevackert. Dem har jag fått njuta till nu under mina 2 år men nu är dem borta.
Jaja... Nu iaf ligger jag i Eriks säng. Erik och Maria är på stan. Jag ligger hemma och sover för jag har en sån fruktansvärd huvudvärk. Jag har varit sjuk hela veckan men jag har så svårt att bara kunna sitta still så jag tvinga mig själv att vila. Jag somnade till och med. Fyy, jag hatar att somna på dagarna. Man känner sig så äcklig när man vaknar helt yrvaken!

Snart kommer mamma. Hon har kläder åt mig också eftersom jag har kortkortklänning och det är sviiinkallt ute. Sen ska vi se Lovisas utspring :) Idag tar hon studenten på kunskapsgymnasiet. Grattis till henne! :)

Hörs sen!
NU skare bli mer bilder här i bloggen!
Puss

KORT HÅR!

Heeej!
Idag har jag gjort bra saker :)
Först skola: Fick skjuts av Erik i hans nya cab ;) Jättefin bil!
Hade son-möte i 2 h. Det gick bra till en början men sen blev det lika tjattrigt som vanligt. Sen åka hem till finspång för att klippa mig hos Wenche. Hon är så himla bra! :) Klipper mig alltid hos henne. Idag gjorde jag lite bottenfärg och klippte en ganska stooor bit faktiskt. Enligt mig! Men det behövdes och det ville jag också för jag vill ha fräscht hår :)

När jag kom hem så städade jag rummet jättemkt! :D Dammsög, dammade och bäddade rent. Sen kollade jag även i min garderob som jag inte gjort på länge för jag skulle se om mina skolböcker låg där. Det gjorde dem inte. MEn mitt ex fula tröja låg där som han glömt så jag kastade den. Kastade även en hel del annat skräp också. Sen skrev jag även loggbok från mötet idag. Tror jag har gjort rätt nu :P Jag förstod ju aldrig uppgiften så jag frågade typ 100 frågor hela tiden och alla tyckte jag var asjobbig:P
Sen lagade jag mat och nu har jag sett lite på bíggest looser.

Ska fixa naglarna och se om jag har nåt att ha på mig imorgon för då äre avslutning.
Blir att sova tidigt.
Imorgon ska man upp kl. 05.00 :(



Har jeans och jeans på mig idag:)



Nu är mitt hår glansigt och blont iaf :) Snart växer det ut också!  Men ni ser ju att jag klippte en bit...

Sjuuuuk :(

Jag har stört ont i huvudet och är jätteförkyld. Imorse var hemskaste morgonen.
Drömde först en mardröm. Sen vaknar jag av att Erik skulle åka tidigt iväg till örebro för att köpa bil. Sen somnar jag om och drömmer att jag vaknar och har försovit mig så att jag skyndar mig och stressar skitmkt och sen vaknar jag av att jag inte gjort nånting. JAg ligger ju kvar i sängen. Och inte bara det, klockan stannade på mobilen så jag får sätta på teven. DÅ ser jag att jag försovit mig. Åååh. Sista idrottslektionen hade jag ju och nu fick jag komma försent till den.
Jag var tvungen att gå på den och vara ombytt trots att jag var sjuk. Annars får jag ju inte G. hehehe stört.
Men vi spela ändå bara brännboll och jag gick istället för att springa.

Sen hem med 12.05 bussen. Hemma åt jag sallad med mami.
Nu sitter jag och läser tidningar och en wok-bok som jag köpte idag :P


helgbilder






Hela helgen har jag druckit såna här konstiga syrianska drycker för att bli frisk. Det hjälpte faktiskt lite för halsen :)



Vi testade nya solstolarna vid poolen också :)




Vi testade den lilla båten.
Vi drog ut med den 3 ggr denna helg.



På ön så badade Stina och Erik. Jag avstod eftersom jag var sjuk.



Jag solade istället hela helgen i min nya överdel från H&M (underdelen har inte kommit än)
Jag borde verkligen inte solat eftersom jag var sjuk!!



På kvällen drog jag och Erik ut på samma ö för att äta grillad kyckling med sallad, tzatziki och dricka upp det jättegoda rosévinet jag fick av Malin.



Sen åt vi sånt här gott med! Fick även chokladen av Malin. Den var jättegod :)



Är så trött på att vara sjuk!

Att vara ute i solen hela helgen var det sämsta jag kunde göra. Har varit sjuk massor den här våren.
Ska prata med Birgitta snart om den 17:e juni sen blir det hem och sova!

Jag är sjuk, men lever bara livet.

Hej!
Jag har inte bloggat på hela helgen men jag har varit ute i fina vädret och solat. Det ska jag göra idag med men jag hör av mig med bilder senare!
Nu har vi vaknat och gör en omelett. Sen ska vi ut och sola.
Jag är fortfarande assjuk egentligen :(

Bra dag trots sjudom :)



Så himla skönt att man knappt behöver ha på sig nånting :)





Jag fikade på latte och chokladboll men det var inget gott för jag kan varken känna smak el. lukt. Jag kan inte känner hunger eller mättnadskänsla heller.
Ni får inte se mitt ansikte för min näsa är så röd :P



Jag skulle köpt klänning och fina skor men det blev inte så direkt. Blev mer småsaker :P



Köpte en fin ring och små örhängen. Tyckte dem var fina:)


Hej!
Måste meddela att jag är sjuk. Verkligen jättesjuk. Trots det så har jag haft en bra dag. Om jag bara var frisk så skulle jag må skitbra nu!
Jag har fått världens förkylning och typ nästan öroninflammation eller nåt. Jag får alltid det så fort solen kommer fram :(
Nu är jag typ färdig med allt i skolan och det är asskönt! Idag är det sjukt varmt ute och jag får inte sola för att jag är sjuk :(
Igår fick jag lite av det jag beställde från H&M så dagen slutade bra iaf och då solade jag och Erik på tomten. Inte bra för min genomflrkylning :( Orkar inte vara sjuuuuk.


Idag var en skitmysig och bra dag. Hade 2 lektioner. På engelskan så spela vi jätteroliga spel. På Samhällen gjorde vi ingenting men vi fick reda på betygen och jag hade inte ens gjort vissa uppgifter men fick G iaf. Konstigt. Men jag skrev nästan VG på ett ganska svårt prov så drf tror jag hon struntade i mina rester.
Mådde skit så jag kunde inte redovisa min imp-läxa för Henrik idag.

Sen blev det shopping med bästa IDA<3 Vi var helt snurriga i huvudet och blev helt knäppa tillslut :P Sen fika vi på fräcka. Myys :) Kaffet gjorde oss inte klarare i huvudet. Haha tänker på det där jag gjorde med väskan idag :P

Nu ska jag lägga mig och sova. Ikväll blire mys hos Erik. Sitter där nu för övrigt.

Blir så trött bara

Jag är så jävla trött på att tjuta över mina betyg. Jag gör så gott jag kan men ändå räcker jag inte till.
Ni kan säga att jag är duktig men det är klart ni tkr det när ni känner mig. Och det räcker inte för att komma någonstans i livet!
Jag är så jäävla trött på att betygen jämnt ska vara så orättvist. Jag kan stå här och predika om hur dåliga betyg är och hur mkt man måste fejka för att komma nånstans men ingen kommer ju tro mig eftersom alla tror att jag skyller ifrån mig från mina taskiga resultat.
Jag är verkligen inte bra på något och det är så jag känner hela tiden. Sen säger alla som känner mig att jag är så smart o.s.v men det är väll för att jag finns för er.
Det ända jag kan åstadkomma i livet verkar ju vara att bara finnas för alla. Det är inte så jag vill leva mitt liv men det är så det blivit.
Jag vill bara komma fram på ett ärligt sätt. Men tydligen ska man spela och fejka hela tiden. Kan man inte bara få var sig själv.

Är sjuk nu också och det gör ju inte saken bättre.
Hejdå

Sjuk? :(

Fyfaaan vad jobbigt!!! :(
Igår hade jag ont i halsen ända sen förra natten men jag körde på igår iaf och sen när jag kom hem så hade jag sååå fruktansvärt ont så att jag inte kunde somna. Nu ska jag iaf dra ner till dansen och kolla på.
Idag äre sista men jag mår så dåligt så jag är där och kollar på. Är jättetrött idag btw!

Återkommer senare.
Hejdå

konsert ikväll

Idag har jag sprungit fram och tillbaka och krånglat med rep och grejjer.
Jag ska köra på konserten iaf ikväll men vi har inte repat ett skit. Som vanligt alltså. Ida kommer hit vid 5 ikväll så då kan vi köra igenom låten en gång iaf. Hoppas det blir bra.
Det börjar 19.00 i hörsalen iaf.


Igår gick jag och Erik 1 mil faktiskt. Hade världens huvudvärk och har lite fortfarande men det var bra att gå iaf för då brukar det ju släppa.
Jag har så jävla tråkigt just nu. Så att ni vet.

Hejdå

klagaaaaaaaa

Okej! NU äre såhär att jag hade ingen idrott idag.
Jag satt i fula idrottskläder och helt osminkad o ful. Sen kommer man till skolan och så är det ingen idrott ens.
Det betyder att jag börjar 10.00 och kunde och typ 8.50 hemifrån. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag blir så aaaaaaaarg. Är redan hungrig också! Jaja vad ska man göra ? Nu ska jag iaf se till och fixa lite uppgifter i skolan så att det blir färdigt iaf.

RSS 2.0