Min nyårsoutfit!

Såhär ser jag ut i år! Klänningen är i slapp form (vilket känns bekvämast idag) med lite glitterskimmer i, silvriga naglar, blå/silver sotning och ljusrosa läppar. Och skorna såklart!
Håret blir lockigt med glitter i ;)
NU MÅSTE JAG DRAAAA! Har vart sjukt stressad hela dagen. Köpte för övrigt ny kamera för mitt presentkort som jag fick i julkapp så nu kan jag ta bilder ikväll.
NU ÄR JAG SJUKT STRESSAD!!
Hejdå!

Mitt 2011 Del 2

APRIL: Först blev jag inbjuden till slutaudition och utöver detta så var jag fortfarande uppe i att bara plugga,plugga och plugga massor! Sen firades det lite valborg också :)
MAJ: Allt börjades lida mot sitt slut i skolan, vårbal, Marias och Rasmus gifter sig.
För övrigt så väntade jag bara på att min händelserika period skulle börja.
JUNI: Detta var nog den mest händelserika månaden på hela året!
Först slutaudition mitt i musikalprojektet, sen hem till musikalföreställningar, balen, blev lite inlagd på sjukhuset mitt i allt och sen började studentveckan och sist Turkiet!!! :D

Dags för mellandagsrea.



Hej!
Vaknade imorse av att älsklingen smäller upp dörren och säger dm-dm-dm du-du-DU (ni vet trumpetljuden) med en frukostbricka. Jag sov ju som en stock så jag blev ju asrädd typ och var helt yrvaken. Men men det var gulligt av honom. Tack så mycket!
Nu sitter jag här i min supervarma polo (får typ panik av att bära varma polotröjor) och väntar på att snart åka iväg och skjutsa Eriks föräldrar och sen möta upp mami och mina systrar på stan. Har inte kollat mellandagsrean än men är inte så galen i den heller. Skulle jag hitta nåt så köper jag det! Annars ska jag köpa lite saker inför nyår imorgon! :)

Så ser min dag ut!
Hejdå


Gjort hemmaspa precis...

Gud vad skönt det är att sitta här i min nya rosa morgonrock och vara nybadad, nypeelad och nyrakad ;)

Såhär ville jag se ut på nyår!

Klänning - GinaTricot, Stay ups- H&M, Pumps-BikBok, rullar-Babyliss, Smink-YSL och Birgittebilderna-google.
Redan för en månad sen så hade jag bestämt mig för att såhär skulle min nyårsoutfit se ut! Silvrig paljettklänning, bikbokpumpsen och hår&make up som Birgitte Bardot.
Men det sket sig ju med tanke på att jag inte fick tag på nån jäkla klänning i denna stil. Men skorna fick jag ju idag.
På fredag hinner jag nog uppdatera hur min nyårsoutfit får se ut i år istället!  :)

My shoes are here!!

Dessa kom hem till brevlådan idag! OM jag är glad! :D
Sitter med dom nu! Helt perfekta till nyår med!

Trött på att tjocka mig!

USCH!
Är verkligen trött på julmat, julgodis och allt det dära... Men jag kan ändå inte låta bli att småäta när det liggere framme här hemma!! Det kommer nog kännas lättare nästa vecka då vi startar ett nytt år!
Hur som helst så har jag jobbat idag. Sen är det ju atlascupen som pågår nu med och pappa själv spelar nu. Men jag har ingen som kan gå och se det med mig nu :( Blir lite ledsen för det faktiskt!
Får se vad jag ska hitta på istället. Måste köpa en kamera och sola nu i veckan iaf!

MITT 2011 Del 1.

Skålade in nya året med vina vänner, var hårmodell hos min frisör, Eriks 20-årsfest och sen så kretsade hela mitt liv åt vårt projektarbete. Det var skola hela dagarna långa + helger. Både rep inför konserten och massa marknadsföringsjobb. Så det var aldrig någon vila i denna månad.

I Februari så flyttade vi in på konserthuset Louis De geer och sen var det dags för ExpediSON's  föreställingsvecka. Dessutom så fyllde jag år mitt i allt. Efter projektet så åkte jag till Trysil.
Mitt mars bestod endast av plugg, plugg och plugg. Allt det sista skulle vara färdigt. Hängde runt i skolan med sköööna outfits och det blev väääldigt mycket fika. Det sjuka var att jag även gick ner ganska mycket i vikt denna månad utan att ens vara nyttig!? :P Jag fikade ju typ jämnt!!

Min jul.

Har haft ett par jättemysiga juldagar med lite fest på juldan och så firade vi jul igår hos Erik familj med Maria, Rasmus och Alva :)
Hoppas ni också har haft en bra jul!
Nu ser vi fram emot nyår!

Victoria's secret fashion show!

Hoppas verkligen inte ni missar detta på tv3 nu!!!

Min julafton

Ivars kusin Lisa var på besök och när vi kom ut i köket så hade dom gjort ett eget litet party ;)

Hej iallafall!
Igår så var lite släkt här och firade som vanligt. Vi åt, öppna paket och spelade massa spel så klockan blev alldelles för mycket inatt. 
Men men jag är hur nöjd som helst med mina presenter!! Fick en massa välbehövliga presentkort, pengar,  Moroccain oil, diorshow mascara, morgonrock, pyamaser & linne, pläd, tofs, smyckeshängare, brandsläckare, svinhårsborste, boken "hungrig" och underkläder. Precis vad jag önskat mig! 
Fast det viktigaste är ju att vara tillsammans! :)

God Jul!

Nu kommer snart våra gäster och firar jul.
Hoppas ni får en mysig jul allihopa!!! Hahaha jag bjuder på den här bilden idag ;)

Pusspuss och god jul!

Julaftonsmorgon



Som vanligt så samlas hela familjen framför brasan och äter frukost tillsammans (denna gång var även alla djuren med) samtidigt som man kollar i sin julstrumpa.
I år fick jag Massa choklad, cosmopolitan, tidningsprenumation, presentkort på wayne's och en marrocansk oljetreatment ifrån Lee stafford.
Jag testade den idag också och mitt hår är superlent och skönt!! :)


Klaaar!



ÄNTLIGEN!
Mest nöjd är jag med det stora paketet med röda snörningen! :)
I år har jag lagt ner lite mer tid på paketinslagningen och för att vara så dålig på pyssel som jag är så blev jag ändå rätt nöjd! :P


Tar tag i dagen.

Nu ska jag ta tag i allt som måste fixas!
MEN idag ska jag inte stressa och vara sååå arg som jag var igår!!! :P
Idag ska vi vara GLAAAAAADAAAA :D HAHahahahah
Vi hörs sen!

Bjuder på en bild ifrån Egypten.


Mina 2 senaste dygn.


Tog en chai-latte med Ida efter all julshopping!

Provat en tröja på rea ifrån Lindex och även köpt den!

Klätt julgranen

Som ni ser så får allting vara med i våran julgran. Det ser alltid likadant ut!

Japp, det är vad jag har gjort utöver all julklappshets. Jag är helt slut! Känner att jag slocknar när som helst fastän jag sov i typ 10 timmar inatt. Men nu är första gången som jag faktiskt sitter ner idag.
Morgondagen består av städa,städa, laga mat, slå in paket, städa lite till och lite familjemys på kvällen.


Förresten!
 Jag slog in ett paket förut (och detta är inte första gången jag gjort detta) och då krånglade jag att knåpa ihop ett jättefint paket. Men vad glömmer jag?
Självklart har jag inte lagt ner självaste julklappen i paketet!!!
Ibland blir jag så trött på mig själv...!


Tradera

Bild: Google. Pumps från Bikbok

Jag vaaaannn auktionen på tradera igårkväll!!! Är sååå glad! Jag har letat efter dessa i typ 150 bikbok butiker men aldrig hitta några! Nu sålde en tjej dom i min strl. Och jag vann det precis i sista minuten!
:D


Inne i sista minuten...

ÅÅÅH!
Varför ska jag vara så sent ute med mina julklappar?
Har sprungit runt HELA dagen (med sjukdom i kroppen) på stan men har ändå dom största julklapparna kvar :S
Först sprang jag runt med mamma, sen kom min Ida till stan och vi stressade runt en massa. Vi kunde gå in och ut i samma butik flera ggr! :P Sista timman gick jag själv och sen mötte jag upp Linus och Erik och åkte hem med dom.
Jag är verkligen HELT SLUT i kroppen. Jag måste dock in imorgon igen och stressa ihjäl mig för då ska allt vara klart !
Nu mår jag inget bra så ska vila lite nu.



Fick för övrigt lust att måla mina naglar silvriga nu.

Puss Puss


Halvstädat!

Jag hann bara halvstäda mitt rum förut. För jag åkte till banken istället för att fixa lite saker. Hatar känslan innan man går in dit :P Haha! Men det är nåt alla måste så då är det lika bra att gå dit direkt och fixa det.
Sen gick jag till mormor där mamma var och så hjälpte vi henne lite, pratade en massa och fikade.
Nu är jag hemma, dricker te och mår piss!
Men jag kom utanför dörren iallafall.

Breakfast

Min frukost imorse:
Skivat äpple, blåbärsfil, hemmagjord müsli+havrefras, grapefrukt, apelsinjuice och kaffe!

Hej!
Sitter nyduschad i soffan med mitt sköna täcke! Är jättesjuk så jag ligger hemma idag :( Mina lungor är helt sönderhostade. Vill bara bli av med den här skiten NU! Värst är det på nätterna då man vaknar av att man typ skriker ut sin hosta!

Idag ska jag iallafall städa till rummet så jag slipper göra det på fredag! 
Puss Puss.



The christmas dress

Såhär ser min klänning ut som jag köpte! Visst passar den mer till julen?
Hade tänkt mig en guldskimrande sotning runt ögonen och röda läppar till! :)

I'm sick :(

Hej!
Jag åkte til jobbet idag men åkte hem vid lunch för att jag inte mår bra. Hostar verkligen HELA TIDEN. Vill det aldrig sluta?? :(
Är så sur nu så jag går runt och småäter pepparkakor och kolor hit och dit. DUMT av mig! Jag ska ju inte äta sånt i veckorna.. Jaja! Det får väll bli ett nyårslöfte istället för det är ju ingen idé att sätta i gång att banta nu med tanke på att det är jul OCH nyår snart! ;)
Nu vill jag bara bli frisk!

Nyårsönskeoutfit...

Gina Tricot (SLUTSÅLD)

När jag var i Stockholm så letade jag efter en klänning i den stilen som på bilden. Man har ju alltid svart på nyår. I år var jag såå sugen på att hitta nåt åt silverglittriga hållet. Tror ni man hittar något då? Nej det gör man ju  inte.  Köpte en guldklänning som jag visar snart men den är jag mera sugen på till jul!

Snö

Idag har det snöat massor här! :D
Det var lite mysigt. Så jag och Erik gick ut och gjorde en snögubbe idag! Mysigt. Sen har vi även fikat på massa gott julgodis med :)

Dagens klädsel


Efter en dags shopping...


Såhär ser det ut hos oss just nu efter ett par timmars shopping i snöslaskiga Stockholm!

Vi kunde ju inte haft sämre väder än vad vi hade idag. Haha så typiskt! Den första timmen gick ut på att hitta ett bra parably och sen tog det tid att fixa lite julklappar åt några med. Köpte typ ingenting själv. Hittade inte nån riktigt bra nyårsklänning som jag ville ha, har inte sovit nåt inatt, har blivit
SJUK IGEN och jag var allmänt stressad mot slutet så det är riktigt skönt att korka upp lite cava nu faktiskt och kolla på när Erik lagar mat! :)


Har haft en mysdag ändå för det här är liksom Eriks och min tradition att göra!


Får inte bli sjuk...


BILD: Egypten. (Ser ut som jag är smutsig på rumpan men det var jag inte, det är nog kameran! :P ) 

Hej!
Ligger i Eriks sköna soffa nu. Ska laga mat om ett tag men är faktiskt inte hungrig kontigt nog! Känner mig som sagt förkyld och lite dålig idag. Varför ska det komma nu för?? AAAH! 


Fredag



TJOHO!
 Nu har jag lunchrast på jobbet. Det snöade en massa nyss men nu är allt borta!!  :( Fast skönt å andra sidan med tanke på att jag ska gå på stan imorgon.
Idag skulle jag egentligen tränat men känner mig förkyld i halsen, huvudet och öronen! Vill vara bra imorgon för jag har en massa som jag ska fixa då!

Nu hade jag gärna legat hemma i soffan under en filt med lite fika. Mmmm vad gott!
 


Torsdag!

Ni får som vanligt gamla bilder.

Hej!
Idag har jag jobbat hela långa dagen. Har sen igår känt mig förkyld igen också:( Jag får verkligen inte bli sjuk!
Jaja..
Sen har jag städat och gjort min hemmagjorda müsli också!
OCH bränt upp en bit av en skärbräda i plast!!
Nu ska jag packa eftersom jag ska sova hos Erik över helgen. Sen ska jag se Elsas värld och sen läsa min nya tidning. Mysigt!

"Från Sverige till himlen"

Nyss var programmet som min rubrik heter på  tv. Det handlar om att följa olika personer med olika religioner. Riktigt intressant program faktiskt! Jag respekterar att alla har sin tro på livet MEN det finns en gräns på allting.

I det här avsnittet så fick man följa människor som anser att jesus är allt och lever i allt. På deras gudstjänster så står pastorn och håller handen på någons huvud och talar i tungor.

För mig är det en sak när en människa tror på gud och jesus. Inget fel med det. Så länge en person mår bra av det så är det ju inte fel. Då är det bara rätt!
MEN i det här programmet så hade dom så sjuka svar på frågor som abort och homosexuella. I dom frågorna så skyllde dom på jesus att han inte tycker om det och att man ska hjälpa såna människor. Men hallå?? Ska man hålla på sådär så kan man ju alltid skylla på jesus. Och dessutom så är det ju inte homosexuella människor man ska hjälpa utan snarare dessa folk som är osäkra och skyller på jesus! 
Man tar väll sitt eget ansvar att ta människor för vad dom är?
Jag kan inte hitta någon mening med det iallafall.

Det värsta är att allt blir som en sekt! Sen lär man ut samma sak till sina barn allting att man inte ska ha sex före äktenskap och blabla bla. Nae. Jag vet inte. 

Det känns inte okej för mig iallafall!
Kolla på svtplay om ni har tråkigt någon gång. Ni kommer garanterat att ta åt er på ett eller annat sätt!


NU: Hemmaspa

Idag har jag haft mensvärk och varit lite trött. Så nu ska jag passa på att ha ett litet hemmaspa med ett varmt skumbad, ansiktmask, peeling osv.
Skönt!

My beautyproucts

gång i veckan så lägger jag en lermask ifrån Make up Store. Tar bort ögonmake up med Loreal's gentle eye och 2 gånger om dagen kör jag på Cliinique's 3-stegsmetod.

Såhär ser mina hudvårdsrutiner ut! Rekommenderar Clinique's produkter! På morgonen hoppar jag dock steg 1 i serien. Jag har insett att det är super viktigt att lägga pengar på bra produkter som fungerar på sin hy såhär under den kalla tiden i Sverige!

Tränat!



Hej!
Träningen gick helt oväntat bra med tanke på att jag hade världens mensvärk då jag tränade. Jag orkade köra crosstrainern över 35 min och förbrände typ 627 kcal. Trodde först att jag inte skulle orka längre än 20 min men tydligen! :P
Hehe.
Nu har vi precis ätit middag. Imorgon ska jag jobba och jag ska börja SUPERTIDIGT! Men det tjänar jag ju på med tanke på att jag har timlön.

Förresten, på lördag åker jag och Erik till Stockholm för våran traditionella julshopping. Vi är bara där ett par timmar men det ska bli mysigt! :)


Lucia

Finspångs luciatåg var nyss och lussade för oss på jobbet. Det komiska var att dom fick skrattanfall och stod mest och skratta hela tiden. Men det kan ju vara kul det också :P
Kommer ihog förra året då vi åkte runt och lussade på företag med skolan.
Jaja.
Nu ska jag snart åka hem till Erik och träna för första gången på en månad.
Hej då! 


Kan min jacka komma idag eller?

Min jacka har fortfarande inte skickats! ÅÅÅH sur jag bliiir!!
Vill ha den innan helgen. HOPPAS! :D
Hej förresten!
Idag är det måndag. Har jobbat idag och nu sitter jag här och läser nyheterna. Imorse var det en recension i nt om luciakröningen på lördagen och det finns även en i denna länk --> http://www.folkbladet.se/nyheter/finspang/default.aspx?articleid=5872844
En annan nyhet som jag hittade var att en man i 50-årsåldern åker runt och försöker ta med unga flickor i sin bil. Den senaste händelsen var i fredags exakt samma tid som jag hoppade av spårvagnen hos Erik fast på en hållplats senare. FYY VAD LÄSKIGT! Hoppas dom hittar honom snart. Läs om det här: http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7315811

Lägenhetsbilder

Det var första gången jag var i Martin och Matildas nya lägenhet. Men jag tycker dom hade fått till det riktigt hemtrevligt där! :D

Besökt Örebro idag!

Idag följde Erik och jag med min familj till Örebro för att träffa Matilda och Martin. Blev en mysdag då vi fikade, gick på stan och avslutade med mat på en grekisk restuarang. Jättegott var det! Men jag hamnade i matkoma efteråt.
Är fortfarande helt död typ :)

Luciakröning + julgodisbakning



Hej!
Har jättejättedåliga bilder från dagen men så kan det bli ibland!
Idag har jag sjungit på Luciakröningen i Finspång. Pappa som är årets företagare var också med och fixade smycken åt Luciatåget och tände ljusen på Lucian. Så det blev 2 familjemedlemmar som medverkade idag. Haha!
Sen nu på kvällen så har vi bakat en MASSA julgodis och ätit på. Men just nu känner jag att jag aldrig vill äta en chokladbit till. Fy vad äckligt mätt jag är.
Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Örebro för att träffa syster! MYSIGT! :D


Koma.


Jag just nu!

Hej!
Nu sitter jag med mitt glas vin och väntar in idol snart. Erik gjorde en jättegod middag ikväll som vi nu precis ätit. Idag har jag jobbat men väldigt några timmar! Jag hamna i nån slags koma inatt så jag vaknade inte av ett endaste ljud. Läskigt!! :S
Sen tog jag en runda på stan med Hanna och fikade på bärpaj på waynes. TREVLIGT! :)

Sen fick jag höra en tråkig sak idag med :( Hoppas det blir bättre!


Torsdag

Har färgat utväxten idag. Skönt!
Nu har jag, Erik och Stina gjort pepparkakshus. Lite kul faktiskt men det slutar alltid med att vi blir tjuriga och bara gör som vi vill på det så det blir SKITFULT!
Jaja.
Köpte med mig detta Shampoo och inpackning idag ifrån salongen.

Färga utväxten!!

Imorgon ska jag äntligen till Wenche och färga min utväxt!! Det behövs verkligen kan jag säga! Ser hemskt ut just nu!
Gjorde för övrigt en önskelista men bilden blev så liten när jag laddade upp den. Irriterande!! 
Jaja. Sånt är livet.
Åt nyss renskavspanna mede brocolli från Linas matkasse. Det var faktiskt riktigt gott! :) 


Onsdag

Kör på en gammal bild.
Är helt sluuut verkligen! Kom hem från jobbt för typ en timma sen och nu ligger jag i soffan.
Idag ska jag öva lite och sen få ordning på rummet lite.
Händer inte direkt nåt kul idag.

Jag kanske kan göra ett litet kollage på min önskelista och lägga upp sen! :)

Tisdag

Hej!
Idag har jag varit och jobbat. Sen träffa jag Johan och Sofia på fräslningsarmen och gick igenom programmet på lördag då jag & Johan ska sjunga. Jag är fortfarande genomförkyld. Riktigt irriterande! Men men.
Kom till Finspångs Luciakröning i Risinge Kyrka på lördag klockan 16.00 om ni är intresserade!
Nu ska jag snart se DH. Är HELT inne i det programmet nu!! Synd att man bara kan se ett avsnitt i taget.

Helgen


Två bilder på lördagen. Lånad av Jennies FB.

Hej!
Hann inte blogga igår eller idag för igår så fixa jag lite julklappar osv och idag så jobbade jag.
Lördagskvällen hos Evelina blev faktiskt rätt lungt. Ser inte ut så på bilderna men det var väldigt lugn stämning eftersom ingen skulle ut. Nästa gång får vi gå ut så vi är lite mer upptaggade!! Haha men det var trevligt ändå. Och framförallt kul att träffa alla! :D 
 Tack Evelina för att vi fick komma :)

Annars så har jag blödigt näsblog 2 ggr i helgen :)
Och JA jag är fortfarande sjuk om ni undrar!
Hejdå.


Saffransbullar



Bakade skitstora saffransbullar idag! Har precis fikat på dom med årets glögg till (som för övrigt är väldigt god) och dom blev såå goda! :)
Hehe, jag gjorde inte det nyttigaste receptet heller men det var ju så jag fick så saftiga och goda bullar!
Är fortfarande sjuk idag men det är bara att knarka ipren så klarar jag kvällen. Jag ska nämligen träffa tjejerna ikväll hemma hos Evelina. Vi kommer förmodligen inte gå ut men det är lungt för mig eftersom jag är så sjuk. Det ska bli trevligt iaf! 
Puss Puss


Vesace for H&M

Igår hade min syster med sig scarfen till mig :)

Av hela kollektionen så var det inte direkt något som tilltalade mig förutom den här scarfen som är sngg och praktisk att ha till olika grejjer :)

Idolmys & plockmat

Sitter och har fredagsmys med mina systrar. På bilden ser ni vår middag :D

2 Decemer

Idag fick jag en påse skumtomtar ! Då blv jag glad :D
Kunde inte somn pga att jag hostade skitmycket. Sen vaknar man kl 6 imorse och mår riktigt dåligt och hostar som en galning. Det känns verkligen inte som man nånsin kommer bli bra. Fast iofs så har jag kommit in en andra fas nu när det börjar sätta sig i bihålerna också. Det är ju det typiska med förkylning. Det måste ju alltid gå igenom hela  kroppen..
Nu har jag så ont i huvudet så nu ska jag faktiskt vila.
Jag följde som sagt inte med på julfesten idag för jag mår för dåligt.
Min syster kommer snart. Vi 3 systrar ska ha idolkväll & myskväll ikväll. Mysigt.

Partyoutfit

Klänning - Weekday
Halsband - Cubus
Skor - Dinsko
Ögonskugga - YSL
Läppstift - Make up Store
Nagellack - Essie
Strumpbyxa - H&M

Såhär hade jag gärna sett ut i helgen!! Älskar klänningen. Passar bra med gråsotade ögon och ljusrosa läppar :)

Helgens plan:
Jaa helgens plan från början var att åka på julbord och firmafest med företaget imorgon i Motala eftersom det andra företaget ligger där. Sen på lördagen skulle jag från början på 50-års middag. Sen blev jag bjuden till mina tjejer som jag inte träffat på 1000 år och vill vara med dom. Så det blir det på lördag istället. 
Och imorgon så vet jag inte ens om jag kan vara med på festen det vilket känns riktigt synd!! Trodde ju att jag skulle få äta ett till julbord med. Så himla tråkigt är det att bara ligga hemmaaaaaa :( 

Finns det någon mening?

Detta är inte menat för nån annan att ta åt sig förutom mig själv! Det är hur Jag uppfattar Min värld.
Jag känner bara att det inte kan vara meningen för mig att kämpa igenom skolan som ett as och vara där jag är nu!!
Varför kämpar man sig igenom skolan  när man ändå ska göra samma sak 5 dagar i veckan? Nu låter jag så jävla otacksam. Men det menar jag inte. Jag är bara så konstig nu. Det är Mig det är fel på och inte Er!
Jag tänker för mycket.
Om jag pluggar vidare så kommer det ändå sluta som samma grej. Men detta kanske är meningen med livet? Wow, vilken kul liv.
Nej, meningen med livet är väll att leva i nuet utan att tänka på att man lever i nuet!
Då måste jag lyfta på arslet och åstadkomma nåt.
Det är det svåra.
¨

Bruce Springsteen, Ullevi 28/7

<3

Bästa storasyster satt hela dagen igår och försökte fixa biljetter till Bruce Springsteen i sommar. Det är för hela familjen + pojkvännerna.
Det är lite otippat för mig som inte lyssnar på sån musik men han är ju bra så det ska bli kul och intressant! :)
Pappa har lyssnat mycket på honom och vi gör det här som en 2 års försenad 50-års present eftersom det inte blev VM i Sydafrika.(pga att Sverige inte gick vidare)

1 December morgon

Blev väckt tidigt av mamma imorse och hon sa att jag inte kommer kunna gå nerför trappan förrens 10 om jag inte går upp eftersom trappan skulle lackas. Visst är det typiskt att man ska vara sjuk när just trappan av alla ställen ska målas? Det är ju redan jobbigt bara om nån är hemma och renoverar nåt ställe liksom..


Hur som helst så får jag syn på paketkalendern som mamma satt upp när vi hade gått och lagt oss. Haha bästa mamma! Jag kommer aldrig växa upp från min paketkalender. Efter 19 år så vet vi även att vi alltid får en chokladkalender i första paketet. Så himla myysigt! 

Jag la mig och sov eftersom jag mådde piss imorse. Nu har det gått över till värre hosta och täppt i näsan.
Sen gjorde jag min grötfrukost som jag har ätit hela veckan.
1 port fiberhavregrynsgröt m. russin, mjölk och äppelmos.
1 litet äpple med kanel & honung
½ blodgrape
Apelsinjuice + 1 ipren.
Kaffe



RSS 2.0