Dumma sjukdom

Bjuder på en smygbild på mig som jag hittade bland alla bilder idag.

Jag är arg för tillfället! Håller på att fixa en julklapp åt mormor oså blir ALLT FEEEEL! Är så förbannad nu.
Sen är jag sur över att jag är sjuk. Oftast brukar jag bara behöva en dag att vila men nu verkar det inte vilja ge sig...
Hostar sönder halsen snart. Är helt tjock och öm i halsen :( 
Så jag kanske inte ens kan gå till jobbet imorgon heller!


Vit polo

Jag nyss.
Idag var tofs ända utvägen för mig. Sen så har jag ett sugmärke på halsen så då fick det bli polo. Får panik när jag har nåt mot halsen men det var ju ända utvägen idag. Jag tkr det är så fint ändå så jag kommer väll att använda det när det blir riktigt kallt sen ändå :)

Idag fick jag på mig lite kläder iaf! Haha. Först gick jag en liten promenad, sen luncha jag med mamma. 
Sen skulle vi åka till banken för att göra en grej men det var ju stängt. Så vi åkte till en second hand-butik och jag handlade en jättefin julstrumpa för 10:- !!!:D

Jag har 3 saker som jag verkligen MÅSTE ta tag i nu. Mina prioriteringar nu är:

1. Fixa på banken
2. FIXA IPHONEN!!
3. Färga utväxt.

Utöver det så ska jag väll städa rummet och handla julklappar ;)

Vill shoppa NU NU NU!!!

MONKI, Bikbok, Lindex, Make up store och Ginatricot.
Min kropp SKRIIIKER efter shopping!!! Vill ha en sån där heldag att bara kolla in i alla butiker man vill och ta sig tid att prova allt. Sen vill jag kolla julklappar också. Jag är inte sugen på att nätshoppa utan jag vill bara gå på stan NU!!
På bilden ser ni lite saker jag gillar! 

Norrköping, Stockholm elleer resa?????

När man inte pluggar vidare efter gymnasiet så är det jättesvårt att veta vad man ska göra. Detta har jag tänkt sen dag 1 och nu har det redan gått ett halvår. Jag har verkligen panik!!!
Visst jag har jobb(fast inte i rätt miljö för mig). Men ärligt talat så skule jag kunna jobba gratis ifall jag bara fick göra det jag ville. Men så funkar det ju inte!
Jag har som många andra sökt en massa jobb i Norrköping. För jag stannar bara där ifall jag får något bra jobb. Men jag har ju inte fått något än. Är rätt trött på Norrköping också. Det är en trygg stad men jag skiter lite i tryggheten för jag briner för att testa nya saker.
När jag började plugga där så hade man sett allt efter en vecka.
Helst vill jag till Stockholm. Men då måste jag ju ha ett jobb!!
Men dit har jag velat i flera år nu. Så det kanske är lika bra att satsa. Samtidigt så måste jag va kvar ett tag här då så att jag tjänar ihop lite pengar.
Hittar jag ingen utväg så kanske det är dags att lägga alla pengar på en resa. Och så kanske man träffar nya människor som leder till nya saker.
Eller så väljer jag det trygga och nöjer mig med Norrköping satsar på ett bra jobb där. Den staden är ju lite gullig faktiskt. MEN NEJ! Då blir jag ju den där tjurkärringen som jag redan faktiskt har blivit av att vara kvar!


ÅH VAD SVÅRT!

VAD SKA JAG GÖRA?




SJUUUUK :(

ÅÅÅH känns aldrig som att det kommer att bli bättre. Är förkyld på ett äckligt sätt. Typ snorig i halsen. USCH!
Värst är det på nätteerna också. Man vaknar och hostar och äcklar sig.
Hmm. Vad händer idag då? Nae inte så mycket. Sitter hemma hela dagen. Kan inte gå upp på övervåningen för trappan målas.
Ska nog gå ut på en kortare promenad tror jag.

2 bilder

I Egypten var alltid personalen måna om att man skulle ha det bra. Ibland när vi gick runt om kvällarna och tog kort så kom vakterna fram och frågade om dom skulle ta kort på oss. Fast dessa bilder ovan har faktiskt en kille som var fotograf tagit på oss. Gratis också! ;) Men det var ju för att han tog med min kamera som inte är så jättebra precis. Haha. Men snällt ändå av honom. Han ville inte ha något för det för han sa att vi var hans kompis!

Beställt!

Nu är denna påväg hem till mig!

Det blev den vita för att den kan matcha med min bruna väska! :D

I wish

Gina Tricot, Modekungen, Dinsko, Chanel, Dior och Nelly.

Om det var möjligt så skulle jag haft dessa kläder på mig idag och gått på stan. Men istället ligger man genomsjuk i soffan och tråkar. 
Är äckligt förkyld och det värker i hela kroppen idag. Är så arg! :(

Erik är med Maria och shoppar på stan. Önskar jag hade kunnat följa med. Men hade jag kunnat det så hade jag ju kunnat varit på jobbet. Så är det!

Idag blir det massa te och soppa med färskpressad vitlök. Hoppas på att bli frisk nu!

Julbord

Så himla typiskt. Igårkväll började jag känna mig förkyld och idag är det riktigt dåligt. Har ont i halsen och känner mig helt borta i huvudet. Tur att jag inte hunnit blivit så jätttäppt i näsan ändå. Det hade ju vart tråkigt.
Vi ska åka snart på årets första julbord och jag har längtat massor till det. Men nu känner att jag skulle kunna somna när som helst.
Nu måste jag rycka upp mig.
Förra året var vi på Rejmyres. I år blir det i Söderköping.

Timbuktu.

Snodde bilderna ifrån Idas blogg.

Vill bara säga att jag är så glad för att Ida styrde upp detta trots att jag var superseg igår.
När jag kom hem från jobbet meddelar Ida att hon fixat biljetter till Timbuktu på Flygeln och är påväg in till stan. Så jag hoppade in i duschen och stressade in till stan.
Han var verkligen SÅÅ BRA! Så himla GRYM! Han kändes så himla äkta i det han gjorde. Som att han liksom gjorde det för sin egna skull. Och han förmedlade det till oss i publiken också. Japp den konserten var LYCKAD!
Sen blev det goda drinkar på bästa Manesa följt av utgång på dräggiga Puls. Jag vill verkligen ge Puls en chans eftersom att det är kul att gå ut och dansa men det är det ÄNDA stället i Norrköping som finns och när man väl är där så är det bara massa jobbigt fulla killar som tror att det bara är att ta tag i en och dansa med en. AAAAAH. Blev SKITARG verkligen.

Jaja. Nu kör Timbuktu på Så mycket bättre.

Ps. Fick en överraskningspresent av Erik idag. Bästa pojkvän<3 

Egyptenresan. del 2.

Jag och Erik bodde på ett all inclusive hotell som heter "SUNRISE Royal Makadi bay resort". Det ligger som sagt vid stranden och anledningen till att man ska välja ett all inclusive i Egypten är väll för att det är typ ända stället som säljer alkohol och FRAMFÖRALLT det tryggaste alternativet.
Vi betalade 6300 för precis allting! Så man kan verkligen säga att vi hitta ett prisvärt hotell med tanke på att vi inte behövde lägga pengar på varken solstolar eller mat & dryck.

Området:
Detta var det största hotellet som jag nånsin varit på. Det har 5 STORA pooler i 4 poolområden, massvis med barer, spa, gym, tennisbanor, basketplan mm. Ligger på stranden med egna solstolar. Finns lite affärer på hotellet också.
Service:
Kommer ni till Egypten så lär ni märka att personalen ger er hög service. Normalt sett på all inclusive hotell så får man plocka mat och allting själv. Nu behövde man bara sätta sig så kom dom och serverade allt. Det var som att äta gratis och hur mycket man vill på en restaurang. Sen hjälper dom till att bära allt också. Det är bra om man dricksar till dom.
Rummen:
Rummen var verkligen RENA. Och även bra bygda. Inredningen var inte den finaste men jagär inte så kräsen på sånt heller. Badrummet var stort och fint med STOR dusch. Minibar som är gratis med läsk och vatten.
Mat & dryck:
Maten var faktiskt riktigt bra! Araberna vet verkligen hur dom ska krydda maten.
Det fanns en huvudrestaurang med frukost, lunch och middagsbuffé samt en till fast lite mindre.
Sen hade även hotellet a la carte restauranger också. Ungefär 9 st där man bokade bord under dagen. Det fanns olika internationella alternativ att välja i dom och det var riktigt mysigt eftersom man fick gå till nåt nytt ställe och även känna lite myskänsla istället för matsalskänsla som man gör i dom vanliga bufféerna.
Drinkarna var faktiskt helt okej. Öl och vinet var också gott. Ibland hade dom ett annat vin som var äckligt dock.
Övrigt:
På hotellet var det inte så mycket svenskar. Sen kändes det som att ingen som jobbade där var så jättevan med svenskar som typ spanjoner och greker är så dom var lite extra nyfikna ifall man kommer från Sverige ;)

Vad är det för fel egentligen?

Såg inte idol igår eftersom jag gjorde en massa annat skoj. Men HUUUR kunde Molly åka ut? Jag och Ida är helt chockade och såååå arga! FAN! Vad är det här? Hon var ju menad att stå i final och sjunga låten. Nej fy vad jag är arg! :@
Hur kan man inte skicka vidare en sån här tjej som verkligen KAN?

Julen är snart här!



Det är helt sjukt egentligen. Hur några ljusstakar kan få en på bättre humör! Så fort det blir en liten förändring så mår min kropp jättebra! Sen så älskar jag julen också. Längtar tills man börjar pynta lite till och myser framför brasor och liknande.
Igår klädde mamma och jag julgranen på jobbet och det kändes jättekonstigt med tanke på att det inte är någon snö + att det känns fortfarande som tidig höst i Sverige.
På julen så uppskattar man ju för en gång skull lite kallt och snö.
Jaja. Nu ska jag sluta skriva. Är på jobbet och helt död i huvudet så nu är det dags för frukost!


En till Egyptenoutfit.

Hej!
Kom hem från jobbet för en stund sen. Idag jobbade jag väldigt länge faktiskt. Idag har jag även varit ganska positiv också till mycket trots min jobbiga huvudvärk. Det är nog för att vi pyntade massor idag på jobbet. Jag har liksom längtat efter jul sen månader tillbaka. Jag ÄLSKAR verkligen julen. Nu är det bara 1 månad kvar ju.
Så himla mysigt!
Den här veckan har Erik och jag har kollat på sunes jul, jul hos svensson svensson och kaspar i nudådalen. Haha!

Hann inte blogga igår hellr men Hanna och jag hade trevlig fika iaf. Vi hade inte träffats på dölänge!
Shorts-Levis, Transparent klännig-Cheap monday och skor-Topshop.


Egyptenoutfit

Dålig outfitsbild på mig men här är kläderna iaf.
Kjol- GinaTricot, skor-Topshop och topp-H&M.

Hej!
Idag har jag jobbat, sen var jag på ett litet möte angående att sjunga på Finspång luciakröning. Ska bli lite kul att sjunga med tanke på att jag inte gjort det för någon sen gymnasit. SJUKT. Har saknat det jättejättemycket!

Jaja.. 
Sen har jag inte tränat ett skit än så länge. Har inte ätit nåt onyttigt men träningen är viktigast och den kommer jag inte igång med för tillfället. Jobbigt me tanke på att mina armar känns sladdriga och stora som resten av kroppen nu.
Men men. Ska se DH nu så vi hörs imorgon. Då ska jag även träffa Hanna! :)
Puss

Nattskräck?

Inatt fick jag en sån där attack igen som jag får flera gånger om året.
Jag drömde samtidigt som jag förstod att jag sov och så försökte jag att vakna men kroppen ligger förlamad när jag försöker röra mig. Jag provar att skrika men jag får inte fram nåt ljud och så försöker jag att andas men det går typ inte. Det är så otäckt och jag bli lika rädd varje gång. När jag väl vaknar är jag helt kallsvettig och försöker att inte somna om fast ögonen stängs igen automatiskt för att jag egentligen är så trött. Är det det som kallas nattskräck?
Det är riktigt läskigt iallafall. Får det ganska ofta också. Usch!

Egyptenguide del 1 - Makadi Bay

Makadi Bay: Jag och Erik bodde i orten Makadi Bay som ligger utanför Hurghada. Makadi Bay sträcker ut sig med alla sina stora och inmurade hotell på stranden.
Makadi Bay är väldigt känd för sin snorklning och korallreven finns redan vid stranden så att man kan snorkla om man vill. Däremot så slår det inte den bästa snorklingen som finns om man åker lite längre ut på havet.

Klimat:
Det är oftast helt solklart varje dag. Jag och Erik råkade ut för några tunna moln 1 dag på hela veckan men då lös solen igenom ändå så det var inga problem. I november så är det inte heller för varmt vilket är riktigt skönt. Man kan lungt ligga i solen hela dagen fast man behöver svalka sig i vattnet då och då.

Utflykter:
Alla hotell på stranden anordnar olika utflykter ute på havs. Dessa går dom och säljer på stränderna. På stränderna finns en massa båtar som åker ut på olika snorklingsturer. Det är ett måste att åka ut på  ifall man är i Egypten, inte minst Makadi Bay. Jag och Erik gjorde en tur i en glasbåt som bara tog 2 timmar eftersom Erik blev sjuk och då var vi lite oroliga ifall vi skulle behöva vara en heldag ute till havs. Men det gjorde inte så mycket för vi fick ändå uppleva lite av snorklingen + ett stopp nästan mitt i havet där det var jättegrunt. Jättehäftigt. Vi kommer att köra på heldagen nästa gång.

Utflykter som pyramiderna och andra historiska saker anordnar resebolagen.
Det finns bussförbindelser som hotellen anordnar gratis (oftast) till Hurghada ifall man vill ha shopping.




Nu är det slut på onyttigheterna!

Jag har en fortfarande en massa bilder att lägga upp. Lite uppdatering från helgen samt från resan!
Ni får det i veckan iaf!
Imorgon ska jag börja med att vara sådär duktig i veckorna vad gällande träning och kost. Sen ska jag tillåta mig själv att unna mig på helgerna. Om jag ska kunna nå mitt mål så måste jag ta det steg för steg. Därför så ska jag minska på saker nu mer och mer.
Jag måste ta tag i det där nu eftersom min kropp inte mått bra av kakor, godis, alkohol OCH skräpmat som jag egentligen inte är så mycket för. Men så blir det ibland och nu är det bara att ta tag i det. Jag har inte ens vågat väga mig för jag kommer förmodligen att bryta ihop då. Haha. Det räcker med att lyssna på vad min kropp känner och den känner att den inte behöver mer godsaker nu.
Så nu kör vi!


Vinterjackor.

Tycker att det är skitsvårt med att hitta en vinterjacka. Oftast så köper jag en enkel svart kappa ena året och andra året köper jag en traditionell, svart och lite längre dunjacka. I år vill bryta trenden lite och kanske köra på en annan modell eller en helt annan färg än svart. Jag har jättesvårt att bestämma mig. Här är några favoriter. Vissa utmärker sig lite mer än vissa andra.
Har mest fastnat för jackorna ifrån modekungen.


Några bilder från resan.


Trött tjej!

Jag har sovit som en stock hela natten men är fortfarande helt död. Fattar inte varför egentligen. Men men. Ska snart iväg och jobba men måste äta lite frukost först. Tror det blir den traditionella ägg & knäckemacka frukosten. Inga kakor till frukost med andra ord.
Jag är sjukt trött på all skräpmat man tryckt i sig + alla kakor man tog som egentligen inte var så goda!

Jag kommer visa en massa bilder och tänkte även göra en reseguide om resmålet. Men det kommer vid ett lite senare tillfällle då jag har lite att göra idag.

Ha en bra fredag. 
Puss

Hemma :)

HEJ!
Nu är jag hemma från Egypten. Vi flög ifrån Norrköping vilket kändes riktigt skönt när man hade landat.
Egypten var ett jättespännande ställe. Vi gjorde dock inte så mycket mer än att sola & bada och såklart ÄTIT & DRUCKIT en del. Så blir det med all inclusive. Det finns både för & nackdelar med det. Det som är bra är ju att man får tillgång till allt men det dåliga är att man äter lite för mycket kanske ;)
Jag har hur som helst haft en underbar vecka men jag hade gärnat stannat en vecka till. Kändes lite för lite faktiskt. Men vilken tur att man kan åka  på en till resa igen i framtiden:)
Nu är jag sjuukt trött så ögonen stängs snart igen. Ska fixa lite nu sen sova. Ska jobba en stund imorgon och sen är det 50 års fest. Men men ska försöka hinna lägga upp massa bilder från resan.
Här har ni iaf en:


Bye Sweden

Hejdå Sverige. Det är dags att sova nu eftersom vi ska upp klockan 4.
Kommer inte kunna blogga därnere men ni får ha det så bra nu! :)
Det ska bli sååååå härligt att komma dit men ändå nervöst. Har inte varit i Egypten eller Afrika över huvudtaget förut. Bara samma breddgrad.
Fast det känns mer som man ska åka till nåt Abu Dahbi liknande som i Sex and the City 2.
Hehe. Det ska bli såå himla skönt iallafall.
Sköt om er.
Puss <3

Att packa....

ÅÅÅH! Jag dör lite nu. Är så himla trött. Sov så dåligt inatt sen har jag varit igång hela dagen och gjort grejjer. Har massa resefeber. Mår jättekonstigt och jag fattar inte varför.
Hur som helst så håller jag ju på att packa. Har knappt tagit med mig några grejjer men ändå så blir allt så rörigt. För det känns som jag ska glömma massa saker. Och det är så svårt att packa ju :( Stackars mig! Hahaha
Nu ska jag packa vidare!

Nytt nagellack

Bild från google

Har precis målat mina naglar i en fin puderrosa nyans från essie. Rekomenderar verkligen deras nagellack. Jag antar att det fortfarande är 20% på kicks så gå och köp :)

Jewellery

Armband - Från Marocko (fick av Eriks mamma)
Örhängen - Gina tricot 75% rea.
Dom mönstrade är min systers men jag fick låna dom till Eypten för visst är dom lite Egypten? :D Alla dessa smycken ska med än så länge iaf.

Har kommit på en massa mera grejjer som jag ska köpa. Typ batterier & måltidsersättsbar måste jag ju ha eftersom jag inte äter mat på flygplan. Jaja. Idag har jag varit ute och gått, lagat mat och kört dag 2 på magövningsdvd:n.
Imorgon jobbar jag halvdag. Sen är det bara att dra hem och packa.
Nu ska jag fixa mina naglar och framför allt tånaglar. HAha har gammalt nagellack i olika färger på tårna. Inte så snyggt. Sen blir det DH och en kopp te.
Puss så länge 

New skirt

Från Gina Tricot 249 :-

Lite suddig bild. Men ni fattar nog hur den ser ut! Tänk er barbent under den nu på resan med högklackat! :) Och så funkar den skitbra till vardag som till fest här hemma också nu under vinterhalvåret. Den är lagom svajig också. Inte sådär klumpig som vissa av dessa kjolar kan vara. Perfekt helt enkelt!

"Inför Egypten lista"


Bra gjort Amanda!

Nu är de inte långt kvar!

Fy vad jag är duktig! Tränade först den lite hårdare magträningsvarianten som är typ 10 min. Sen gick jag till gymet och körde mitt vanliga och idag blev jag supersvettig. Men allt kändes lättare idag på nåt sätt trots att detta gym suger ganska mycket. MEN det är jättebra eftersom man inte behöver ha skjuts dit och man kan bara gå och träna när man vill. Dessutom så är det ju alltid jobbigt att byta träningsplats på nåt sätt. Menmen. Det bästa är att det finns en vibratoplatta som jag alltid avslutar med i 10 min och som är skitbra att stå på när man tränat ett pass!
Nu har jag precis stretchat. Skönt!

Nu ska jag duscha och äta nåt. Sen göra en "to do-list" inför torsdag.

3 dagar kvar!

Idag har jag jobbat. Nu ska jag snart kolla tvätten och slänga i lite mera tvätt. Sen ska jag lägga mig på golvet och köra en gammal magövningsdvd som vi har hemma. Efter det drar jag till gymet.
Så vi hörs senare!

Dagens mellis.

Avokade halva med flingsalt och cola light.


Dagens klädsel

Såhär har jag sett ut idag. Var på en liten spontantripp med mina sytrar och Martin in till Ingelstad. Matilda ville så gärna till candyland men det var stängt. Sen gick vi lite i butiker och jag som har shoppingförbud hittar den absolut perfekta transparenta svarta kjolen inne på Gina tricot som kommer passa både utomlands nu och även i Sverige till fest som till vardag. Visar er sen!
Ja jag köpte ju den ändå men den var ju så billig och kommer att bli väl använd.

Nu ska jag tvätta, dammsuga, äta och sen träna!

Light up


Alla helgona helg.

Dagens sminkning fick bli röda läppar och lite markerade ögon.



Har varit på kyrkogården idag och tänt ljus eftersom det är alla helgona idag. Så himla fint är det på risinges kyrkogård. Allt är upplyst och vackert. Slänger upp bilder sen!
Nu ikväll blir jag hemma och har lite familjemys. 
Ha en bra kväll!

Dagens klädsel

Klänning & skor - MONKI, tröja- Topshop, väska- Friis & Company och armband H&M.


Sometimes it's hard to follow your heart.

Idag är en sån där dag då man verkligen känner att ALLT är fel. Känner mig dålig, sämst, har tjocka armar idag och jag är bara allmänt deppig.
Nu kollar jag på idol iaf. Ska jobba på en låt sen och så ska jag läsa lite veckorevyn innan jag ska sova. Hoppas det känns bättre sen. 

Breakfast

Blev hemma idag. Har jätteont i huvudet och mår lite illa :(
Nu har jag precis ätit ovanstående frukosten och ska snart bege mig upp till mitt rum och ta tag i det. Det måste fixas nu. Jag kommer må så mycket bättre med ett fräscht rum. Jag ska göra så mycket jag orkar. Sen kommer min syster hem vid lunch så då ska jag försöka bli klar tills dess.
Puss så länge.

Sjukdom på G tror jag :(

Idag kände jag redan eftrer typ 1 timme på jobbet att jag inte mådde bra och behövde åka hem. Trots det så var jag kvar längre än vad jag faktiskt brukar. Lite komiskt. Kom hem vid 5 och var hungrig men mår ändå illa. Åt lite varma koppen med riven morot i och lite frukt + nötter.
Kokade lite ägg men äter kanske mera sen. Nu vill jag bara SOVA!
Funderar på att lägga mig och se pemiäravsnittet av "Elsas värld" nu. Papi var lite söt förut och ville fika på plug (rosa dammsugare) som det heter på Lindahls. Mumsigt. Får se. Mår inte bra nu. Vill inte bli sjuk :(


Bokat och klart!


Hit åker jag och Erik om exakt en vecka. AAAAH! :D
Det gör mig så glad. För allt jag behöver nu är att komma bort!
Det ska verkligen bli så skönt och resan blir både smidig OCH väldigt billig med all inklusive.
Jag är så glad för jag och Erik har inte hittat på nåt nu på jättelänge! Så det här ska  verkligen bli så sköööönt! 


Powerwalk avklarat!

Åh fy vad skönt! Nu har jag avklarat en powerwalk i 1 h och en kvart ungefär. Så himla skönt när man lyssnar på musik och lever sig in i den och sina egna tankar. Tycker egentligen att det är obehagligt att gå med musik i öronen men om man går på säkra platser så ska man absolut utnyttja det!
Jag gick och tänkte massor på mitt liv och har nu insett att jag bara får acceptera att mina motgångar måste finnas för att det ska bli bra igen och att det bara är att kämpa på dit man vill.
Jaja... Har fortfarande huvudvärk som  jag haft hela dagen. Tror det kan bero på vädret. Någon mer som har haft ont i huvudet idag?

Dags för powerwalk!

Sista REA-sakerna jag köpte på Nelly. Skärp och en svart enkel bikiniöverdel (passar till den ev. utomlandsresan). Fick även Nelly magazine på köpet.

Nu laddas min gamla ipod och jag ska ut på en rejäl PW!! Blir ingen springing då jag känner mig lite förkyld.
Först blir det kaffe och lite mellanmål.
Vi hör sen!

Tisdag

Idag har jag jobbat. Sen träffade jag Erik och vi kollade konstant på en massa resor. Antingen blir det fredag eller så blir den en resa nästan vecka. Vi vet dock inte än men bokar nog imorgon :)
Efter det blev det en promenad och precis nyss så badade vi hunden så han är heltokig just nu!
Såhär brukar Ivar se ut när han badas.

RSS 2.0