Tråkmåndag.

Japp det är en tråkmåndag men det är ju den nästsista. Sen slutar vi ju faktiskt!
Fick reda på mitt resultat i matte B och jag det visar ju ganska klart och tydligt att jag inte kan matte. Och jag kan ärligt säga att jag nog fått sämst poäng på hela skolan. Hahaha ingen kan ju slå mitt resultat :P
Det blir iaf sommarskola på Haga gymnasiet i sommar från 2-13 aug.
Känns så konstigt för att jag har aldrig gått på det förr liksom. Men nu är det sånt som gäller. Bättre att fixa allt innan man slutar skolan helt. Lite tråkigt bara eftersom detta är mitt sista sommarlov för alltid och jag kmr aldrig uppleva att va ledig dom sista dagarna innan lovet börjar igen. Jag kanske ska sluta att vara så omogen någon gång så det är lika bra.
Det är ingen idé att klaga på hur det är nu när ändå är så trött och bortskämd hela tiden.

Jaja nu är det slut på mitt tjat!!

Sex and the city var skiitbra! Har hört att den inte ska va lika bra som 1:an men jag tyckte den här var jättebra för den var rolig hela tiden oså. Åkte hem sen till Erik med en mage som värkte av alla popcorn jag åt.

Jag åt typ tårta till lunch och popcorn till kvällsmat igår. Det gillade inte min mage.

Den här helgen har jag ätit mkt men ändå inte mkt. Asså jag har bara blivit äcklat på allt. Är äcklad på smågodis, kakor, bröd och grädde. Men det är bara idag jag känner så för att min mage är jättebesvärlig eftersom jag åt som jag gjorde igår och så äter jag inte idag.

 

Åååh vad jag bara ska tänka hela tiden.


helgens bilder



Jag & Ida på fredagsmorgonen med solen i ögonen.



'





Gymnasieslaget där De Geer tog hem allting! Vi är bäst :)



På kvällen gjorde jag en cheesecake med hallonsås och så la jag en bit mörk choklad med hallon i så den smälte.
Den blev ganska för mäktig faktiskt. Sen blev den liite misslyckad men det var ju första gången liksom :)



lördagen gick jag till ica för att köpa en stooor brunch eftersom vi vaknade så sent. Men eftersom vi vaknade sent och dessutom inte hade sovit så mkt på natten så var vi inte ett dugg hungriga.



Men på kvällen fick vi i oss godis iaf :)

Sen på dagen så gick jag till maxi medans Erik var på IFK. Där handlade jag ett par jeans, 2 linnen och en bh. Har tydligen gått ner 3 jeanstrl. Fast jag har ingen koll på vad jag har för strl så jag vågar inte tro att det är sant än.




Nya läsare?

Hejhej!
Jag har fått bara några nya läsare verkar det som. Jättekul ju :) Inte för att jag har många läsare men ändå.
Skulle va intressant att veta vilka ni är så kommentera det gärna! :)

Mors dag

Jag gjorde nyss en fin tårta till min mamma men självklart så har jag glömt kameran hos Erik!

Idag äre mors dag. Mormor kommer hit snart och då ska vi fika massor!

Ikväll blir det den efterlängtade Sex and the city 2 med min syster o mami :)

 

Bilder från helgen kommer när jag har min kamera. Jag kan iaf säga att jag har bakat cheescake, shoppat lite och ätit en massa godis.

Efter den här helgen kommer jag vara äcklad på sötsaker. Men det är ju bra för då äter man inte det på ett tag liksom.

 


Lärkan

Idag var gymnasieslaget. Och vilka tog hem hela skiten ? Joo De Geer!!!! :D Eber kom inte ens till final! hihihi, dem blev ganska sura då så dem gick hem.
Vi vann både dodgeball och självklart cheerladingen. Våra duktiga dansare som vi har! Ebers sög. Hagas råkade det bli nåt fel i början vilket måste kännt surt för dem. Kungsgård var mkt bättre än förra året!
Men Lärkan var överlägsna :)


Så nu vet ni det! Bilder kommer väll. Nu är det helg. Jag har bara slängt i mig idag. Tog med en macka och en caprisonne och åt hos Ida till frukost. Sen fick vi mat på stadium Arenan. Mat? hmm. En polarmacka, chokladboll och festis. Men man höll sig. Men jag vill ha riktigt mat! Mackan var genomfryst. Jag måste ha nåt varmt i magen på dagen. Annars blir jag helt sne i hjärnan.


Ikväll blire hemmagjord pizza. Alltså bara en massa kolhydrater idag. Sen ska jag göra en god efterrätt :)


It's a new day!

Hej! Detta är typ min första bloggning innan skolan. :D
Vaknade för typ en timme sen och tänkte att det är lika bra att dra upp.
Är nu nyduschad med en kopp te och har mina fina trosor som jag fick av alice,jennie och matilda :P Sen har jag min sidenmorgonrock och jag är insmord med chloe! :) Känner mig lite fräsch nu iaf.
Det här ska bli en bättre dag och så är det bara!
Måste nog göra en frukost och ta med mig till Ida för jag hinner nog inte äta nån hemma :P
Ska åka till bussen om 45 min.

Igår iaf kan jag säga att jag sprang med mamma iaf sen! Kändes tungt men ändå var jag inte trött i mål så vi körde ett halvt varv till och då var jag inte ens heller trött efter det.
Då kände jag mig lite nöjd iaf.
Sen satt jag uppe och kollade på eurovision. Jaa, man kan tycka vad man vill om Anna. Det finns mkt positivt och negativt om henne men hur fan kunde t ex Danmark gå vidare? När jag hörde den så undra jag vad det  var för skit iaf :P Jag hörde typ The winner takes it all och lite Every step you take och massa annat. Nee jag fatta inte? Kan dem inte skriva egna låtar liksom. Fyfan vad dåligt det var! Ni måste väll ändå hålla med?


Hejdå


Jag HATAR den här dagen

Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! Jag hatar denna dag! jag hatar denna dag!





Förutom den mysiga lunchen och den lilla kvarten på Martin Perks lektion. Resten har varit SKIT!
Idag åt jag för övrigt (som ni ser på bilden) Keso med jordgubbar. Jättegott var det!
Hade tänkt att springa idag men nee jag valde att tjuta ut min ilska under täcket i sängen istället! Gör inte så mkt eftersom det ändå var dåligt väder!


jävla skitdag!

Jag har inget att säga om varken igår eller idag. Allt har varit skit!
Sen fick jag 2 IG-varningar på det också! Blir så jävla arg att jag aldrig klarar av någonting!
Jag kommer aldrig kunna hitta någon drivkraft i skolan.

Memories.

Hej!
Är precis hemkommen från skolan och malins lektioner o allt!
Åh herregud vad jag saknar Bosse min förra pianolärare! Helt sjuukt vad han ger min inspiration!
Jag har ju inte träffat honom på snart 2 år så det var så kul att få träffa honom.
Jag, Malin och Bosse hade typ lite lektion tillsammans, vi pratade minnen och spelade.
Bosse prata om att han fortfarande minns när jag var en liten 9-åring och var på "prova-på"-dagen i musikskolan. Då undra han om nån kunde spela och så spela jag Alla fåglar medans dem andra körde typ Spanien. Och nej jag är inte bra på piano eller så men han gav mig en sång inspiration och han tar mig som jag är. Han sitter inte och trycker i mig noter eller så som vissa andra. Han är bäst. Han blev typ jätterörd när jag gav honom en blomma.

Efteråt fick jag en låt som jag ska få tyckt av Malin sen nästa vecka. Jag vill bara lära mig mer när jag är hos honom. Jag har itne mått såhär bra efter en lektion på 2 år helt enkelt.

Och det är sjukt hur vi kan funka så bra pedagogiskt.

 

Här är dagens fulaäckliga tofs-dag. Hatar när man måste ha tofs. Men jag tkr det är skitsnyggt när andra har det.

 

Erik åkte till stockholm alldelles ensam halv 6 imorse för att han skulle hämta lite jobb. Älskling<3 Min mobil har varit urladdad så jag har inte haft nån kontakt med min omvärld.
Jag är så himla hungrig så jag orkar inte plugga som jag måste.


3 km...

Hejhej.
Nu är det en tråkig tisdag här som bara måste innehålla plugg fastän jag inte gör nåt....
Sprang ju 3 km... Nej det gick inte bra! Är så jävla missnöjd.
Jag ska klara 14-15 min men jag fick det på 15min&15 sek. Åååh. Detta var ju sista chansen att springa i skolan, även fast jag hatar det!
Det här var min lärares kommentar:
- Hur kan du inte orka komma till lektionerna när du har så bra kondition? Du är ju en av dem bästa tjejerna i kondition på hela skolan, även fast jag inte önskar att du var det?
hahaha vaa? Jag visste inte vad jag skulle säga :P Liksom va? Okej. Nu sa han ju det själv. Han har bestämt sig för att inte tycka om varken mig eller Ida. Så jävla dålig stiiiiiiiiiiil.

Men men jag har ju sprungit varje dag sen lördags och det är inte så mkt direkt eftersom jag fortfarande har infektion i kroppen så det är bara att vila upp sig och sikta framåt.
Jag och Erik ska ju kunna typ 1 mil i sommar ;) Haha säkert ne men vi ska faktiskt försöka hålla igång. Så jävla skönt och man bli starkare när man orkar!
När man har dålig kondition så vill man alltid försöka komma undan så bra som möjligt liksom.


jo en till sak! Jag hittade mina nycklar i elevrummet! :D jaaaaa.

Åker hem med 3-bussen och följer med malin för att träffa min gamla piano och sång lärare :D Ska bli så kul och träffa dem. Det gick ju inte förra veckan.

Hör av mig när jag kommer hem ikväll.

Alva 1 år







Vi fick Nalle Puh tårta som var jättegod :D (syns inte på min bit men det var en stor bild på nalle puh iaf.





Alva fick jättemånga leksaker :)

termins.

Hejhej...
Kom precis hem till Erik.
Idag hade vi termins i skolan. Ja det kunde ju ha gått bättre. Jag körde runt halv 12 och Ida körde efter 12 så jag slutade efter det. Men då var matsalen stängd. :(
Hehe, nu ska jag iaf plugga SH. kuuul. Har 3 rester i SH som jag tänkte fixa den här veckan så det är väll bara att sätta igång.

Efter det ska jag koka kaffe tills Erik kommer hem och sen blire ut och springa. :)

Ganska härlig söndag!

Den här söndagen har varit helt okej trots att man vet att man ska till skolan imorgon.
Har lite ångest eftersom jag tappat bort mina nycklar och för att jag är nervös inför imorgon då vi ska ha terminsuppspel i våra huvudinstrument i skolan. Vill ju känna mig nöjd imorgon efteråt!
Men denna dag har varit ganska händelserik!

Först en mysfrukost framför SF-kanalen. Sen måla båt i bikini!
Efter fick  jag och Erik panikskrubba bort all blå målarfärg i duschen eftersom vi skulle på kalas hos Alva och vi hade endast 1 h på oss att göra ordnig oss och ta oss in till stan typ :P
Sen blev det kalas för Alva som är 1 år nu :D Så himla söt var hon. Där bjöds det på jättegod mat och tårta också!  :)
Har bilder några bilder som jag lägger in senare.
Sen ....



...åkte vi och köpte massa gott ;)
Men jag mnåste faktiskt säga att jag och Erik är precis hemkomna från en springtur. Vi har varit väldigt duktiga och tränat den här helgen och faktiskt inte ätit allt för mkt skit! :)
Sådär nu har jag ursäktat mig tillräckligt varför jag får äta detta. Töntigt.
Man får alltid äta detta! :)  Oj, där blev det lite dubbelmoral också.

Nu ska vi ta lite kvällsmat.
Hejdå :)


1 månad kvar



Om en månad kommer inte jag att ha min tandställning kvar. Det är ju helt sjuuuukt!
Så fort tiden går egentligen.... Visst, jag hade den inte ens 2 år men jag är ju så van med att ha fula tänder och så van med att inte våga skratta ut så det känns så konstigt att jag förhoppningsvis kan det snart.
Det kan hända att jag får en glugg i framtänderna men isånnafall ska jag fylla i det och fixa det!
Jag är så förväntansfull. Jag har knappt vågat skrattat på över tio år om det inte är med sådanna som jag känner riktigt bra som familj, erik och alla mina underbara vänner.
I annan omgivning försöker jag dölja allt så bra som det bara går. Det är ju hemskt! Men att ha fått höra saker när man var liten sitter kvar. Trots att jag skrattar åt vilka dem människorna är idag så sitter det här med att jag är ful när jag skrattar kvar eftersom jag har haft fula tänder. Alla som har/haft tandställning förstår ju också hur jobbigt det faktiskt är.
Men det är ju såklart värt det!

Årets dopp!

Idag gjorde vi årets dopp. Erik har tjatat så länge på mig, sen när vi kmr fram tkr han det är kallt.
Jag tkr det var jätteskönt! :D Fast vattnet lukta fisk.





my day




Efter ikano blev det lite cheese. Nu åt jag där iaf :D


Sen gick vi till maxi och handlade en varsin glass, en fotboll, mörk choklad och marabou kokos.
Jag tog den nya magnum Gold. Den var guldig. Undra vad det var för ämne? Men den var jättegod iaf :)




Alla kläder ifrån Gina :)




Nagellack och värmeskyddande spray!

Min fredag.

Hejhej!
Igår orkade jag inte blogga. Men jag kan iaf säga att jag fick G i historia A. Fy vad lättad jag känner mig.
Jag va helt konstig i huvudet sen när jag kom hem.
I skolan firade jag att det var fredag med Ida och då blev det glass från Lindahl's.
Frida som slutade i vår klass i 1:an kom förbi. Längesen man såg henne :)
Sen åkte vi in till stan igen igår också för jag råkade få med Idas nycklar hem :P

Inatt har jag knappt sovit någonting!! Vaknat hela tiden. Sen upp och springa asmkt. Gjorde en uppgift i idrott som jag måste göra för att få G. Herregud liksom!! Jag ligger på IG?! Jaaa det är fel på min lärare. Så om jag ska få G så måste jag springa i 45 min och ta pulsen efter varje 15 min. Jag som bara sprungit 1 gång efter att jag varit sjuk...

Sen blev det en sväng till ikano.



Blev grillat och lite rose igår.



sen firades det med svenska jordgubbar och grädde.



Sen basta av sig lite innan det blev sovdags.


Hemklickat







SKönt!


Nu har jag iaf sammanfattat allt. Skööönt!
Märkte att jag var helt svart under ögonen eftersom jag tjutit.
Kan ju inte fatta ibland vad det står. Jag kan fastna och det spelar ingen roll hur många ggr jag läser. Jag bara kan inte fatta. Så min snälla pappa hjälpte mig med den sista biten. Tack pappa!
Nu ska jag beställa kläder från H&M!:D Är så shoppingsugen. Vill gå på stan ju.
Efter de ska jag duscha, fixa naglar ögonbryn.

Sen läsa på allt jag sammanfattat innan jag sover.

Orkar inte.

Jag är bara så jävlaa trött nu. Har pluggat hela dagen och tagit in så mkt information så min hjärna kan inte ta mera. Är så trött på allt just nu. Vill bara lägga mig ner och dö känner jag. Nu tog jag en paus för att jag var tvungen.
Ska plugga efter maten sen igen. Sen sova.
Skulle egentligen sprungit med mami idag. Men så blev det inte heller.... fy vad dåligt. Hade tänkt att det skulle bli min paus men nu går jag bara runt och segar ist.
Hanna var så himla gullig och frågade om jag vill hänga med på tjejkväll imorgon men jag var tvungen att tacka nej åt det... Så himla jobbigt att man inte har nån energi kvar.
Om 3 veckor ska allt va klart! Har sjuukt mkt rester också som ska i första hand fixas.



Den här maten gjorde jag i tisdags efter min och mammas springrunda.
Laxburgare :)
ÅÅÅH jag vill springa! Måste klara 15 min på 3 km och jag är rädd att jag inte kmr klara det eftersom jag bara sprungit 2 ggr sen innan sportlovet. Katastrof!

JAG DÖR!

Har inte haft nån lektion idag direkt förutom piano. Sen har jag bara suttit med historian men jag kommer ju ingenstans.
Sen nyligen får jag reda på att om man har resten i engelska så ska man sitta kvar från och med 15.00 idag och fixa det. Jag vet ju inte ens om jag ska fixa nåt.
Jag vill bara fokusera på historiaprovet nu. Hoppas jag får G. Då blir jag överlycklig. Jag mår inte bra nu när det är så mkt. Jag klarar inte av sån här stress då jag måste göra nåt jag jag inte tkr är kul.
Däremot fungerar jag om det är rolig stress.

paparazzi


mmmm

Sitter i datasalen. Luktar donkenmat. Har inte ätit där på ett tag så jag e faktiskt sugen på det nu!
Senast var på jullovet. Vad häftig jag är då!
Jag slapp sjunga på mukon men jag satt och spände mig i onödan.
Snart äre ensemble. Vi kan inte ens våran låt typ. Kul! Jag kan inte iaf.

Hejdå

Jobbig dag"!!

Nu ska jag ha muko. Hoppas jag inte behöver framföra min låt. Sen ensembleuppspel. Kul....
Sen låååång nutida konst. Sen plgga hela kvällen

Erik-dagen

Grattis Erik på namnsdagen :) Glömde säga de imorse för jag var ju så stressad :(
Kutade till spårvagnen till och med imorse :P
Sen NP-matte B. Nej ni behöver inte fråga hure gick. Förvånar mig om jag ens har rätt på något.

Jaja. Sen leta jag ihjäl mig efter ett papper som jag måste ha och som var hemma också.
Tog iaf 12-bussen hem. Sen blev det en stor tonfisksallad som min mamma köpte hem. Gott :)

Har pluggat hela tiden sen dess. Ingen vila här inte. Ska springa sen me mami :D Sen kanske min namnsdagskille kommer också!

Men ska ju plugga massa ikväll så hoppas jag har ledig tid med honom. Nu har jag iaf tagit en paus som ni märkt. Fy vad jag sluddrar.



Igår klippte han sig jättefint :)




Vi drog till WILLYS och köpte frukt. Sen drog vi ut i kvällssolen i Herstadberg.
När vi åkte tillbaks så ser vi en älg springande brevid E4:an :P


Imorgon skulle det va 1:års kalas för Alva men fick reda på idag att hon är sjuk :( Stackare. Hoppas hon blir bättre snart!

mer bilder från landet.




På lördagen vare så fint väder så vi drog ut till landet tidigt :) Jag solade i bikini också!



Vi åkte och fiskade strömming i det fina vädret :)





åh vad kul jag hade det.





sen drog vi på kvällen igen.



då hade jag en massa tjocka tröjor och eriks vinterjacka på mig så det var ganska mysigt faktiskt.

'



ååååh


Mår så himla dåligt. Kunde verkligen inte sova nånting inatt. Jag vaknade  varje halvtimme och hade ont i huvudet så idag mår jag asilla och har jätteont i huvudet :(

Den här veckan är helt hemsk så nu vill jag bara hoppa framför en spårvagn så att jag kan få hjärnskakning och en anledning till att inte leva bara just för den här veckan. Moget av mig att uttrycka mig såhär va. Jag bryr mig faktiskt inte just nu. Eller jo men jag orkar inte bry mig om att känna att jag bryr miiig.



Erik har en godispåse med bara colanappar och flaskor.



Mitt schema för veckan än så länge. Jag vill bara slippa just nu. Men allt ska bli färdigt!

Imorgon hälsar jag på min gamla pianolärare och sånglärare i finspång. Även fast jag inte har tid med roliga saker så gör jag detta iaf.
hejdå

jag är en tönt

Nu ska jag sluta va så jävla lat.


söndagsångest.

Hej!
Här sitter jag och har söndagsångest. Min redovsining kommer suga imorgon. När jag tränar på den så sluddrar jag bara. Får inte till det riktigt trots att jag talar ifrån mig själv och inte pappret.

Vet inte vad jag ska hitta på nu. Kanske glo på tv?
Nästa söndag får jag äntligen ha mitt söndagsmys med Erik igen. Har ju inte haft det på jättelänge<33


hemma!

Erik skjutsade hem mig tidigt idag från landet. Så jävla snällt! :) <3
Ashärligt på landet igår. Solade en del och åkte ut med båten. Sov med Erik på madrass på golvet. Jättemysigt<3

jaja nu gör jag inte en så mysig grej...
Pluggar en massa men jag bänkade upp med några bitar mörk choklad och grönt te.
Nu blir en paus för att duscha och sedan se reprisen av DH. Min syster har kvar värsta fina morotskakan och nigellas chokladtårta. Den måste alla testa. Fyfan vad god den är.


BTW, idag när jag kom hem så hade vi tydligen köpt en ny studsmatta och sen en BÅT. Vi har aldrig haft en så jag blev jätteglad :)

Som mamma sa äre ju jättebra för mig och Erik eftersom Erik kan köra båtar och nu kan vi även åka ut på sjön här och sen på havet hos honom. GREAT!

 

nu måste jag dra. Hejdå :)


Skönt med långhelg.

Hejhej!
Jag och Erik tog en sväng tillbaka till lägenheten så inatt sover vi i stan. Nu ser vi på ifk-matchen.
Det har ju varit så dåligt väder så man vet inte riktigt vad man ska hitta på.
Imorgon blire trologtvis bra så då kan vi ju sola. Men vi har såklart gjort grejer också!
Vi kom dit vid 11 igår och då hade Eriks mamma gjort våfflor. Jättegott. Jag började min helg igår istället.
Sen så fiskade vi och vi badade också tunna på kvällen :) Mina ben börjar blir bra med. Klarade att gå en promenad idag. Skönt!
Erik och jag sover inte i samma säng men han låg och väntade tills jag somna i min säng så då somnade han iaf i min säng. Söt <3
Nu försöker jag verkligen lägga alla tankar på plugg åt sidan men de går inte så bra.. Har gjort ganska mkt historia på landet så det är ju bra! Måste få G i den kursen. Önska mig lycka till tills nästa fredag då jag ska få ett muntligt prov som jag måste få G på. Annars blire inget G i kursen så nu äre sista chansen!

Nyss slängde vi i oss en varsin hamburgare. Sen ska vi äta annat gott.

här är de bilder som jag har från igår.



Busted! Här står Erik och smygäter i skafferiet ;)

Eftersom jag inte kunde följa med på promenad igår så fick jag iaf en lite blomma av Erik ;) Han ska alltid ge mig en liten blomma :P

 

 



Sen drog vi och fiskade strömming. Man brukar tydligen få jättemkt strömming men igår var de ju så himlans dåligt väder.









Vi fick endast 8 st. Eller Conny fick de. Eriks spö vare ju fel på ;)


Kommer antagligen flera bilder.
hejdå!


jag är duktig!

Jag stod emot frestelserna. Bra! Hehe jag tog fram en liten fryspåse och stoppade i nötterna och några godisbitar tills på fredag. Ganska onödigt av mig eftersom jag kommer äta en hel del på landet troligtvis.

Sen kom jag på en sak. Det är inte bra att göra som jag gjort på senaste tiden.. Alltså att jag pratar om vad jag får och inte får äta. Då tappar jag ju snart den där självdisciplinen som man måste ha för att det ska funka. Det viktigaste är ju att jag vet vad jag stoppar i mig.
Förra året så höll jag tyst om det och då gick jag ner.
Jag tycker egentligen att det är fel och prata om sånt här men det är ju så att ingen förutom mina närmsta vet min vikt så ingen kan säga nåt.
Väger man ex. 58 kg och är 170 så tkr jag att det är fel att hålla på och hetsa innan beach 2010. Då är man ju redan så jävla smal. OCH NEJ!, man behöver inte vara smal heller. Ni vet bara inte vad jag gör så jag hoppas inte ni tar efter mig.

Nu ska jag koka en kopp te och sen lägga mig tidigt trots att vi är lediga imorn. Behöver sova ju!
Jag är lite störd i huvudet. Hejdå!

Ska ja`g?

Nu har jag en jättesvår fråga framför mig. Jag får bara äta onyttiga saker på helgerna.
Jag ska äta kyckling med sallad snart. Sen har min pappa köpt alla goda saker som jag gillar: Carte'dor, vindruvor, nötmix, choklad och annat godis.
Alla lever ju som om de vore helg nu så jag vet inte om jag ska göra samma sak?
Ska ju till landet också och där äter vi bara hela tiden och jag kan inte heller röra på mig eftersom jag har ont i varenda del av kroppen typ.
Samtidigt som jag inte vill så tkr jag synd om mig eftersom jag har så mkt göra idag.

Vad ska jag göra?

PSYKBRYT

Hej!
Jag bröt nyss ihop när jag fick veta att vi tydligen inte har nån jävla engelska nu på morgonen. Jag behöver ju sova!! Kunde inte sova så bra inatt heller så jag blev bara så förbannad.
Erik började kl. 12.00 idag men han var verkligen så jävla gullig och skjutsade mig och sen har vi ingen engelska :O
Fyfan, såna här grejjer bryter jag ihop på när jag inte tjutit på ett tag. Jag behöver verkligen soova.
Ringde till Erik och kände mig jättedum och tjöt inne på toan. Töntigt. Men Erik sa att det var lungt men ändå blir jag bara så jävla sur.
Jag visste att det skulle bli såhär idag. Dessutom har jag ont i alla leder så att jag inte kan gå ens.

Jag är så jävla stressad så att jag drömmer konstiga saker varenda natt! Alltid stressar jag också i drömmen så jag är helt störd när jag vaknar på morgonen.
Nästa vecka har jag 3 stora prov, 1 redovisning, 1 inlämning och lite småläxor. Detta vet jag just nu bara. Kommer väll ännu fler nästan vecka. Jag hatar det här. Nu ska jag se om jag kanske kan öva lite på en grej.

Hejdå

Stressveckor!

Hej.
Just nu känner jag att tiden inte räcker till längre... Har så mkt att göra. Men så är det kanske för alla.
Nu kommer dessa jobbiga inlämningarna och proven man missat också.

Idag träna jag för första gången på idrotten. Fy, min kropp är verkligen inte frisk! Har sett suddigt och svarta prickar hela dagen efter det. Dessutom hade vi spänst så mina knän viker sig hela tiden.
Ändå var jag så duktig och gick fiskebyrundan med Erik.
Sen har jag pluggat och snart ska vi göra mat.
Igår bestod dagen av typ samma sak. Igår åt vi tacos också. Skittgott. Idag blire kebabsallad.

Hejdå!



Idag är en sån dag som man vill köpa massa godis och ligga i soffan och bara gnälla.

 


Matbilder.

Heej!
Nu är snart helgen slut. Ska strax börja plugga en massa. Tråkigt :(
Helgen har varit asmysig. Har inte gjort någonting fast ändå gjort något typ.
I fredags blev jag bjuden på trerätters av min fina pojkvän <3
Sen såg vi en asbra film och myste på en massa gott.

I lördags jobbade jag och Erik på pappas jobb. Vi var asduktiga och blev färdiga efter bara 2 h. Pappa tyckte vi varit så duktiga så han satte 5 h på det vi gjort :) Sen åkte vi hem och myste. Var ashungriga så vi fick pengar till mat av papi :) Då dela vi en calzone. Fy vad mätt man blev av de. Erik fick till och med äta upp mitt.
På kvällen åt vi kött och kollade på ännu en asbra film!

Idag har jag lärt mig 2 saker! Först lärde Erik mig hur man tankar. Sen fick jag lära mig och köra bil för första gången. Jag har aldrig kört bil någon gång så jag var faktiskt jätteduktig för att vara första gången! Erik berömde mig massor också :)

Sen var han så gullig så att han skjutsade hem mig för att jag ska plugga idag. Han skjutsade mig perfekt så att jag hann att se DH-reprisen. Längtar tills på torsdag då vi är lediga. Då blire landet.
Nu frågar pappa vilken pizza jag vill ha. Är inte så sugen på det kan jag ju säga men jag är sugen på kebabsallad så de blir nog de.
Åt nyss en massa start med yoghurt oså klunka jag i en stor kopp med te. Direkt efter hoppar jag studsmatta bara för jag fick panik att jag måste röra på mig. Då guppa hela magen så jag mådde ganska illa efter det sen när jag kom in.
Ne nu babblar jag bara en massa skit.

Här är matbilder på en massa saker vi åt i helgen.


Till förrätt: En toast med bl. a oliver i och öl.


Varmrätt: Pasta med skaldjur och vitt vin.



Efterrätt: Glass, kaffe med mjölk och en dooleys.



Lördagens frukost som Erik gjort åt mig. :)


Bara en massa matbilder.


Skönt med helg

Idag äre äntligen fredag!

Vi fick sluta lite tidigare idag och nu är jag hos Erik :) Var inte med så mkt på dansen men jag borde inte varit med överhuvudtaget. Men skönt att det är helg nu så man kan ta det lungt!
Snart ska jag ta en liten snabbdusch och sen ta på mig min mjukisdress.
Erik ska bjuda mig på en god middag idag oså ska vi ha fredagsmys med godis  :)

Imorgon ska vi jobba på pappas jobb.

Hejdå :)


NP

NP i ENG B idag :S

Torsdag.

Hejhej!
Idag äre torsdag. Imorgon äre helg. Fy vad skönt.
Dagen har varit tråkig och konstig trots att det har varit en fin dag.
Som vanligt så drömmer jag massa konnstiga saker innan jag ska vakna. Alltid måste jag fixa något viktigt så drf kan jag aldrig vakna helt av väckarklockan. Sen var jag sur över vissa saker.
Hade knappt någon lektion idag men slutade ändå klockan 15.00

Jag är glad iaf att jag fick träffa Ida idag iaf. Gumman<3
Är lite hungrig nu också. Vi ska göra sallad med massa goda saker.
Imorgon hoppas jag på fint väder för då ska jag äta glass! Har inte tagit någon på Halvars än, trots allt läskande från alla elever.





Här äter min klass massa goda saker!
Imorn ska jag nog bli bjuden på middag av min fina pojkvän tror jag ;)
Myyys<3 Jag älskar helger!

I'm starviing....



Fyfan vad jag är hungrig!!! :O Har suttit och pluggat en hel del nu. Trots att vi tydligen inte hade redovisning imorgon. Skitsamma, bra att få det gjort liksom.
Men jag är iaf jävligt hungrig, pappa är på IFK och mamma jobbar med oladdad telefon så jag vet inte när hon kommer hem.


Idag gick jag inte och köpte keso och frukt för att jag inte kunde äta i matsalen utan jag köpte en sallad från Lindhal's och åt medans jag läste en bok.
Detta var skitgott! Fick sallad och två tzatzikiburkar med + ett bröd. Gav bort ena tzatzikin och brödet för att salladen var så mäktig med massa gott i. Salladen där kostar bara 59 kr. 
Var Bl a olika sallader, gurka,majs, tomat, skinka, soltorkade tomater, feta ost och en apelsinklyfta. Asgott! :D

Ne nu kommer jag nog googla på en massa recept och drömma bort lite för jag orkar inte plugga när jag är tom i hela kroppen.
hejdå

Du väljer själv!

hej jag måste bara blogga om en grej!
På extramatten satt jag och var skiithungrig, min mage kurrade redan på impen jättehögt flera ggr och sen då på extramatten kunde jag inte hjälpa att jag kom in i en annan värld.
Nu längtar jag bara till helgen. Sen längtar jag tills nästa helg.

Man lever ju ingenting under året? förutom fredagskväll, lördag och halva söndagen.
På somrarna är den tid då jag mognar som mest och inser saker med mitt liv. Det är då jag lever.
Nästan vad som helst kan hända och jag vänder alla saker till positivt hela tiden.
Det är då jag kan känna att jag väljer själv hur jag vill leva! Skulle något jobbigt inträffa på  höst/vinter så skulle jag bara dra ut på det eftersom man måste gå och prestera i skolan och då skulle jag bara må sämre och sämre.
Men på sommaren ifall min värld slår upp och ner så kan jag klättra upp hur lätt som helst från den nya sidan och jag hittar alltid tillbaks till mig själv.
Det är då jag inser att det största man har i livet är sig själv faktiskt!
Man måste vara ego. Sen om man har barn är det såklart det viktigaste man har men då ska man komma ihåg att det är viktigt att ha en bra grund i sig själv innan det händer.
Sen kan man ju självklart inse det när man väl är gravid då man inte planerat det.
Hehe konstigt att jag kom in på barn men det är ju det viktigaste man kan få.
Sen är familjen det viktigaste man har självklart! Och dina vänner också.
Varför är vissa folk med såna som bara snackar en massa skit för och bara kränker andra?
Det är en sån slöseri med tid.
Man väljer alltid sina val själv. Hur svårt det än är att inse så är det bara sanningen. Man kanske har ett skitliv men man kan ju inte tro att nån annan bara ska komma som en ängel och göra allt bra!
Som människa kan man inte göra någon bra, man kan bara inspirera någon annan!
Om man känner att livet är trist så är det bara att acceptera det!
Har säkert nämnt det förr men att acceptera något är det svåraste men det bästa man kan göra.
Många tkr nog att det är lätt för mig att säga kanske eftersom jag har en bra familj osv. Men man väljer själv sina val!
Man får acceptera att såhär lever jag men det behöver inte vara så för mitt liv ska inte vara såhär jobbigt. Sen bestämmer man vidare om det är så smart att t ex ta de där drogerna eller hamna i alkoholmissbruk istället.
Alltså, du accepterar, känner och väljer det du vill ha!
För livet är värdefullt och tänk egentligen vad mkt roliga saker man kan göra. Man kan ju göra vad som helst!

Förutom när man bara går i skolan som jag känner. Då väljer jag inte själv så de ska bli så jävla skönt när den är slut.
Då tänker jag iaf börja leva för fullt och inte bli sådär deprimerad under året som man alltid blir.

sömnproblem...

Är redan hungrig sen frukosten!
Jag tror också att jag har sömnproblem! Vaknar flera gånger om nätterna och jag vaknar innan jag ska vakna så jag hinner allid komma ner i nästan djupsömn när min klocka ringer. Fy vad jobbigt det är att vara sjukt trött!
Men snart äre som sagt sommarlov. Fast det fattar man ju inte. 1 månad kvar liksom? Förra året var jag så stressad så jag fatta inte då heller att det var vår.
Det här året kanske jag inte har lika mkt men ändå så har jag så mkt att hålla reda på som jag bara tappar bort hela jävla tiden. Nyss gick jag och skämdes till Henrik Bergion då jag tappat bort ett papper som skulle vara inlämnat för längesen och som jag har gjort också men lyckats slarva bort. Fy vad pinsamt!
När Erik ser min väska eller kommer in i mitt rum får han nästan panik för att allt är så rörigt.

jajajajaj. Efter impen blire xtra-matte till klockan 12. Sen får jag äntligen äta!!!!
Kan dock inte äta den dåliga maten i skolan så de blir nåt från ica.
Slutar ca 16.00 och då kommer jag hem lite efter klockan fem. Då blire plugga som gäller!
Läsa ut en bok jag inte fattar nånting om och sen ha redovisning imorgon.


HEjdå

mat



Åt nyss en riktigt mäktig sallad men kyckling, feta och allt möjligt i :)
Idag slutade jag tidigt så jag drog till Erik för att plugga. På spårvagnen träffade jag på Felicia. Det var ett tag sen vi prata ju!
Sen gjorde jag en god omelett och läste min skitdåliga bok.
Igår var jag skittrött som vanligt.
Skönt att det är sommarlov snart.


I söndags åt vi kinamat som vi köpte hem. Vi såg på paranormal activity.
hejdå

FIKA



För en stund sen kom min mormor och då fikade vi här ute i vårsolen. Nu mår jag illa för vi fikade massor och så har jag bara småätit en massa skit. Har för längesen stigit över mitt dagliga intag.
Här läser man om hur duktiga andra är medans man själv går runt och äter en massa.
Jag hatar att vara sjuk! 

Snart ska vi till Erik iaf och se på film. Sen ska jag plugga till min redovisning imorgon. Usch, imorgon ska man till skolan... Har inte varit där på en vecka förutom att jag gjorde endast ett NP-prov och lånade en bok.

 

Vi hörs nog imorgon. Då äre måndag och då lär jag inte vara på bra humör.


Dolphinsmatchen



Drog till Dolphins igår då! :)




baby


Här sitter jag med stirrande ögon :P



Såklart att dem vann SM också!
Det var faktiskt jätteroligt och så glad är jag för att Erik tar med mig dit <3
När vi kom hem var vi helt slut. Är ju inte direkt så friska än så vi hoppade den där 10 mila i Finsång sen.

Idag springer jag runt osminkad i fula kläder och är utomhus. Erik är ensam nu så jag ska nog dra ut till honom i det fina vädret.

Hejdå!

heeej

Hej!
Var nyss ute på en promenad.
Ikväll blire Dolphins och sen till Finspång och se startfältet för killar på 10 mila.
Inatt lär de springa runt i vår skog. Läskigt.'

Ska snart duscha och göra i ordning mig men känner nu att jag inte mår så bra.... Kanske blir bättre med lite choklad kanske ? ;)
Igår så smakade jag marabou polka. Smakade typ som mintkrokant men den var iaf asgod! :D

 



Igår åt jag så jävla mkt godis och ost & kex så jag höll på o spy när jag skulle sova.


RSS 2.0