Männen kan två saker samtidigt!!

Jag kom och tänka på en sak igår innan jag somnade! Det här gäller till största delen av kvinnor och män men inte alla :)

Man brukar säga att män kan inte göra två saker samtidigt men kvinnor kan! Men nu är det såhär att det är ju typ bara männen som kan göra de viktiga sakerna i livet!
När en tjej skaffar pojkvän så har hon svårt att släppa den personen och va med sina vänner! Klart man är med sina vänner ibland men man liksom utvecklar bara sin relation med sin kille än sina vänner! Men killar kan utveckla både och.

Nu säger jag inte att alla tjejer är så men jag vet en stor del av mina kompisar har det blivit så för och då menar jag även lite för mig! Fast  vi vill ju inte att det ska vara så! Men man måste kunna säga till sig själv att slappna av så funkar det! Det gäller bara för vissa att förstå att man inte får glömma sig själv! 

Nu har jag ont i min bröstkorg! hejdå :)

Hello:)

Det va ett tag sen...
Kan ju meddela att jag är sjuk + att jag har gått upp typ en del i vikt det här lovet men det är skitsamma :) Jag har ätit onyttigt varje dag ända sen i tisdags men det är ju påsklov:) Nu är pappa påväg och köper hem mat :P Och det blir också förmodligen något onyttigt men idag är det ju annandag påsk ;)

Jag har också fått ett skitstort påskägg och där har jag plockat ut massa godisar som jag inte gillar och som jag får pnt i magen av som jag ska ge till nån i klassen kanske som vill ha :)

Puss

:S

STÖRDA jävla idiotiskasorgligamänniska som bryr sig om mig.. och de värsta ör att jag blir stör och bryr mig tillbaka!

fyfan säger jag bara... :O

KLART VISSA SAKER JAG GJORT ÄR FEL MEN DU GÖR EN BDB BARA FÖR ATT TRO ATT DU MÅR BÄTTRE AV DET! JAG ÅNGRAR VISSA SAKER MEN VISSA INTE! SÅ VAAARFÖR KAN MAN INTE FÅ HA LITE KUL UTAN ATT FOLK SKA PÅPEKA ALLT I JÄVLA PISSFINSPÅNG? ÄR DET FÖR ATT NI (vissa personer)INTE VET HUR MAN FESTAR?
ÄR FEST FÖR ER ATT BARA SITTA I EN SOFFA OCH SUPA OCH VA ALLMÄNT DEPPIGA OCH SPELA GITARR?

Jag vet faktiskt inte vem den anonyma är men jag vet att jag har pratat med den personen nån gång!

Asså.. lilla vännen! det är bara och säga till om det är något jag har gjort som sårat dig? och du får gärna berätta vem du är för de kanske gör saken lite bättre.. Haha, anledningen till att jag bryr mig är för att jag tkr det ör så synd om dig för ditt betende är såå patetiskt just nu! Vad är det du vill egentligen med att skaffa en anonym bdb enbart för att klanka ner på mig? jo, jag vet ju iaf att det ända du vinner på är att skämma ut dig en aning x)

Sådär vad skönt! :) nu fick man ur sig lite iaf:D

nu: sova!!

god natt

Gårdagen :)

Igår var de nice och det va kul :) Först hos emelie och göra i ordning sig och äta tacopaj :) Min klänning frånForever 21 kom igår så den hade jag på mig :) (glömde kameran också ) Emelie fixade mitt hår :D

Sen så kom massa tjejer dit med :D DOm var mkt trevliga :)

Sen gick vi ner till nice och det va väll kul! Jag hade jättekul med Emelie iaf :D Vi dansade rätt mkt så vi har ont i kroppen nu ! Sen va det en del  bra saker som känns bra som hände :)

Vi kom hem till Emelie runt 3 och åt tacopaj :P Sen somnade vi!

Idag har jag bakat kakor och känner mig äcklig :)

JAg tänkte även på dig igår, du vet vem duär och du vet att jag finns här för dig<3


Nu ska jag försöka få tag på Ida!

Bye

GLAASS:D

Jag och Ida har fått i oss våra glassar precis ifrån halvars:) Så gott det var!! :D Tog polka och choklad :)

om 20 min är det data, sen svenska redovisning som jag inte är så redo för ;) Hehe

Ikväll blir det att mysa med Emelie!! Weei, vi har skapat en klubb som bara vissa får vara med i:) Jag kanske avslöjar någon dag!

Bye :)

trött

Jag orkar inte blogga mer för dagen för jag är så trött och svag i kroppen så jag ska lägga mig o sängen och se andra avenyn nu!
Ha det bra! :) Puss

hej!



GRATTIS SYSTER TILL KÖRKORTET! :D

idag tänkte jag lägga ut lite senare vad jag åt till kvällsmat om ni är intresserade xD eller om det nu är nån som läser min blogg :P

Idag var jag i skolan iaf :) Först hos Ida och sminka sig, sen matte men vi gjorde inte ett skit, sen hem till ida och slappa lite och titta på svenska redovisning imorgon, Sen mat! :D Påskbord var det idag:) Sen idrott, sen kolla film på engelskan och till sist!, Talang xD Okej.. ni som var där och kollade kan ju säga era kommentarer ..

Jaja :) Sen tog jag ett päron och åkte hem till Emelie och så gick vi och tränade ! vi simmade 40 längder :) Sen drog jag hem och gjorde mat och nu ska jag försöka städa mitt rum!

Imorgon blir det glass ! Iaf om det är så soligt som idag och igår :D Jag läääängtar :D:D

Nyttigt recept :)



Här är min typ "glass" som jag äter till frukost! Det du behöver är en bra mixer tror jag :)

För en person tar man:
1/2 bannan
2dl FRYSTA bär
0,5 dl naturell yoghurt

Mixa allt och häll upp i ett glas :D det blir som sorbet glass typ :) Sen så kan man ta en kopp te till! Och om man vill ha lite mer mättande saker i kan man slänga ner lite nötter, fiberhavre, knäckebrödssmulor:)

tonfiskbiffarna



Såhär ser ungefär de biffarna ut som jag gjorde häromdan :P (dock inte så äckliga som de ser ut som på bilden)

ett väldigt nyttigt recept och till tonfiskbiffarna blev det en morot hackad som jag stekte, tomat, sallad :)

Oh happy day..

Dagen har varit väldigt mysig :) Bara det att jag varit så seg men jag ÄLSKAR vädret!

PÅ fredag blir de nog skolfest tror jag med!  Och jag ska äta glass med ida så nu hoppas vi att vädret är som det är nu:)

Idag efter skolan så träffade jag mamma och matilda! Vi gick på stan :D köpte inte dirket nåt för jag har inga pengar :(
Bara ett linne och trosor! Sen åt vi sallad på paus för det va ju proppfullt på uteplatserna på fräcka frökens..  :)

Sen nu på kvällen blev de fråga olle men jag orkade inte se hela programmet! Ska sova nu snart med!

RSS 2.0