Knock you down

Sitter och lyssnar på Keri Hilson - Knock you down. Den är bra :) http://www.youtube.com/watch?v=DahTBA1NGj8

Idag vakna jag tidigt eftersom Mattias var tvungen att åka. Hans mamma har ju flyttat nu så han var tvungen att fixa med huset. Nu kmr jag inte träffa honom på typ en vecka eftersom jag åker till Tyskland imorgon!
Dit ska vi åka med Evelinas familj :) Nyss fick jag reda på att deras bil är sönder :P Hmm.. jaa nu ska vi lösa det med! Men jag tror de ska hyra en bil nu. Åh, det är ju så typiskt.  Btw, är fortfarande lite nere för det som hände igår men jag försöker ignorera det just nu...
Ialla fall så kommer jag hem på Måndag.

Nyss var vi på maxi och köpte massa godis o lite sånt :) Jag köpte även två enkla ballerinaskor ifrån Din sko med! :)
Har precis tryckt i mig naturgodis så jag är så mätt :P Idag har jag fikat en massa också! :D
Snart ska jag kanske städa mitt rum lite:P Sen packa, sen ringa evelina och mattias och sen ta det lungt! :)

Innan det ska jag göra i ordning kvällsmaten! Vi ska äta jordgubbar med mjölk och mackor! Det är så somrigt och mysigt att äta det! :)

<3

Snart kmr Mattias hit och sover med mig! <3

Upprörd! :O

Okej! Det här hände nyss....
Först ringer en Jävla Fitta till mig från dolt nummer ( Jaa om man gör något som hon för så är man är jävla fitta! ) och säger massa saker för att skapa drama.... Jag frågar såklart lungt vem det är men det kan hon inte svara på. Hon vill bara säga det där som gör mig förvirrad och upprörd.
Efter det skakar jag av ilska men försöker visa mig lugn inför omgivningen.
Sen efter ett tag ringer det IGEN från dolt nummer och jag svarar. Då är det en jävla kuk som säger likadant!! Jag frågar varför de håller på o säger såhär till mig med då lägger de bara på...
Just nu är jag förbannad! OM det som de sa hade varit sant så antar jag att de hade sagt de på ett lite smartare sätt. Tyvärr så var det bara folk som ville busringa lite och förstöra för andra. Jag vet inte vilka de är. Bara vart de kommer ifrån... Jag fattar INTE hur de fått mitt nr heller. Jag hade funnit lugnet i mig och sett fram emot en mysig kväll hemma oså ringer de och förstör allt TOTALT! 
Fy fan för vidriga människor säger jag bara..

bloggar mer sen när jag lugnat ner mig, om jag nu gör det.

midsommarbilder

Hej! Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag ska börja det nu :P Nu funkar datorn iaf så här kommer midsommarbilderna som jag inte laddat upp...



Det blev att skåla med champange när gästerna kom! :)



Jag och Felicia :)


Det blev lite lekar ocksåsåklart ;) Bl. a luftgevär :P




Själklart var ju "kasta stövel" med också! Den viktigaste traditionen :P



Pappa var ledaren! ;P



Acke vann! I år fick han en atlas-resväska :P


Sen satt vi i myshörnan/drinkhörnan :)



Onsdag

Heej ! :)
Har precis ätit grillad fläskkarré med färskpotatis, Tzatziki och sallad :D Det var jättegott! Åt hur mkt som helst!
Snart blir det jordgubbar och te framför film tänkte jag :)

Idag har det ju såklart varit varmt och skönt så vi drog till skiren för att bada och sola. Jag tog med mig lax med sallad och guaqumole blablabla.. Vad det  nu heter :P Ja en sån där avokadoröra ni vet...
Kom på värsta goda frukosten imorse med! Jag tog fil och skivade i Nektarin och Aprikos och det blev såå gott :) Det smakade som smaksatt fil som man köper i butik fast mkt nyttigare och inga konstiga ämnen :)
Har värsta dåliga bloggen just nu men det är ju så fint väder ute så jag känner mig äcklig om jag sitter inne vid datorn hela tiden och jag antar att ingen sitter och följer min blogg nu iaf..

Här är två bilder jag lyckades få upp ifrån midsommar.. När jag fått allt klart kmr de andra läggas in!!



Såhär såg jag ut när jag var färdigfixad



Här är jag och min syster Matilda. hahah matilda är en kortis ;)

:)

Hej. Har inte kunnat uppdatera bilderna från midsommar och ifrån mina dagar för datorn är sönder.. Kan inte lägga in bilder eller nåt men jag ska fixa det nån dag.
Har förövrigt inte orkat tagit tag i allt eftersom det varit så fint väder ute :)

Hur som helst så kom Mattias och Rickard hem till mig i söndags.. Jag trodde de skulle komma vid halv 6 på kvällen så jag gick runt med en filt och latade mig helt osminkad svettig och ful med flottigt hår. Sen sätter jag mig på altanen och ska äta min efterrätt. Helt plötsligt kommer en bil. Ja men vad kul att de kom då... Jag som hade planerat att städa rummet, duscha och bli fin.... Jaja jag sprang och gömde mig direkt :P Jag sprang in och låste in mig på toan och duschade :P Sen tog jag de lite lungt iaf. :)
Vi har bara badat och solat de här dagarna !

Idag åkte de hem och jag, mamma och stina åkte till skiren och badade med matsäck :)
När vi kom hem gjorde jag maten! Jag gjorde makaroner, köttäfärssås och sallad :) Det va skitgott så jag åt massor!
Nyss åt jag jordgubbar med glass :)

<3

Hej!
Kommer inte kunna lägga in bilder ifrån igår idag för att den datorn är sönder...

Men idag var jag äcklig! Jag va osminkad, hade samma tofs som jag vakna i och satte inte direkt på mig kläder... Bara drf så tänkte jag att jag inte kommer gå utanför huset idag så jag kan ju hoppa lite studsmatta. Håret blir alltid äckligt av all fukt i luften då så det lägger sig fult runt mitt huvud. Sen går jag in och sätter mig och äter lite ostbågar xD Sen kommer min syster hem och säger att hon sett Mattias och några till har cyklat i närheten här :P
Jag blev aschockad för jag trodde inte ens att han var hos sin mamma. Haha sen får jag tanken att de kankse är påväg till mig :O Jag rusar upp till mitt rum och kollar på mobilen. Jo, visst hade man rätt :) hehe
Jag får dyngpanik och borstar tänderna typ hundra ggr och sätter på mig kläder och pudrade bara lite på ansiktet.
Sen brydde jag mig inte mera :)

Det var iallafall jättegulligt av dem att ta sig hem till mig och hälsa på mig :) <3 Det var Mattias, hans lillebror och Rille.
 Jag blev jätteglad över att få träffa Mattias! Vi var värsta gulliga mot varandra idag :P Sen låg vi i myshörnan på alltanen. Sen hör man nån prata nåt konstigt språk. Typ kinesiska blandat med indiska och en alkoholiserad galen man. Men det va tre pojkar som cykla fel eller nåt ? Vet inte vart de kom ifrån. Och nej jag menar inte att det har någon betydelse. Men jag vet  ju liksom vilka som bor här på mitt område och jag fattar inte vart de kommer ifrån. Jag menar alltså  INTE att jag inte fattar vilket land de kommer ifrån.
Hur som helst blev jag rädd först och sprang in och låste alla dörrar. Sen kollar jag ut genom fönstret! Då flinar han åt mig. ÅÅÅH vad jag blir suuur!

Nu ska jag inte störa mig på det mera :)
Jag längtar tills imorgon för då kommer förmodligen Mattias och Rille och sover hos mig :) Så skönt det känns att få umgås lite med mattias nu :)


Midsommardagen

Hej :)

Somnade vid 3-4 inatt men vaknade och gick upp för typ en timme sen :) Nu kollar jag på The city. Det är bra.

Jag har ont i huvudet fär jag har inte sovit ordentligt. Jag kommer att äta masa onyttigt hela dagen idag och jag skiter i om jag går upp 20 kilo! :)

Här är klänningen jag hade igår :) Fin va? Laddar upp bilder ifrån midsommar senare! :)


It's over

Då var midsommarafton över. Eller vi har ju gästerna kvar förutom att Felicia och dom åkte hem nu precis.

Vi firade som vi firat i alla våra år. Vi är hemma hos oss och det är våran familj, Felicias, Evelinas (Evelina kunde dock inte komma i år), Acke och Annika och sen ibland pappas kompis ifrån USA.

Just nu kan jag ju meddela att det hände en del tråkigheter som jag inte kan berätta här. Det är bara väldigt synd att det hände så vi mår inte så bra. Om man bortser ifrån det så var det perfekt!

Jag bloggar om allt roligt som hände med bilder imorgon :)

Midsommarafton

Igår innan jag somna så va jag lite halvsur!
Idag när jag vakna var jag glad. Det är helt sjukt! :O Jag brukar aldrig vakna glad men idag så har jag inte retat mig på någonting :) (förutom när pappa satt och kolla på oss som klädde midsommarstången. Han satt med sitt kaffe och klagade men vägra hjälpa till och då blir jag arg) Men annars har jag varit glad!
När jag vakna va vädret bra. Okej, så varmt är det inte men jag trodde det skulle va grått och fuktigt.

Sen får jag för mig att pröva en klänning som jag inte har kunnat få på mig. Jag beställde den förra året på forever 21 och tyget är hårt och inte töjbart. Mamma skulle pröva att dra upp och vips så var den på :P Värsta chocken fick jag :O



Idag har vi även gjort det här:



midsommar krans.
första gången jag gör en så det blev inte som jag tänkt mig direkt!



klätt midsommarstång


katten ville va med :)



ätit jordgubbar med mjölk och socker och ostmackor :)

Jag har ätit glass idag med:D

TRÖTT!!

Fy vilken jobbig dag! Har inte haft tid med något annat än städa och laga massa mat! Eller jo jag sov lite efter lunchen men sen har jag bara arbetat :P

Igår gick jag och la mig skapligt men kunde inte sova... Sen vaknar man kl. 7.00 av att min systers får sitt hostanfall. Hon hostar typ i 135153 min och sen kommer mamma och får ett hostanfall hon också :O Och de var utanför mitt rum med!Schysst :O När de får sina hostattacket kan de ju gå in i en garderob eller nåt.
I alla fall så kunde jag inte somna om så jag gick upp och åt frukost och hade värsta huvudvärken. Sen storstäda jag tv-rummet, plockade lupiner i spöregn, laga mat åt familjen, sov lite i soffan, lagade mat tills imorgon och hjälpte till med maten nu som vi precis har ätit.
Nu är jag så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig. Jag längtar tills imorgon! Det kmr nog bli riktigt mysigt :)

Klaar :D

Kolla va duktig jag är! :D :D
Jag har inte städat helt en men nu har jag fått bort det värsta :)




Onsdag

Hej! :)
Idag vakna jag 9.30 men gick inte upp förräns 10.13.
Det va värsta sköna vädret imorse :) Jag tog med mig frukost och tidningen upp på balkongen och låg i bikini :)
Jag åt Te,och yoghurt med jordgubbar och äpple :)
Sen blev vädret värsta molniga. Jag gick in vid 13.00 och gjorde mat :)
Sen lockade jag håret i en timme typ och sen åkte jag ,mamma och stina och handlade på viberga (eller coop som det nu kallas)
På midsommar kommer en massa folk hit så vi försökte hitta lite gott till en god sommarbuffe men vi va så trötta och det fanns ingen inspiration någonstans.
Vi handlade i alla fall godis, chips och ostbågar xD
Sen kom pappa och åkte hem med Stina och maten, jag och mamma drog in till Ingelsta för att handla på maxi ica och för att gå lite i affärer :)
Både jag och mamma var så trötta och hungriga men vi fick till med lite i alla fall.
Nu måste jag städa mitt rum. Lägger in lite före-bilder på hur det ser ut nu. Om jag städar och gör fint allt idag så ska jag ta kort och blogga senare! :)





Idag har jag bara svart!
Svarta skjorts (köpta för 2 år sen) ifrån JC
Svarta skor Din Sko
Svart blus ifrån Gina tricot (köpt förra veckan)
Svart kavaj ifrån Gina



Köpte bara 2 grejjer ifrån Gina :) Båda kostar 199 kr :D



Pappa gjorde tomatsoppa som va färdig när vi kom hem :) Har i krutonger, paprikabitar
och gurka.


Nytt kusinbarn! :D

Min moster ringde nyss och berättade att min kusin har fått sitt tredjebarn och det blev en kille!
Vi är bara tjejer på mammas sida av släkten så det var lite kul :D Min pappa blev glad som fick veta att det äntligen finns en kille i vår släkt! :)
Jag vet inte om han har något namn än för jag glömde fråga det!

Nu kollar jag iaf på Desperate house housewives :)

Paris Hilton's new BFF

Haha sitter och kollar på det programmet nu :P Har inget bättre för mig just nu!

Idag blev jag glad när jag vaknade för det var värsta soligt ute ju :D

jag gick ner för att hämta upp frukost upp på balkongen. Då hitta jag en ny ameliatidning som jag läste för jag har ingen ny tidning.

Även fast det var soligt så va det ju lite blåsigt idag så jag trodde inte det skulle va så farligt att sitta i solen, men jag hann bara sitta i typ 10 min i solen med min halterneck-bikini för att få fula streck. Så de blev snabbt att byta överdel!


Idag har jag även varit sur på först mamma och sen var jag sur på pappa för att han gjorde äcklig torsk till mat.

Men jag är glad nu för jag fick just reda på att det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives! Det blir spännande:)



Frukost! :)


Ursäkta bilden.. men ser ni mina fula streck? Idag tog solen snabbt fast jag
inte trodde de eftersom det va lite blåsigt. Fick byta överdel direkt! Tur att jag sola bort det iaf :)


Sallad med tomat, kyckling, annanas, svarta oliver, feta, majs och tzatsiki. Har glömt hur tzatsiki stavas :S ?



Älska jordgubbar <3



 


söndag+måndag

HEJ :D
igår så låg jag och slappade hela dagen. Såg på a walk to remember Den filmen är bra men ändå töntig! stör mig på att alla tjejer ska tycka om den o massa:P men jaja den är ju faktiskt fin! Förr grät jag jämnt när jag såg den men nu gör jag inte de längre! Sen såg jag sex and the city :) Jag låg och åt massa goda rester vi hade ifrån lördagen.

Sen på kvällen drog jag till Mattias och åkte hem vid halv 6 idag :)
Det va mysigt :) Vi har sovit typ hela dan idag. Jag är fortfarande trött och jag fattar inte varför :O Vi somnade ändå ganska skapligt igår.

Jaja .. det är iaf så mysigt och vakna till av att mattias lägger sig och håller om mig :) Innan vi vaknar så är vi ärsta gulliga mot varandra men sen när vi väl är vakna så börjar vi bråka om täcket :P
och jag blev skitsur över att han inte vakna så jag  började typ störa honom massa och va skitjobbig :)

Hoppas det blir fint väder imorgon! :D Det blåser ju så mkt så snart är sälkert molnen borta! då blir jag glad :D

Studenten 2009

Idag tog min syster studenten så jag har haft fullt upp hela dagen!
Tyvärr så kunde inte alla från släkten komma. Min kusin Pernilla och familjen skulle komma men Pernilla väntar sitt tredje barn så de kunde inte komma men det blev bra iaf även fast vi inte va så ¨många.
Synd bara om alla studenter som får ta den i det här skitvädret!



Jag hade samma skor och klänning som igår men jackan är min mormors gamla


Jag fixa jordgubbarna som va doppade i choklad :)



Matilda innan hon åkte imorse :)










blev en liten buffe till förrätt




Varmrätt: oxfile med klyftpotatis, rotfrukter och rödvinsås :)



Presentöppning



Moster, mormor och mami :)



Tårta



:)

Skolavslutning

Jag börjar blogg nu då om dagen :)
När jag gjorde mig i ordning så hittar man ju rödbruna blåmärken som gör skitont! Vet inte hur det gick till igår.
Jag tog bussen som´gick 8.10. När jag kom fram i stan så gick jag till Ida som typ förövrigt är mitt andra hem nästan :P Jag går alltid hem till Ida innan skolan :) Men nu blir inte dom vanorna på ett tag :( Men jag och Ida ska ses mycket på sommarlovet iaf!

Jaja... Både jag och Ida hade korta blommiga klänningar ifrån Gina. Ida hade hudfärgade strumpbyxor och jag va barbent. Vi tog våra snygga paraplyn och gick till spårvagnen, (Ida hade leopardmönstrat och jag rosa!)
Ute spöregnade det! :O Fy vad sura vi var :P Sen påväg till spårvagnen börjar det åska också. Både jag och Ida står som värsta fjortisarna och skrek xD
När vi träffa folket i skolan så hade typ alla tights på sig iaf :P
Väl inne i kyrkan gick de väl sådär xD Kunde inte sjunga precis idag:P Sov typ och de va rätt segt.
Sen när vi skulle tillbaks till skolan höll vi på och missa bussen. Jag och Ida springer i höga klackar med våra paraply i spöregnet. Dock tänkte vi inte på hur vi såg ut just då i själva situationen :P Vi kom på typ 3 timmar senare att vi måste ju sett ut som värsta slamporna :P Sen har vi vart så trötta idag så man kan garva åt de typ omognaste grejjerna.

Vi gick till gottoteket och handlade lösgodis för där har de dumle med lakrits :)
I skolan fick vi en stor macka + festis.
Sen åkte jag hem med 14.20 bussen.

Åt precis mat och nu ska jag äta cheese balls. Det är så himla vidrigt xD Vet inte varför jag är så äcklig idag:)
Jag har på min en klänning:gina
skor: din sko
-


'Ida har på sig en klänning: Gina
Vit kort jacka - JC
Skor - Skopunkten



Gjorde en fläta på sidan :)



Grönt te med citronsmak och mitt godis! :D Mina älskade lakritsdumle :D

Haha har legat hela eftermiddagen och framför tv:n och sovit.

Gårdagen

Nu kommer ett litet snabbinlägg om vad som hände igår!


Först var det fika med klassen i färgagården :) Sen 12- bussen hem!

På kvällen blev det nice :D Först hos Evelina med massa andra tjejer och sen drog vi ner till Nice astidigt xD
Haha fattar inte varför jag gick in så tidigt. jaja :)Jag dansade rätt mkt tror jag :P Fattar inte varför jag alltid måste det x) Jag är jämnt lite väl galen och skiter fullständigt i om jag är ful eller inte. Jag bara gör som jag känner antar jag xD Haha nog om det!
 Det hände väl massor konstigt egentligen nu när jag tänker efter :)
Åkte hem skapligt eftersom jag ville va lite trevlig mot klassen idag eftersom det var skolavslutning.
Jag åkte hem vid 2-tiden och somnade nästan direkt. Sen ringde klockan 6.00 och då pallrade jag upp mig till duschen och sen var jag skit´duktig och hämtade tidningen och gav katten mat :P vet inte va det va med mig.

Bloggar mer om den här dagen senare! :)




Jag hade en kort volangklänning från Vila och under den var jag tvungen att ha
skjorts så inte rumpan syns när jag dansar.
Jeansjackan är ifrån MQ.
Hudfärgade pumps hade också.



                        Mina älskade stora bamboo-örhängen i guld åkte på såklart!





Dagens outfit


slapp stil idag:
Tröja - monki
skinnjacka - carlings
silvriga bambooörhängen
fred perry skor

Akon - freedom

ganska skön låt.

För exakt ett år sen så slutade jag 9:an.
Fy, vad jag saknar det :( Saknar den tiden:(
Så himla sorgligt att allt ska gå så himla fort. Det kommer alltid kännas som jag var bland de senaste 9:orna som slutade men nu är det nya 9:or som slutat och ska börja gymnasiet. Det är verkligen skrämmande hur tiden kan gå så fort.
Snart är man väll 50.


Onsdag

Kom typ nyss hem från stan och allt :)

Dagen började med kl 10.00 då treorna hade sin avslutningsgrej, sen hade lärarna sitt och efter det blev det mat! :)
Det var nån konstig pytti panna som var skittorr och smaka ingenting. Men jag åt iaf för jag var så hungrig :)

Sen betygsprat i kuhi och vi blev klara efter två. Då blev det stan med Ida tills halv 6 då jag åkte hem :)
Jag och Ida hann gå en riktig snabbis på stan i måndags men då var vi för stressade för att köpa nåt men nu när vi väl ska ta oss tid till att shoppa så hittar man inte ett skit. För idag plocka dem ut massa kläder från butiken oså där...

Det blev bara bamboo örhängen som är silvriga och lite mindre, hårklämma, svart blus, svart stickad over-grej

NU är jag så himla hungrig :) Min mamma och pappa är och handlar och jag ska bädda rent idag, damma och dammsuga så de blir fräscht i mitt rum :)

TIll alla studenter

Måste skriva ett inlägg om min syster matilda!
Det är studentveckan, vilket innebär att man vill festa, känna sig fri och allt det där eftersom det är något man aldrig kommer att få tillbaka.
Nu är det så att min syster är sjuk... Hon har varit verkligen jättesjuk hela veckan och jag tycker det är så orättvist mot alla andra därute också som är sjuka på sin studentvecka! Idag skulle det va en stor fest för hennes vänner också som många skulle gå på. Fy vad orättvist det ska vara.
För det andra så tkr jag faktiskt även synd om alla studenter som har haft så dåligt väder också. Jag som brukar va skadeglad när det gäller väder... Jag brukar ofta hoppas på att alla i Sverige ska ha skitväder när jag ska utomlands. Haha :P Men nu menar jag faktiskt allvar! Jag tkr det är jätteträligt. Igår var balen och alla var ju såklart supervackra! Vanligtvis samlas man i slottsparken och då fotograferar man dem. Igår fick de va i deras gympasal som har jättedålig  belysning. Men alla var väldigt vackra iaf. Vi får hoppas att vädret blir bättre helt enkelt.
Jag längtar tills min studentvecka är. Jag och Ida har ju redan lite planer på vad vi ska göra ;) hehehe

Har ätit mat precis och ska snart äta jordgubbar :D Men dessa jordgubbar är inte från Sverige... De är från Tyskland men de var ganska goda ändå :D Förutom att några var lite mögliga men resten är ganska goda :D

Tisdag

Bild från rhodos 2008

Tog 8.10 bussen idag och sen gick jag hem till Ida och fixade mig :) Sen gick vi till matten för att prata betyg! Nisse blir typ överlycklig hela tiden när han ser mig för han tkr jag gjorde bra ifrån mig på NP. Jag är också chockad! Jag är så lättad för om jag inte ens skulle blivit godkänd på nationella så skulle jag fått IG i slutbetyg. Men sen gjorde jag bra ifrån mig och det känns helt sjukt faktiskt.
Sen engelska där vi fick reda på betygen i både svenska och engelska.
Jag kan ju säga att det här har inte varit mitt år... Hoppas jag mår bättre nästa för då ska jag faktiskt börja tänka lite på att det som görs nu går på betygen i sommar!

Jaja skitsamma!! Jag fick ju inte IG. Och till er som har IG så är inte det dåligt heller. Man kan alltid fixa det.

Det borde bara finnas två betyg: IG och G.

Sen efter det så städade jag och Ida våra skåp i huvudbyggnaden. Hinner vi imorn så tar vi skåpet på Kristina med.

Imorn ska vi tydligen samlas kl. 10.00 och göra vet jag inte. Sen kl. 11.00 så är det lärarkonsert.
Kl. 13.00 är det betygsprat i kulturhistoria ! :)
Sen slutar vi antar jag och då blir det stan med Ida :D:D

En till sak: Det är så skönt att bara komma hem och kolla på alla bra program på tv.n utan att ha dåligt samvete över att man har andra skoluppgifter att göra. :)

Måndag

Idag har jag varit sjuukt trött :) Hehe ovanligt. Så sjuukt skönt att vi slutar på fredag!

Idag åkte jag hem vid tre ifrån skolan och åkte direkt till min systers bal :) Alla var så fina! Jag vill med gå på bal.

Sen åkte vi och handla på ica city. Det va längesen vi va på den ica. Då handla vi lite mat och jag fick en veckorevyn <3

När jag kom hem så tog jag grönt te med citronsmak och honung med citronsmak och läste och bara njöt av att vi inte har några läxor :D
Mitt hår la sig ganska så fint idag. Det blev liksom lite vågigt så jag lockade håret nyss fast med större locktång nyss. Blev inte så lockigt direkt men jag vill ju ha det vågigt så vi får hoppas att det lagt sig fint tills imorn :)

Vet inte vad klockan är nu men ska iaf se halv åtta hos mig xD Har tradition och se det för att fördriva tiden.
Blir alltid så hungrig när jag ser det och jag har ju faktiskt inte ätit mat än så jag ska gå ner och ta en stoor kycklingsallad som står i kylen m. rhode island dressing och rostad lök! Det är skitgott :)

Kram!


:)



En till bild :P Förlåt men jag gjorde fulaste minen ;) men här är lite på mitt hår igen.

mitt hår



Fick dock ingen bra bild som sagt.. Men men ungefäär såhär är mitt hår :P

Att locka ett hår

Jag lockade allt med en gammal vanlig locktång. Ofta gör många misstaget och börjar ifrån toppen och sedan rullar upp men om man tar slinga för slinga och börjar vid roten och sedan snurrar runt resten av slingan runtom tången så blir dom riktigt fina! :) Men man måste såklart ha tålamod! Det här gör jag inte precis en vanlig morgon om man säger så. Tar alldelles för lång tid!


Kan visa för er som inte har fredag ungefär hur man ska göra:

1. Jag börjar sätta upp allt hår i en bulle på huvudet förutom lite av underhåret.

2. Sen lockar jag i slingor. Ta inte för mycket hår!

3. När man är färdig med allt hår som är nere sprayar man och sedan sätter det i en löstofs. Ta sedan ner nytt hår ifrån bullen,
4. När det är bara luggen kvar kan man försöka forma den hur man vill.
5. Spraya allt hår och vänta en stund.
6.  Dra igenom med en kam som har stora mellanrum.

Det stod att det ska vara snyggare dan efter. Jaa vi får väll se imorn! Kanske är så eller så ser det ut som ett fågelbo :)


Jag idag



Såhär ser jag ut idag.

Söndag men ingen ångest alls :)


Lördagsmaten ;)


Nu ska jag kortfatta mig om helgen :)


På sista lektionen i fredags fixade jag allt det sista! Fy vad skönt det var efteråt. Men jag kände mig mer trött än uppspelt faktiskt.

Sen drog jag hem till Ida ocg vi köpte Ballerinakexen med massa choklad :D Då åt vi det. Sen vid 5-tiden kom mötte jag Mattias och vi drog hem till mig. Hemma hos mig var det väldigt lungt eftersom både mamma och matilda var väldigt sjuka. ´Vi såg på talang och sen sex and the city :)


Lördag: Mattias arbetade lite på tomten as usually ;) Han är så himla duktig! Jag bakade kladdkaka med.

Jag är också duktig :)

Sen umgicks vi lite men sen va´han tvungen att åka hem. Då bakade jag pizza.

Sen på kvällen hade jag så sjuukt tråkigt ! Så jag började spela The sims 2 xD Det va längesen:P


Idag har jag bara varit hemma. Jag är alltid osminkad när jag är hemma men idag kom jag på att jag skulle locka håret som Elin Kling tipsade om I fredag så jag prövade. Jag lockar aldrig håret direkt. Gör kanske lite vågigt med platttången ibland eller så håller jag till trippeltången. Men resultatet blev rätt bra!
Dock blev inte bilderna bra men jag uppdaterar snart så ska ni få se! :D
Just nu sitter jag på min systers lilla dator. Så jag ladda upp bilderna där :) Nu kanske jag kan gå in på msn också som jag inte gjort på över 2 månader :O
Väntar på pappa som köper kebabrullar och kycklingsallad från babylon nu! :)

( Pappa köpte en ny digitalkamera förra veckan så jag har inte riktigt fått in tekniken för att kunna få in en bra vinkel )


Fredag

Nu kmr jag igen med ett tråkigt inlägg som ingen förmodligen orkar läsa.

Men inatt drömde jag en jättekonstig dröm. Nu minns jag ingenting men det va värsta drömmen och allt var jätterörigt. Jag drömde den drömmen hela natten och sen när jag vakna glömde jag bort vad det är som jag skka göra idag.

Sen vakna jag o duschade :) Sen åt jag en god frukost :)
Det blev yoghurt med halva tallriken bannan i och halva me äpple :) Sen åt jag två knäckemackor med ost :) Det var gott.

Sen nu har jag precis ätit potatisbullar och blodpudding. Det är faktiskt också ganska gott.
Snart har jag data... Är ionte färdig med mitt föredrag....

Sen svenska och då har jag en hel del o göra :/ Np muntligt iengelska och redovisning i engelska :/

Snart helg...:D

Skönt att det är fredag imorgon. Jag ligger som sagt efter i massa och imorn ska jag fixa allt och sen är jag helt färdig :D
Så sköönt! Äntligen kan man slappna av.

Har inte bloggat på ett tag för jag har varit borta det senaste dygnen.
Inatt sov jag hos Ida :) Vi hade konsert igår. Jag älska när simon och Melanie sjöng The prayer <3

Igår iaf så skulle vi gå o äta kinamat och påväg ner så möts vi som vanligt av äcklen. Den här gången var det en svensk alkoholist som sa tjena stumpan ska vi ha trekant? Åh vad mysigt det låter....

Sen när vi skulle köpa mat var det en asiat som stod i kassan :P Maten kosta runt 70 kr men jag fick den gratis;) .  Jag gav en 500 lapp. Tillbaka får jag först den där tjugan och lite småmynt och sen får jag tillbaka hundralapparna och då gav han mig 5 xD Han räknade hundralapparna när han skulle ge de till mig. Men han kunde inte räkna och jag känner mig lite dum nu som inte sa till men jag var så koncentrerad i det läget på att höra vad han sa för han kunde typ inte prata svenska.. nu känner jag mig dum. MEn jag tjänade ju på att äta den där maten. Man får den gratis plus 20 kr :P Det här erkände jag dock för Ida på kvällen.
Sen efter konserten när vi kom hem blev det vanilj te och girls of the playboy mansion.

Idag har dagen varit ganska seg. Nu ska jag laga mat! hejdå

tjo

Blir ett snabbt inlägg här. Borde egentligen göra tuusen saker!

Menmen.. IDag va det gymnasieslaget :P Det va rätt ok förutom att jag inte varit på humör idag OCH jag tog på mig alldelles för fel skor på mig:P Så min mattelärare var snäll och skjutsade mig dit. Men när vi skulle åka hem så hade han redan åkt? Så de blev att gå från himmelstalund i de där jobbiga skorna.
Gjorde skitont!
Sen va de mat, sen hem till Ida och sen hem till Mattias som har fått feber :( Så de blev att bara ta det lungt.

Nu är jag skittrött och ska nog äta kycklingsallad:D

RSS 2.0