Så jävla irriterande!!!

Andas djupt*
Igårkväll/natt låg jag och Idaaaa och diskuterade allvarliga som ytliga saker, och då dök det återkommande ämnet "Killar med för bra självförtroende" upp bland alla ämnen! Fy fan vad irriterad jag kan bli på er som tror att ni kan få vilken tjej ni vill när som helst! Vi tjejer ska alltid vara så fruktansvärt felfria och vi ska vara varken "på eller av". Vi är aldrig tillräckligt bra, inget är riktigt bra! Och det är vi sååå jävla trötta på! Då kan man ju fråga sig HUR det kommer sig att det blivit killar som ska vara självsäkra och katiga och inte tjejer! Om vi väl ÄR det så blir vi kallade det ena med det tredje, "Bitch" eller "Fjortis".
Killar är tillåtna att bli fulla, spy, skrika, däcka, ligga med många, ramla o.s.v medans vi tjejer inte får det, för då anses vi vara larviga & omogna! "Omoget".....
Och det finns huuuur många exempel som helst, på filmer och allt möjligt där FULA ÄCKLIGA GUBBAR, får snygga tjejer! En ful tjej får ju aldrig en skitsnygg kille i filmer?! Alla fula killar har oxå så jävla bra självförtroende och tror att dom är snygga och ska därför ha snygga tjejer? WHAT!? Killar borde ha bättre självinsikt FFS! :@ Det förväntas det ju av oss tjejer? Att vi ska sminka över alla finnar, att vi ska ha volym i håret och att kroppen ska vara så himla fin och hitan och ditan, medans killar kan bli "snygga killar" bara för att dom är "fulsnygga" ? Så jävla orättvist! Fulsnygga tjejer EXISTERAR INTE idag! SUCK!


Kommentarer
Postat av: Hannis

och däär kom en veckas aggression ut? haha. nej men seriöst. bra skrivet. i agree! <3

2010-01-05 @ 02:12:37
URL: http://missironic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0